Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: juannasue
Forum: Rescuers & Fosterers 08-29-2010, 10:04 PM
Replies: 36
Views: 6,316
Posted By juannasue
Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Sue ada jumpa dua anak kucing di kawasan parking kereta tadi. Mencari-cari juga mak dia tapi tak nampak pun, rasanya kena buang ni. Comel dua-dua ekor kontot. Baik selamatkan sebelum jadi makanan...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-28-2010, 06:58 PM
Replies: 36
Views: 6,316
Posted By juannasue
Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Si comey sayang tadi dah di adopt oleh ahli petfinder. Memang nampak sangat dia ni pernah di bela, masuk cage tak takut , calm aje. Alhamdulillah, selesai tugas jaga dia hingga dapat tuan baru.
Forum: Rescuers & Fosterers 08-24-2010, 05:33 PM
Replies: 36
Views: 6,316
Posted By juannasue
Re: Syak sesuatu yang tidak baik

tak marah tapi upset aje.
Forum: Rescuers & Fosterers 08-23-2010, 09:18 PM
Replies: 36
Views: 6,316
Posted By juannasue
Re: Syak sesuatu yang tidak baik

how to explain .. d exact important parts dah kena delete. It's ok, next time admin & moderators must read 4564 times before accused anyone. I don't want to post any new post here. Maybe I make own...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-22-2010, 01:26 AM
Replies: 36
Views: 6,316
Posted By juannasue
Re: Syak sesuatu yang tidak baik

blackie tak reply-reply pun.. boleh ke nak tulis again pasal adoption fee and put my number again?
Forum: Rescuers & Fosterers 08-20-2010, 01:34 AM
Replies: 36
Views: 6,316
Posted By juannasue
Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Saturday ada orang datang nak pilih my cat for adoption, hope dia minat pada kucing yang baru ni. If not then letak di profile petfinder.. di sana my username petnanny. Dah register tapi tak upload...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-20-2010, 12:52 AM
Replies: 36
Views: 6,316
Posted By juannasue
Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Thats what I wrte in my thread and you already deletd it, I even put my number if anybody interested for adoption..too bad, you deleted important words and now looks like I only tell story about what...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-19-2010, 11:33 PM
Replies: 36
Views: 6,316
Posted By juannasue
Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Sue ada 11 cats termasuk Neiyo (my paralysed cat) and still I'm trying my best to help other abandoned cats or rescue them. All new cats need to deworm and fully check.If new cat ada kutu or sakit...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-19-2010, 03:58 PM
Replies: 36
Views: 6,316
Posted By juannasue
Re: Syak sesuatu yang tidak baik

{cry}{cry}{cry} tak nak tengok video tu {cry}{cry}{cry}
karang tak pasal - pasal terus sakit kepala tak boleh kerja, sedih dengan keadaan kucing di rumah pun belum selesai kang tengok video tu ada...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-19-2010, 08:07 AM
Replies: 36
Views: 6,316
Posted By juannasue
Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Ala boy , di ada negara yang penduduknya makan anjing biasa aje tu siap jual di pasar lagi puppy untuk di makan. pernah tengok dokumentari dulu, tunjuk lepas pilih puppy bawak balik ke dapur then...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-18-2010, 10:54 PM
Replies: 36
Views: 6,316
Posted By juannasue
Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Nur, Sue sekarang dah pindah Pandan Indah dan guard yang duk tangkap kucing ni guard-guard di Grandeur Tower Condominium. Dulu waktu duk Melaka, sana ramai orang Vietnam yang kerja di Kilang. Rumah...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-18-2010, 07:03 PM
Replies: 36
Views: 6,316
Posted By juannasue
Re: Syak sesuatu yang tidak baik

kucing yang pertama saya selamatkan hari ni, masih basah bulu akibat di letak dalam kandang yang tidak ada cover. umur mungkin dalam lingkungan setahun. Ekornya agak kembang tapi tak berapa kelihatan...
Forum: Rescuers & Fosterers 08-18-2010, 05:54 PM
Replies: 36
Views: 6,316
Posted By juannasue
Exclamation Syak sesuatu yang tidak baik

Salam semua, sudah dua bulan saya syak guard di tempat tinggal saya tidak jujur, saya perhati mereka ada kandang kucing di belakang guard house. Setiap kali ada kucing di dalam kandang saya akan...
Showing results 1 to 13 of 13

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.