View Single Post
  #8  
Old 03-23-2010, 10:39 AM
luvnett's Avatar
luvnett luvnett is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 301
Rep Power: 13
luvnett is on a distinguished road
Default Re: Royal Canin Wetfood

Quote:
Originally Posted by naq1989 View Post
kedai tu baru bukak,kedai haiwan,tapi signboard atas workshop ke,kedai hardware,tak igt sgt...tadi igt nak ambil namecard tu,tapi dah syok sgt,smpi lupa...tapi tadi ada tanya gak pasal kedai tu,die kata kedai tu extension daripada kedai asean puppy,cume asean puppy takde jual untuk kucing...lagipun kedai tu sebelah dengan asean puppy,rasanya pemilik yang sama....cbe google asean puppy taman segar.....tadi tengok comel je anjing toy poddle tu,my gf fobia sikit ngan anjing,tapi ada sorg amoi tu kate tak payah risau,anjing tu just dok atas kerusi je,tak kejar org,tadi tengok pun anjing tu berlegar2 je atas kerusi plastik yang org buat kenduri kawin tu,tak turun langsung dari kerusi,pastu tengok kat kuku die ada pakai sarung yang colourful,minggu depan nak try tanya plak ada tak jual benda tu...anjing kat situ pun nampak terjaga dan terurus,minggu depan die kate kucing plak sampai,teringin plak nak tengok...so kepada sesapa yang tengah risau royal canin naik harga,bek borong cepat2...tapi mmg teruja tengok wetfood royal canin,excited plak....
Tq naq, Nanti Sabtu ni nak pi terjah kedai tu.. Jom la ramai2 pi borong royal canin wetfood
Reply With Quote