Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 2 of 2
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: anjeain
Forum: Hall of Shame 04-08-2011, 11:50 PM
Replies: 47
Views: 15,718
Posted By anjeain
Re: Rascal didn't deserve this! Pjud@Hafizuddin, this one concerns YOU!

nape lah hafiz90 tak pm akk. kita ni beriya2 la kongsi cerita pasal gp. tadi akk ada tanya kat brother yg akk recommend tu. abg tu pon terkezuttt.. dia kata kata kat saya kan ke budak tu DJ. akk kata...
Forum: Hall of Shame 04-08-2011, 10:56 PM
Replies: 47
Views: 15,718
Posted By anjeain
Re: Rascal didn't deserve this! Pjud@Hafizuddin, this one concerns YOU!

sedih betul bila dengar kes macam ni. sungguh tak sangka. kak nurul saya pon terfikir gak pasal GP yg dia adop tu{scared}. Kalau rasa tak mampu nak bg mereka kasih sayang lebih baik jangan sibuk2 nak...
Showing results 1 to 2 of 2

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 06:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.