Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 33
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: nicotyyne
Forum: Pet Products 06-11-2013, 05:28 PM
Replies: 0
Views: 1,335
Posted By nicotyyne
Bling Bling Pet Tags

Looking for fashionable pet tags with affordable price?

http://forum.lowyat.net/uploads/attach-86/post-148286-1370939489.jpg
...
Forum: Cats & Kittens 01-14-2011, 05:34 PM
Replies: 40
Views: 11,573
Posted By nicotyyne
Re: looking for blackwood for kitten or adult in penang :(

Thini, i dapat the number dah...

Kedai Kesayangan Comel, jalan dua, kepala batas - 012-4594641.
I dok butterworth, but tak familiar dengan kepala batas. katanya kat GH kepala batas, kedai baru...
Forum: Cats & Kittens 01-14-2011, 05:28 PM
Replies: 40
Views: 11,573
Posted By nicotyyne
Re: looking for blackwood for kitten or adult in penang :(

Kalo ada yg timbang, great!! {cool}
boleh bg add/no fon/direction ke kedai tu tak?
thanks!

Thini u beli breeder pack ke? kalo nak cari member share 1:1 ke, 2:1, habaq mai nooooooooo {grin}...
Forum: Pet Food 01-13-2011, 02:11 PM
Replies: 7,614
Views: 841,152
Posted By nicotyyne
Re: Blackwood

Loose pack dia tak jual ke Thini? {scared}
Forum: Cats & Kittens 01-13-2011, 01:41 PM
Replies: 40
Views: 11,573
Posted By nicotyyne
Re: looking for blackwood for kitten or adult in penang :(

Thini, kedai Comel kat Kepala Batas tu takde jual BW tak? Comel kat Bagan Lalang tak jual timbang. Dia cuma jual BW bucket tu 500g - RM12.50, 2kg RM35 {cry} Kalo beli yang timbang baru RM26 untuk 2...
Forum: Pet Food 01-09-2011, 09:27 PM
Replies: 7,614
Views: 841,152
Posted By nicotyyne
Re: Blackwood

Keen utara kat mana? Kalo kat penang (island n mainland), stok BW ada, RM230-240 for breeder pack. Cuba search around.
Forum: Pet Food 01-09-2011, 09:25 PM
Replies: 7,614
Views: 841,152
Posted By nicotyyne
Re: Blackwood

Thanks kak nurul. Me tengah gather kawan˛ sape nak share flushable wood tu. Later i'll get back to u, ya..! {kiss}

Thanks!!

-nerq-
Forum: Cat DIY 01-08-2011, 01:20 PM
Replies: 529
Views: 208,824
Posted By nicotyyne
Re: DIY Cat Product

Woowwwww very awesome!! Lama tak nak siapkan...?

Pakai pasir yang jual kat hardware tu ok ke? Lebih kurang macam pakai non-clumping sand la kan.. Bf saya kontraktor.. aritu ada jugak dia...
Forum: Cat DIY 01-08-2011, 12:48 PM
Replies: 97
Views: 30,133
Posted By nicotyyne
Re: DIY Recycle Paper Cat Litter

I pun baru nak try buat DIY cat litter ni lepas baca bahaya clumping clay litter.. But i suka sangat jenis clumping sebab tak berbau sangat dan senang nak scoop tanpa menjejaskan bahagian pasir yg...
Forum: Pet Products 01-07-2011, 04:20 PM
Replies: 16
Views: 4,872
Posted By nicotyyne
Re: Looking for hooded/covered cat litter box

Hi guys! Nak tanya.. ada tak u guys terjumpa kat litter jenis hooded yang ada double layer tray ketika melawat˛ petshop?
Forum: Pet Food 01-06-2011, 02:33 PM
Replies: 7,614
Views: 841,152
Posted By nicotyyne
Re: Blackwood

Kak Nurul.. THANKS!!! nak sangat!!!

Ok, let me know the detail about payment, collecting place etc pls :) {muacks}
Forum: Cats & Kittens 01-06-2011, 02:31 PM
Replies: 40
Views: 11,573
Posted By nicotyyne
Re: looking for blackwood for kitten or adult in penang :(

Ha'ah Stella, baik u try cari kat area dekat2 sikit ngn langkawi. Zarul cakap kat Alor Setar ada..
Forum: Pet Food 01-05-2011, 03:39 PM
Replies: 7,614
Views: 841,152
Posted By nicotyyne
Re: Blackwood

Kak nurul, cantekk jugak kalo supplier leh send supply ke penang. {cool} Nak nak nak!!! {high} Kak nurul pls check kan k.

Thini, jom kumpul ramai2 owner kucing kat penang nih! The more the...
Forum: Pet Products 01-05-2011, 03:10 PM
Replies: 66
Views: 25,113
Posted By nicotyyne
Re: World's Best Cat Litter - Where to buy?

The pine u're mentioned, are they still in our market? Is it Feline Fresh?

I also read that there is other good product call Swheat Scoop. but i dont they're available in Malaysia. I read in other...
Forum: Cats & Kittens 01-05-2011, 03:06 PM
Replies: 40
Views: 11,573
Posted By nicotyyne
Re: looking for blackwood for kitten or adult in penang :(

Let me know.. sbb kepala batas is only a few minutes from my place daripada pi kulim nun kena masuk highway bayar 2 toll hehe...
Forum: Pet Food 01-04-2011, 07:38 PM
Replies: 7,614
Views: 841,152
Posted By nicotyyne
Re: Blackwood

Selalunya kalo woody litter ni advisable guna littertray yang 2 layer tu ye? So woody litter kat atas.. Bila kencing, urine tu akan flow ke layer bawah n senang nak cuci tray yang bawah. And kalo...
Forum: Pet Food 01-04-2011, 05:21 PM
Replies: 7,614
Views: 841,152
Posted By nicotyyne
Re: Blackwood

Kak Nurul, nak tanya...

Cat litter Flushable Woody yang 25kg dengan 10L tu sama jenis ke kak? 10L tu bape kg ek?

10L tu kalo pakai untuk 3 ekor kucing agak˛ bape lama lasting yek? thanks!...
Forum: Cats & Kittens 01-04-2011, 05:12 PM
Replies: 40
Views: 11,573
Posted By nicotyyne
Re: looking for blackwood for kitten or adult in penang :(

I dah beli BW kat kedai comel kulim last week. RM13/kg. Owner kedai tu cakap dia ada satu lagi kedai kat Bagan Lalang butterworth. Tapi currently habis stok. Isnin depan baru stok BW sampai. Tatau yg...
Forum: Pet Products 01-04-2011, 04:18 PM
Replies: 29
Views: 9,473
Posted By nicotyyne
Re: Large Second Hand Cage For Sale!!!!

Alaaa.. takde pic before dismantled ke :(
Forum: Pet Products 01-04-2011, 04:08 PM
Replies: 9
Views: 3,839
Posted By nicotyyne
Re: Wonderful! Automatic Cat Box

sphinxlover, what ur review about this product?
Forum: Pet Products 01-04-2011, 04:07 PM
Replies: 9
Views: 3,839
Posted By nicotyyne
Re: Wonderful! Automatic Cat Box

Wah! Let me know if i can find this in Malaysia!!
Forum: Pet Products 01-04-2011, 03:59 PM
Replies: 2
Views: 1,036
Posted By nicotyyne
Re: You know where i can get this?

Hi,
Have u manage to get that thing?
Forum: Pet Products 01-04-2011, 02:52 PM
Replies: 66
Views: 25,113
Posted By nicotyyne
Re: World's Best Cat Litter - Where to buy?

Hi guys!!
May i know, are u guys still using this cat litter? Where to get them? Thanks! {kiss}

-nerq-
Forum: Cat DIY 12-27-2010, 10:57 AM
Replies: 22
Views: 9,927
Posted By nicotyyne
Re: DIY Kitten Castle

Wah, it means i have to look for blinds shop {grin}
Forum: Cat DIY 12-25-2010, 06:35 PM
Replies: 22
Views: 9,927
Posted By nicotyyne
Re: DIY Kitten Castle

I saw a round tube at the background. Kat mana nak dapat tube macam tu? Thanks! {kiss}
Showing results 1 to 25 of 33

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 06:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.