View Single Post
  #24  
Old 07-12-2010, 04:13 PM
hhplover hhplover is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 58
Rep Power: 13
hhplover is on a distinguished road
Default Re: Kelab Kucing Malaysia

Quote:
Originally Posted by grrrrrrrk View Post
Yeke CFA ada limit untuk HHP catergory.

Saya check yg show terbaru di Kulai CFA show tiada dinyatakan limit untuk masuk HHP.

Yg ada cuma total entry will be 145 ekor kucing. Tapi tiada dinyatakan HHP ada limit.

Sila rujuk disini: http://mycatshow.wordpress.com/

145 cats tu total semua termasuk pedigree
memangla dia cakap tak de limit, tapi so far yang paling banyak pun tengok ada 22 cats HHP yang bertanding (except show kat Sabah/Sarawak.. tak sure) .... tu lah best
Probably coony can better explain about this...
MCFA show baru ni ada sampai 60-70 ekor dlm satu kategori HHP, tiga kategory dalam 180 ekor!
Reply With Quote