Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: cutetomel
Forum: Recipes 02-21-2011, 04:10 PM
Replies: 37
Views: 10,378
Posted By cutetomel
Re: Takde certificate bukan pedigree??huh

minta maaf saya memang x da pengalam dgn tajuk awak ni...tapi saya memang mnat dgn kucing n saya tau kucing bengal ni mmg ssah nak dapat...anyway bengal awak tu da jual ke??kalo ada lg brapa harga...
Forum: Cat TV and Photos 11-10-2010, 06:40 PM
Replies: 5
Views: 1,513
Posted By cutetomel
Thumbs up Re: anak bulus tersayang

mmg btul awak ckap tu nak aja drg ni mkan dryfood mmg pyah.....tp alhamdlilah anak2 sya ni sng nak trima dryfood ni....cma ada la masa2 nye drg ni crewet nak mnja minta fvourite food drg (ikan rbus...
Forum: Cat TV and Photos 10-20-2010, 12:36 PM
Replies: 5
Views: 1,513
Posted By cutetomel
Question Re: anak bulus tersayang

awak bg anak bulus awak tu mkan apa??{happy}
Forum: Cat TV and Photos 10-20-2010, 12:34 PM
Replies: 18
Views: 3,525
Posted By cutetomel
Question Re: Anak Bulus >Dulu dan Sekarang<23.09.09

nurkasih bg mkan apa kat ank2 bulus tu??{kiss}
Forum: Health, Disease & Diet 10-20-2010, 12:01 PM
Replies: 1
Views: 1,701
Posted By cutetomel
Cool anak bulus kurang selera makan

a,som semua......saya ada 5ekor kucing yg da bsar2......ada lg 3ekor yg bru 2bln je....tp yg brmasalah ni yg da bsar2 5ekor ni(1ekr siam,2ekr local,1ekr persian cross dmh,1ekr persian...
Forum: Jokes & Funny Pictures 10-16-2010, 04:07 PM
Replies: 2
Views: 5,186
Posted By cutetomel
Talking Re: Wajib tengok >>Video kucing terkejut ( try buat dengan kucing anda)

dia sgt2 bjak n comellll.....bestnyer ada kucen cam2 kan......{muacks}
Forum: Health, Disease & Diet 10-16-2010, 04:00 PM
Replies: 4
Views: 2,111
Posted By cutetomel
Smile Re: kucing active jd moody..helpp...TT__TT

chezyyy ni pnah kuar umah kee????atau mgkin pnah ke sape2 yg tkut2kan dia....kucen ni dia cpat jd pnakut mcm kucen sya gak yg siam ni jnis pnakut x bole sya tau sesape je ksar2 ngan dia trus dia jd...
Forum: Health, Disease & Diet 09-22-2010, 06:21 PM
Replies: 67
Views: 11,383
Posted By cutetomel
Talking Re: bulu gugur

kalo bg campor ngan air x ble ke???{wink}
Forum: Health, Disease & Diet 09-22-2010, 04:58 PM
Replies: 67
Views: 11,383
Posted By cutetomel
Question Re: bulu gugur

minta maaf la menyampok ckit kak nurul kitzyme tu tablet kan x bole dicairkan ke baru bg dorg...{oh}
Forum: Health, Disease & Diet 09-20-2010, 08:13 PM
Replies: 67
Views: 11,383
Posted By cutetomel
Talking nape bulu kucen gugur

kucen saya yg nma chubby tu bulu dia gugur byk....saya nak tau apa punca nya..mkanan or shampoo????{grin}
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 01:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.