View Single Post
  #1  
Old 01-31-2010, 12:05 AM
origin origin is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 75
Rep Power: 13
origin is on a distinguished road
Default BLACKWOOD - KITTEN. RM15 per kg - KL & Ampang Area!

Salam,
Saya ada satu pek BLACKWOOD KITTENS 7.5kg tetapi saya hanya perlukan 2.5kg saja utk kitten saya dan selebihnya saya ingin jual kepda sesapa yang berminat.

HARGA : RM15 sekilo atau RM70 utk 5kg

Contact saya di : 017-3336562

Boleh COD kat tempat2 ni: Kg Pandan, Pandan Perdana, Pandan Jaya (kira almost semua Pandan lah), Ampang, Sg Wang Complex, Dekat2 Hotel Istana, The Weld, stesen LRT area KL tertentu dan Taman KLCC. Kelana Jaya pd masa tertentu shj. Selain dari tempat2 ni kena bincang dulu.
Saya tau dah ada org jual blackwood ni tapi saya tengok macam leceh je sebab kena kumpul2 org, kena bank-in duit dulu dan collect tempat yang jauh dari City Center. Lagipun saya bukan nak bersaing cuma nak jual pada sesapa yang berminat especially yang tinggal or keje dekat2 city center. Oh ya, kut2 ada yg tertanya, package tu punya 'best before' date ialah 27 OCT 2010.

Last edited by origin; 02-03-2010 at 12:02 AM.
Reply With Quote