Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: hhplover
Forum: Cats & Kittens 07-13-2010, 02:44 PM
Replies: 34
Views: 18,249
Posted By hhplover
Re: Kelab Kucing Malaysia

No problem Nurul. It is just a simple misunderstanding. VP tu pun baru jadi VP, walaupun dah lama dalam KKM... so jgn lah marah-marah dia..{grin}

Saya pun sedih jugak bila kucing dibeza-beza...
Forum: Cats & Kittens 07-12-2010, 05:39 PM
Replies: 34
Views: 18,249
Posted By hhplover
Re: Kelab Kucing Malaysia

rasanya boleh show jer (kalau organiser permisi) tapi tak boleh compete and collect point sebab CFA tak recognise Bengal...{good}
Forum: Cats & Kittens 07-12-2010, 04:13 PM
Replies: 34
Views: 18,249
Posted By hhplover
Re: Kelab Kucing Malaysia

145 cats tu total semua termasuk pedigree
memangla dia cakap tak de limit, tapi so far yang paling banyak pun tengok ada 22 cats HHP yang bertanding (except show kat Sabah/Sarawak.. tak sure) .......
Forum: Cats & Kittens 07-12-2010, 03:46 PM
Replies: 34
Views: 18,249
Posted By hhplover
Re: Kelab Kucing Malaysia

Nak mencelah sikit :
Show Fife (KKM)
a. kalau kucing tu dari breed yang direcognise oleh Fife tapi tak ada cert, dia boleh masuk show under Pedigree categori Novice (fees sama mcm pedigree, mahal...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.