View Single Post
  #2  
Old 04-21-2011, 10:59 AM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 13
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Order Blackwood Khas Ke JOHOR Area (link dengan Kak nurul)

Quote:
Originally Posted by nani View Post
Blackwood Ke JOHOR AREA


Salam n Hye...
Disebabkan banyak permintaan Blackwood ke Johor Area, Jadi saya bukak thread khas untuk pembeli Blackwood daripada Kak nurul yang mahukan penghantaran ke johor

Sila beri order masing2 dekat thread ni, then bile bekalan sampai, saya akan hantar ke sana then sesapa yang share portion tu boleh la bawak masing2 puye tupperware ke or plastic untuk ambil order masing2.

Harga same sahaje (dont worry) Cume add transportation fee shj. Charge tu akan divide dengan brpe ramai yang order. It will be fair n square la.So bayar dekat saya, sbab saya akan order n byr langsam trus kat kak nurul.

Method order same je macam kak nurul. 1- DROP UR ORDER 2- PAY 3-PICKUP AT PITSTOP AREA.

hi Nani... bulan ni ada balik JB tak? stok anak bulus dah habis ni..
Reply With Quote