View Single Post
  #7  
Old 08-09-2008, 11:48 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 15
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Your Daily World Online News

Year Ass 00 dan 01 tu kan dah lama sangat...setahu saya IRB akan pusing balik tengok kalau in within 3-5 years aje.8 yrs tu lama sangat...and people dont keep tracks or simpan that kind of file for long enuf 8 yrs.Kalau in biz pun IRB minta company simpan for 3-5 yrs aje.kalau simpan kertas lama2 mana ada space nak taruh.As for you, you mesti nak compare dengan your own records baru boleh justify.Dia punya estimate mana bleh pakai.apa main agak2...show proof la baru boleh estimate betul tak..?
__________________

MJ
Reply With Quote