Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: kucingku
Forum: Cats & Kittens 11-01-2014, 08:56 PM
Replies: 6
Views: 13,209
Posted By kucingku
Smile Re: Pet Shops at Sibu, Sarawak

Thanks dear 4 the info......asal area dekat Sibu tapi menetap di Sabah.....{happy}
Forum: Cats & Kittens 11-26-2012, 09:15 PM
Replies: 6
Views: 13,209
Posted By kucingku
Wink Pet Shops at Sibu, Sarawak

Hai there, ada sapa2 leh gtau pet shop kat area Sibu? {sweat}
Forum: Cats & Kittens 11-15-2012, 06:07 PM
Replies: 2
Views: 1,342
Posted By kucingku
Re: Kucing kuat buang air kecil

air kencing meka ok jugak, xda darah.......
Forum: Cats & Kittens 11-15-2012, 01:11 PM
Replies: 2
Views: 1,342
Posted By kucingku
Smile Kucing kuat buang air kecil

Hello semua pencinta kucing, sy ingin bertanya ttg kucing yg kuat buang air kecil. Sy ada 4 ekor kucing, semua mereka kuat membuang air kecil, maksudnya mereka mmg kuat minum air masak & air susu...
Forum: Cat DIY 11-14-2012, 12:21 PM
Replies: 529
Views: 210,560
Posted By kucingku
Re: DIY Cat Product

Hai June, kain yg biasa kamu gune utk tapak bertingkat2 tu jenis apa ya? kain baldu ka?
Forum: Cat DIY 11-14-2012, 12:16 PM
Replies: 16
Views: 17,377
Posted By kucingku
Re: My custom cat cage

Hello Pencerita, nak tanya , kain yg u guna utk tpk bertingkat tepi dinding tu jenis apa? kain baldu ka? minta spesific gak, kira nak mood kan kreativiti ni....tq bro
Forum: Health, Disease & Diet 11-13-2012, 11:30 PM
Replies: 1
Views: 1,953
Posted By kucingku
Re: kat mne ye nak daptkan vitamin yg elok untk kucng...

sy guna Vetri-DMG liquid utk kucing2 sy. Leh check di fb, Dearcat pet Shop....
Forum: Cats & Kittens 11-13-2012, 11:28 PM
Replies: 9
Views: 6,717
Posted By kucingku
Re: Kutu Kucing

ya ka ashlycat........mcm seram pula dgr mcm tu, kecian pula kalo kucing termandul gara2 suntikan.......watever, tq coz share info.
Forum: Cats & Kittens 11-13-2012, 02:21 PM
Replies: 9
Views: 6,717
Posted By kucingku
Re: Kutu Kucing

Tq Meffy & Ray....tuan asal kucing tu yg suruh sy bw kucing tu utk jarum kutu. Sy pun xprnah dgr. Dia kata kucing memang sakit kalo kena jarum tu tapi kejap ja. Ini lah nak minta yang pakar ttg jarum...
Forum: Cats & Kittens 11-12-2012, 10:36 PM
Replies: 9
Views: 6,717
Posted By kucingku
Unhappy Kutu Kucing

Hai dear, kucing saya kena serang kutu. Pembawa dia kucing kwn, dia boarding kat rumah sy. Skrg semua kucing sy kena kutu. Mcm2 jenis ubat & shampoo da guna tmasuk spot on cat. Ada gak yg bgtau bawa...
Forum: Feedback & Suggestions 11-12-2012, 10:32 PM
Replies: 2
Views: 2,663
Posted By kucingku
Re: Join the forum

Tq ayuazami.......
Forum: Cats & Kittens 11-12-2012, 10:17 PM
Replies: 3
Views: 1,629
Posted By kucingku
Re: Royal Canin

Sy xpasti pula Rc tu xda jenis yg ada inti. Kucing sy br umur 2bln. Watever, tq aidamd coz reply post sy.
Forum: Cats & Kittens 11-11-2012, 06:46 PM
Replies: 3
Views: 1,629
Posted By kucingku
Unhappy Royal Canin

Hai semua, sy nak tanya, mknn Rc ajenis apa yg ada inti di dalam? Ada org bgtau sy jenis tu yg bagus utk ank kucing sy. Stakat ni sy bg meka mknn Rc 34, kdg2 bag dada ayam & ikan tuna rebus.
Forum: Feedback & Suggestions 11-11-2012, 09:53 AM
Replies: 2
Views: 2,663
Posted By kucingku
Join the forum

Hai dear, sy org baru, nak tanya, mcmna nak post baru dlm forum? tq
Forum: Cat DIY 11-10-2012, 11:31 PM
Replies: 16
Views: 17,377
Posted By kucingku
Re: My custom cat cage

Tahniah bro, inovation & creativation...................fullbluss..........
Forum: Cats & Kittens 11-10-2012, 10:59 PM
Replies: 195
Views: 70,376
Posted By kucingku
Re: harga vaksin

kk tu vet mana geng?
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.