Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.66 seconds.
Search: Posts Made By: June
Forum: Cats & Kittens 07-14-2010, 12:50 PM
Replies: 84
Views: 44,119
Posted By June
Bahaya Pasir Kucing..

Aiseymen Bro!! apasal tak ckp u team German?? I,hubby & anak kaki 4 pun sokong German gak. Klu tak blh layan tgk German/Spain sama sama {shy}{shy} Takpe, Azlan. German main dgn bagus. Kalah tp head...
Forum: Cats & Kittens 07-09-2010, 12:11 AM
Replies: 84
Views: 44,119
Posted By June
Bahaya Pasir Kucing..

Kasih, ko tak pakai white woody lagi ke??
Forum: Cats & Kittens 07-05-2010, 02:14 PM
Replies: 84
Views: 44,119
Posted By June
Tentang pasir kucing 'kristal'....

Comot,akak dah merge posting kamu dgn thread ini coz tajuknya sama berkenaan dgn pasir kucing.

Utk mengelakkan dari double posting, sila browse dan chk thread yg dulu dulu mgkn telah dibuka oleh...
Forum: Cats & Kittens 06-28-2010, 12:03 PM
Replies: 84
Views: 44,119
Posted By June
Bahaya Pasir Kucing..

Ayoyoh!! matilah!! td pi angkut supply litter sand dari kedai Kelvin. Dia bgtau yg bamboo litter sand yg akak amik tu last stock.durang tak amik lg stock coz kurang permintaan {cry2}{cry2} adoi!! nak...
Forum: Cats & Kittens 04-28-2010, 12:29 PM
Replies: 84
Views: 44,119
Posted By June
Pasir Kucing..

HHPlover,clay clumping tak berdebu?? U pakai jenis apa?? I tak pernah lg jumpa clay clumping yg tak berdebu.mcm2 dah cuba tp still dust berterbangan di angkasa.

klu saya sendiri perkara utama yg...
Forum: Cats & Kittens 04-27-2010, 02:34 PM
Replies: 84
Views: 44,119
Posted By June
Bahaya Pasir Kucing..

kurang debunya.debunya kat ujung2 so kita blh buang terus dari karung tu. jd bila time bersihkan litter box takdelah debu berterbangan diangkasa {shy}{shy}
Forum: Cats & Kittens 04-27-2010, 02:04 PM
Replies: 84
Views: 44,119
Posted By June
Bahaya Pasir Kucing..

Hah!! yg inilah.tp sample dlm gambar tu ialah jenis clumping clay.berdebu.akak punya bamboo sand packing warna putih mcm karung simen.

akak nak ingatkan,klu blh pakai litter sand yg takde smell...
Forum: Cats & Kittens 04-18-2010, 10:48 AM
Replies: 84
Views: 44,119
Posted By June
Bahaya Pasir Kucing..

As what Suhaimy dah ckp,brand ni Katty Kat.tp nak letak gambar tu susah sikit coz packingnya dlm karung besar warna putih.sekali tgk mcm karung simen yg selalu org buat construction.akak ingat durang...
Forum: Cats & Kittens 04-17-2010, 09:09 AM
Replies: 84
Views: 44,119
Posted By June
Bahaya Pasir Kucing..

beli direct dgn supplier tempat Nurul amik pasir utk kwn2 gak. saya tak pernah nampak ada jual kat petshop.hampir 1 KL saya pusing cari yg pack kecik2.so far takde.so saya angkut karung sekaligus....
Forum: Cats & Kittens 04-17-2010, 07:50 AM
Replies: 84
Views: 44,119
Posted By June
Bahaya Pasir Kucing..

akak pun dah tukar litter dah.quite sometime. dulu cuba white woody,pastu try flushable woody,skrg bamboo.mmg bagus ketiga tiga.clay mmg leceh,kotor & berhabuk.tp yg ketiga tiga tak mcm tu.senang nak...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 06:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.