PetFinder.my

PetFinder.my (https://forums.petfinder.my/index.php)
-   Pet Food (https://forums.petfinder.my/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Blackwood (https://forums.petfinder.my/showthread.php?t=591)

imann 08-15-2008 04:44 PM

Re: Blackwood
 
ashley..

you are most welcome to join out party...buying bw ot not ....not an issue...the main point is get together..everyone is welcome...

will update frm time to time when is the order and payment time....also tak lupa.....party collection time...{grin}

fantasticat 08-15-2008 05:03 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by harris (Post 4200)
harap harap, kamu urang semua happy biler ada gathering black wood yer....
jaga kawan kawan semua.. kirim salam kat semua yang kenal saya..
huhuhuh.. sedihnya...{cry}

ni apa hal lak ko buat citer hindustan petang-petang nih bro...

June 08-15-2008 05:12 PM

Blackwood
 
ai,ko ni,sekali2 kaum jantan nak meleleh,biarkan dia.kita layan je.{wink}

Ashley,u are welcome to join us even you are not buying blackwood.get to know each other,mana tau jumpa tepi jalan, langgar bahu.he!!he!! before tak kenal but now from far you know already so no need to langgar bahu anymore.he!!he!!

Quote:

Originally Posted by fantasticat (Post 4240)
ni apa hal lak ko buat citer hindustan petang-petang nih bro...


harris 08-15-2008 05:22 PM

Re: Blackwood
 
sekali sekali jadi mat jiwang, apa salahnyer kan.. ehehhe

June 08-15-2008 05:24 PM

Blackwood
 
tak salah,tu pasal akak biarkan ko nangis kuat2.takpe2 sekuat mgkn.{cry2}


Quote:

Originally Posted by harris (Post 4263)
sekali sekali jadi mat jiwang, apa salahnyer kan.. ehehhe


fantasticat 08-15-2008 05:31 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by harris (Post 4263)
sekali sekali jadi mat jiwang, apa salahnyer kan.. ehehhe

itu bukan mat jiwang bro... itu mat leleh...

harris 08-15-2008 05:36 PM

Re: Blackwood
 
aduh...... aku dah bertaubat.... tak buat lagi......{cry}

BabyZee 08-16-2008 06:42 PM

Re: Blackwood
 
sorry if this post abit inappropriate ..
neway i think for this month i won't by BW togetha2 here cuz my mf(manfriend)*lol* has managed to bought BW 7.5kg pricing also at rm90 in sec17 shah alam..
lucky we managed to get it nearby here as our babies RC nearly finishing and can't stand until end of this month...
neway in shah alam here, the RC price has also increased such as for RC hair&skin 4kg increased until rm100+!woah..{oh}{arrogant}

neway sad la tak dpt join nak beli togetha2 as dekat sini tau dah nak cr BW dekat mana..
harap2 my babies suka BW, ni pun dah tunjuk tanda2 suka, sibuk dok panjat beg besar BW tu dok hidu2 and kuis2 beg tu..huhu..
macam2 kerenah!
cuma sayangla dari RC kena tukar sbb harga naik melampau2 ni, my babies makan RC memang nampak sangat perubahannya and nampak berseri2, kesihatan dalaman and luaran pun bagus..
harap BW bagi kesan yang sama or lebih baik lagi!
nanti from time to time zee update kan macamna perkembangan babies dgn BW ni, wish us luck!{victory}

Neway walaupun tak dapat nak join korang togetha2 beli BW ni harap bila sampai masanya dapatla join utk nyibukkan diri and berkenal-kenalan sesama kita..
Bleh la jadi ala2 gath petfinder forum kan...{cool}

imann 08-18-2008 11:04 AM

Re: Blackwood
 
salam tu alls...

Order blackwood dah dibuka...

Order start = 18 - 24Aug08.

Bank in start = 25 - 27Aug08

stock collection = 30Aug 08. (bandar tasek selatan - rumah nurul a.k.a felix the cat)..

Plse remember to sms the amount bank in...nickname...and which pack u order...

SMS to Nurul a.k. Felix the cat at 0163808664.

who ever nak share big pack....kindly find your own partner...once dah complete one big bag....baru put order.

Account no...plse pm me for the details...will let u know which account to bank in...

imann 08-18-2008 11:05 AM

Re: Blackwood
 
Senarai order:

1. Imann = 24kgs
2. Imann = 3.5kgs kitten
3. nurul = 24kgs
4. dinmalek = 24kgs PAID
5. Dr Zaitun = 24kgs
6. kak samiah - 24kgs x2 bags
7. June = 24kgs
8. june = 3.5 kitten

nynakayle 08-18-2008 01:46 PM

Re: Blackwood
 
Hallo Hallo, Busy Busy! {cathello}

I am interested to buy 12KG.Anyone would like to share w me? {mwidegrin}

June 08-18-2008 02:03 PM

Blackwood
 
Amboi!! cepatnya korang booking.aku pun tak perasaan.Imaan,!!!!!!!!! aku punya 1 pack 24kg.utk kitten yg 3.5kg 1 pack.berapa juta itu kitten punya??

Nyna,alamak!! kena cari geng utk 12kg.cuba tanya si Ila79.ari tu dia share dgn akak.

collect 30 Aug?? hmm!! aku ingat kita nak buka posa gader2 bulan depan.heh!!heh!! utk kekawan yg tak order tu jgnlah malu2 tak dtg pula.tak kisah walau tak order.kita gader2 dan makan2 utk kali terakhir sebab bulan depan tak blh makan dah.kecuali gader2 kita waktu buka posa. {wink}

imann 08-18-2008 03:39 PM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by June (Post 4744)
Amboi!! cepatnya korang booking.aku pun tak perasaan.Imaan,!!!!!!!!! aku punya 1 pack 24kg.utk kitten yg 3.5kg 1 pack.berapa juta itu kitten punya??

Nyna,alamak!! kena cari geng utk 12kg.cuba tanya si Ila79.ari tu dia share dgn akak.

collect 30 Aug?? hmm!! aku ingat kita nak buka posa gader2 bulan depan.heh!!heh!! utk kekawan yg tak order tu jgnlah malu2 tak dtg pula.tak kisah walau tak order.kita gader2 dan makan2 utk kali terakhir sebab bulan depan tak blh makan dah.kecuali gader2 kita waktu buka posa. {wink}

senang bukak cepat2...boleh org plan..lg pun bulan depan dah pose...kire last kopak geder lah ni...

kitten 3.5kgs tu = 64jutaaaaaaaa{shy}

illa79 08-18-2008 04:11 PM

Re: Blackwood
 
[QUOTE=June;4744]
Nyna,alamak!! kena cari geng utk 12kg.cuba tanya si Ila79.ari tu dia share dgn akak.]


Ooopss...sori Nyna,bulan ni i nak order 24kg..sori ek..if you tgk page belakang rasanya ada forumer yg cari org nak share...

k imann..saya nak pack 24kg satuuuuu....{victory}

thanks..

bhutan 08-18-2008 04:13 PM

Re: Blackwood
 
Kak Iman, Sue nak join, nanti BF sue balik KL hujung bulan nie leh g amek blackwood tu balik ke KULIM.. heheheks.. 24kg RM215 kan..
sue nak pack 24kg eh. Terima Kasih.

imann 08-18-2008 04:31 PM

Re: Blackwood
 
Senarai order:

1. Imann = 24kgs
2. Imann = 3.5kgs kitten
3. nurul = 24kgs
4. dinmalek = 24kgs PAID
5. Dr Zaitun = 24kgs
6. kak samiah - 24kgs x2 bags
7. June = 24kgs
8. june = 3.5 kitten
9. bhutan = 24kgs
10.ila79 = 24kgs.

hatemetoday 08-18-2008 05:53 PM

Re: Blackwood
 
alamak dah bukak ye

fannaaaaa...aishaaaa...di mana kamuk?...mcm biase ina nak 12kg...mau share enggak?

Chitam 08-18-2008 10:59 PM

Re: Blackwood
 
Halloooo kakak ku..... kak imann... reserve for me 24 kg yerr... cam bese... ala ... bayo sblm 27 yerr... akan diusahakan... will inform u all once I done the transaction yeah... muuuaaahhhh to kissy....

Chitam 08-19-2008 08:46 AM

Re: Blackwood
 
..::hekhekhek... kak... paste balik no account boley? den lupo!! ya ammmppuunnnn... maaf kak... chitam lupa mn chitam letak bank transaction ari tu::...........

hatemetoday 08-19-2008 08:49 AM

Re: Blackwood
 
Quote:

Originally Posted by nynakayle (Post 4741)
Hallo Hallo, Busy Busy! {cathello}

I am interested to buy 12KG.Anyone would like to share w me? {mwidegrin}

meeeee...lets share ...kak imann...ina share ngan nyna yek 12 + 12 tq


All times are GMT +8. The time now is 09:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.