Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Suhaimy
Forum: Cats & Kittens 04-18-2010, 03:05 AM
Replies: 84
Views: 44,119
Posted By Suhaimy
Re: Bahaya Pasir Kucing..

Salam. Abzalia, maybe Nurkasih risau sgt pasal bulus2 dia & kita semua. Tu dia share info & kalau boleh tak nak melencong sgt dr topik. Tp kalau lari dr topik sikit2 tu tak apa la. Jgn tiba2 ckp...
Forum: Cats & Kittens 04-17-2010, 06:51 PM
Replies: 84
Views: 44,119
Posted By Suhaimy
Re: Bahaya Pasir Kucing..

Kak Nurul, tau tak kat mana kilang kayu/papan area tempat kita ni? Rasa kat Langat nun ada 1. Nak cuba habuk kayu/papan cam Euanna ckp tu la. Rasanya murah sgt2 habuk kayu ni. Ntah2 bg free je kot....
Forum: Cats & Kittens 04-17-2010, 06:37 PM
Replies: 84
Views: 44,119
Posted By Suhaimy
Re: Bahaya Pasir Kucing..

Huhu! Jauhnya. Tp kalau dah syg bulus tu, dr JB pun sanggup order kan? Ni tak decide lg nak guna yg mana. Sama ada yg bamboo (brand Katty) @ nak DIY 'sulat kaba lama' {shy} @ toilet train. Sementara...
Forum: Cats & Kittens 04-17-2010, 12:56 PM
Replies: 84
Views: 44,119
Posted By Suhaimy
Re: Bahaya Pasir Kucing..

Dgn Kak Nurul pun boleh order yg bamboo tu. Brand Katty. Mmg pernah pakai. Less habuk {good}. Cuma yg Kak Nurul tu 25kg, mau 4 guni dah 100kg. Maybe boleh ikut Kak June beli kat supplier terus. Tak...
Forum: Cats & Kittens 04-17-2010, 02:48 AM
Replies: 84
Views: 44,119
Posted By Suhaimy
Re: Bahaya Pasir Kucing..

Salam. Dilema betul kalau camni {scared}. Sblm ni mmg pakai shred paper tp sehari dlm 4, 5 kali kena bersihkan. Kalau tak, nanti jiran2 terbau, susah la {sick}. Skrg nak pakai apa pun tak tau dah....
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 05:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.