PetFinder.my

PetFinder.my (https://forums.petfinder.my/index.php)
-   Pet Food (https://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=95)
-   -   BLACKWOOD - KITTEN. RM15 per kg - KL & Ampang Area! (https://forums.petfinder.my/showthread.php?t=3994)

origin 01-31-2010 12:05 AM

BLACKWOOD - KITTEN. RM15 per kg - KL & Ampang Area!
 
Salam,
Saya ada satu pek BLACKWOOD KITTENS 7.5kg tetapi saya hanya perlukan 2.5kg saja utk kitten saya dan selebihnya saya ingin jual kepda sesapa yang berminat.

HARGA : RM15 sekilo atau RM70 utk 5kg

Contact saya di : 017-3336562

Boleh COD kat tempat2 ni: Kg Pandan, Pandan Perdana, Pandan Jaya (kira almost semua Pandan lah), Ampang, Sg Wang Complex, Dekat2 Hotel Istana, The Weld, stesen LRT area KL tertentu dan Taman KLCC. Kelana Jaya pd masa tertentu shj. Selain dari tempat2 ni kena bincang dulu.
Saya tau dah ada org jual blackwood ni tapi saya tengok macam leceh je sebab kena kumpul2 org, kena bank-in duit dulu dan collect tempat yang jauh dari City Center. Lagipun saya bukan nak bersaing cuma nak jual pada sesapa yang berminat especially yang tinggal or keje dekat2 city center. Oh ya, kut2 ada yg tertanya, package tu punya 'best before' date ialah 27 OCT 2010.

origin 02-03-2010 12:19 AM

Re: BLACKWOOD - KITTEN. RM15 per kg - KL & Ampang Area!
 
INFO : baru tadi (kul 10pm 2feb) dah jual 1 kg kat org, so pek 7.5kg tu sekarang dah terbuka (tapi saya tutup dgn plastik dan simpan dlm kontainer agar tak mudah masuk angin) dan tinggal 5.5kg. (saya perlu 1 kg je)

origin 03-21-2010 08:44 PM

Re: BLACKWOOD - KITTEN. RM15 per kg - KL & Ampang Area!
 
SOLD!! Sorry coz late to update this. Sold since 2 weeks ago. Thanks to buyers and to those who called me.
New stock coming soon.. This wednesday, I hope.


All times are GMT +8. The time now is 08:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.