PetFinder.my

PetFinder.my (https://forums.petfinder.my/index.php)
-   Pet Food (https://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Order Blackwood Khas Ke JOHOR Area (link dengan Kak nurul) (https://forums.petfinder.my/showthread.php?t=5540)

nani 04-07-2011 12:22 PM

Order Blackwood Khas Ke JOHOR Area (link dengan Kak nurul)
 
Blackwood Ke JOHOR AREA


Salam n Hye...
Disebabkan banyak permintaan Blackwood ke Johor Area, Jadi saya bukak thread khas untuk pembeli Blackwood daripada Kak nurul yang mahukan penghantaran ke johor

Sila beri order masing2 dekat thread ni, then bile bekalan sampai, saya akan hantar ke sana then sesapa yang share portion tu boleh la bawak masing2 puye tupperware ke or plastic untuk ambil order masing2.

Harga same sahaje (dont worry{grin}{grin}) Cume add transportation fee shj. Charge tu akan divide dengan brpe ramai yang order. It will be fair n square la.So bayar dekat saya, sbab saya akan order n byr langsam trus kat kak nurul.

Method order same je macam kak nurul. 1- DROP UR ORDER 2- PAY 3-PICKUP AT PITSTOP AREA.


aku_ais 04-21-2011 10:59 AM

Re: Order Blackwood Khas Ke JOHOR Area (link dengan Kak nurul)
 
Quote:

Originally Posted by nani (Post 94679)
Blackwood Ke JOHOR AREA


Salam n Hye...
Disebabkan banyak permintaan Blackwood ke Johor Area, Jadi saya bukak thread khas untuk pembeli Blackwood daripada Kak nurul yang mahukan penghantaran ke johor

Sila beri order masing2 dekat thread ni, then bile bekalan sampai, saya akan hantar ke sana then sesapa yang share portion tu boleh la bawak masing2 puye tupperware ke or plastic untuk ambil order masing2.

Harga same sahaje (dont worry{grin}{grin}) Cume add transportation fee shj. Charge tu akan divide dengan brpe ramai yang order. It will be fair n square la.So bayar dekat saya, sbab saya akan order n byr langsam trus kat kak nurul.

Method order same je macam kak nurul. 1- DROP UR ORDER 2- PAY 3-PICKUP AT PITSTOP AREA.


hi Nani... bulan ni ada balik JB tak? stok anak bulus dah habis ni.. {cry}


All times are GMT +8. The time now is 01:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.