Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 114
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: rawr2buny
Forum: Cats & Kittens 01-08-2012, 11:51 AM
Replies: 11
Views: 2,711
Posted By rawr2buny
Re: Need a help from forumers...

bismillah. lame dah tak jenguk forum ni :D

Mmg elok kucing cirit-birit, bagi puasa makan kejap, bagi air. Then bagi ayam rebus dgn air rebusan tu. InsyaAllah mesti baik punye. Dulu sha pun ade...
Forum: Rescuers & Fosterers 10-31-2010, 05:44 PM
Replies: 12
Views: 2,233
Posted By rawr2buny
Re: Urgent need of Fosterer for 3 cats

Awww, I hope you'll find a nice new place soon and also a temporary place for your cats. How admirable of you to move out to a new place just to live together with your cats! Good luck and all the...
Forum: Coffee Room 10-27-2010, 11:44 AM
Replies: 33
.
Views: 5,765
Posted By rawr2buny
Re: kitten spaying

Sorry for interupting, but Manekineko-san and to whom it may concern, I think its a good idea indeed {good} I have thought of the same thing too before. Why not set up a post like umm FAQ where we...
Forum: Health, Disease & Diet 10-20-2010, 12:47 PM
Replies: 1
Views: 1,701
Posted By rawr2buny
Re: anak bulus kurang selera makan

Salam, sabar ye hehee. Miowmiow memang kadang buat kite tertanye ape la masalah diorang ni kan {shy}

Yang besar-besar tu umur berape? Certain cats memilih makan, tak senang nak tukar makanan...
Forum: Rescuers & Fosterers 10-19-2010, 01:05 PM
Replies: 19
Views: 3,528
Posted By rawr2buny
Re: Kucing Jantan berwarna oren dijumpai Di dataran Shah Alam pada 13/10/2010

Haah kan, kalau la dapat tau ape diorang nak try cakap dekat kita lagi-lagi time diorang sakit :( Rase clueless and helpless taktau nak tolong macam mana. die bising ye? kyon sha tu ganas macam singa...
Forum: Rescuers & Fosterers 10-19-2010, 11:51 AM
Replies: 19
Views: 3,528
Posted By rawr2buny
Re: Kucing Jantan berwarna oren dijumpai Di dataran Shah Alam pada 13/10/2010

Ohhh, bersopan santun si Oren ni, its a good thing la jugak dia tak makan sembarangan kan {shy} Makes me wonder macam mana dia makan time die dekat luar? O_O

Ooo dia ade minor injury ye dekat jari...
Forum: Rescuers & Fosterers 10-19-2010, 10:08 AM
Replies: 19
Views: 3,528
Posted By rawr2buny
Re: Kucing Jantan berwarna oren dijumpai Di dataran Shah Alam pada 13/10/2010

Alaa kesiannye dia, mesti die takut kan, dah ada collar tu mesti dulu kucing rumah {arrogant}

Dah ada any berita ke? I'd love to help but banyak pula halangan dan rintangan =.=

Alamak die tak...
Forum: Rescuers & Fosterers 10-19-2010, 09:39 AM
Replies: 28
Views: 3,617
Posted By rawr2buny
Re: JAJA & her 4 furballs

YAYYY Alhamdulillah. Hopefully Maya, Cara, Zen & Gaga besar jadi sihat bagai johan {shy}

Congratulations kak zai. hik hik. {good}
Forum: Health, Disease & Diet 10-07-2010, 09:43 AM
Replies: 14
Views: 4,718
Posted By rawr2buny
Re: Tak pernah dengar bunyi my cat 'meowww'

hee rasanya benda ni depends on kucing kot? mungkin memang ada yang bisu, maybe lah. mungkin diorang pun ada category yang pendiam hehe.

macam sha punye Kyon kan, dia sekarang 5 bulan, male....
Forum: Cat TV and Photos 09-08-2010, 02:46 PM
Replies: 28
Views: 3,254
Posted By rawr2buny
Re: my Love - Yulia, Romeo, Sandra , Angela

SERIOUS BEST. and overload comel-isme part tekankan signal, diorang ni bijak sungguh kan, ade je keje {shy}

uuu if only I can take Kyon with me, die makan berjadual, susah la nak tinggal. aunty...
Forum: Cat TV and Photos 09-08-2010, 11:07 AM
Replies: 28
Views: 3,254
Posted By rawr2buny
Re: my Love - Yulia, Romeo, Sandra , Angela

kannnn? habis la diorang if dapat kat tangan kite muehehe {shy}



yeahh, I even korek website jakim terus, ada soal jawab hukum neuter kucing dalam tu bagi tunjuk kat my mom last week. terus dia...
Forum: Rescuers & Fosterers 09-08-2010, 10:06 AM
Replies: 109
Views: 11,860
Posted By rawr2buny
Re: Let's help Egeh :)

Egeh nampak macam ada a strong aura around her, tak bagi kucing lain dekat, very proud, alpha kalau ya maka sama la macam my hunybuny. Sungguh riak sepanjang masa hehe. Dah la ada iras-iras. {shy}
...
Forum: Cat TV and Photos 09-08-2010, 10:02 AM
Replies: 28
Views: 3,254
Posted By rawr2buny
Re: my Love - Yulia, Romeo, Sandra , Angela

tuan thread, ampun ya, hehe excited bila nampak kucing hitam putim hitam putih ni, sukaaa. sesungguh nya bertuah dapat si romeo and sandra tu {shy}



YAYY mira watched it too? hehe *high 5s*
...
Forum: Cat TV and Photos 09-08-2010, 09:43 AM
Replies: 28
Views: 3,254
Posted By rawr2buny
Re: my Love - Yulia, Romeo, Sandra , Angela

BETULL! macam smart nak siap pergi formal events, thought of the same thing {shy}

I first perasan kucing black, white, black-white cats ni handsome macam pakai coat/tuxedo when I watched Studio...
Forum: Cat TV and Photos 09-08-2010, 09:08 AM
Replies: 28
Views: 3,254
Posted By rawr2buny
Re: my Love - Yulia, Romeo, Sandra , Angela

Daripada otak yang tengah sengal pagi-pagi ni faham, yang orang tak mau tu, is Sandra and Romeo kan? Sandra hitam semua and Romeo Hitam with socks?

APEKAHHH? COMEL GILEEE kott orang tak nakk? (ok...
Forum: Rescuers & Fosterers 09-08-2010, 09:04 AM
Replies: 109
Views: 11,860
Posted By rawr2buny
Re: Let's help Egeh :)

Uuu teringin nak pegi tengok Egeh. Anyone ada pergi tengok dia recently? :3
I hope she'll be fine but seeing how she has been fighting till today, im goin to double my pray for her, and I got the...
Forum: Rescuers & Fosterers 09-07-2010, 09:17 PM
Replies: 48
Views: 9,218
Posted By rawr2buny
Re: Please someone help this poor injured cat!

Orange was safely brought home today by his fosterer. We had another meet up at the vet. Payment have been made today, it cost RM1400. It was supposed to be RM2000+ but Dr. being so kind omitted few...
Forum: Cat TV and Photos 09-06-2010, 10:10 AM
Replies: 14
Views: 2,895
Posted By rawr2buny
Re: Sneak peek: my baby cats

Ohh ye ke, patut nampak sama and i didnt see any orangey kitty. budak2 ni memang susah nak snap gambar kan {shy}

Yeah yeah i like the markings! Bertuahla sape dapat budak comel belaka ni. hehe
...
Forum: Cat TV and Photos 09-06-2010, 03:24 AM
Replies: 14
Views: 2,895
Posted By rawr2buny
Re: Sneak peek: my baby cats

T_________________________T


Waa tengok muka no.3 tu, ape name die? hehee, innocent nya muka {muacks}
COMELNYAAA makhluk-makhluk Allah nii. Kecik comel rase nak peluk shiyom kuat kuat {shy}...
Forum: Rescuers & Fosterers 09-05-2010, 11:25 PM
Replies: 109
Views: 11,860
Posted By rawr2buny
Re: Let's help Egeh :)

alaaaaaaaa *sigh* I can truly understand that they need to obey whatever policies/rules they have tapi, we're trying to help. bukan ke ringan sikit beban diorang if ada orang betul nak tolong.. 'I...
Forum: Rescuers & Fosterers 09-05-2010, 02:15 PM
Replies: 48
Views: 9,218
Posted By rawr2buny
Re: Please someone help this poor injured cat!

Salam & Hi all,

It has been a while since the last time i updated anything. Busyyy nyaa sekarang {cry}

Friends, anyone, please help me find a fosterer/adopter for Orange! I really need 1 ASAP....
Forum: General Discussion 09-02-2010, 03:43 PM
Replies: 14
Views: 2,495
Posted By rawr2buny
Re: Help me...

@azmyrax: aaa, okay merah or bengkak ya, will check Kyon masa balik ni. i do notice his umm ape panggil ye gigi kecik2 tu macam ada yang tak ada few days ago, dah jatuh ke patah ke ape tu or lebih...
Forum: Coffee Room 09-02-2010, 11:31 AM
Replies: 28
Views: 6,764
Posted By rawr2buny
Re: Edu: Any TESLians out there? :D

@nurkasih & azmyrax: Whoa english literature dah tukar eh dekat sekolah? *jeles* haha now that you two mention it baru nak perasan dulu semua ada unsur kematian, depresssing je cerita. {scared}
...
Forum: General Discussion 09-02-2010, 11:11 AM
Replies: 14
Views: 2,495
Posted By rawr2buny
Re: Help me...

Ahhh yes! dari hari tu nak tanye ni, macam mane kite nak tau die dah nak tukar giigi? or the vet yang akan bagi tau? o_O

so far Kyon masih lahap je makan tsk tsk muka kesian 24jam mintak makan....
Forum: Health, Disease & Diet 09-02-2010, 11:07 AM
Replies: 170
Views: 48,058
Posted By rawr2buny
Re: Kembiri Kucing Kat Klinik Kembiri

hehe, jap-jap, i am Sha kekeke{shy}

Alamak kalau area Sg Buloh sha tak tahu la.. sha duduk near bukit jalil. hmm rasa nya somewhere around petfinder ni ada list of vets but if boleh tanye yang...
Showing results 1 to 25 of 114

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.