Thread: Selayang/Kepong
View Single Post
  #1  
Old 12-04-2010, 02:07 PM
mummykenzo mummykenzo is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 11
Rep Power: 0
mummykenzo is on a distinguished road
Default Selayang/Kepong

Hi friends,

Saya mencari tempat untuk boarding my lil one di kawasan ini. Off course kalau boleh harga yang ok, tempat yang selamat & bersih & dijaga orang yg betul2 sayangkan pets.
She is 4mth old and agak aktif & tak pernah di hantar utk boarding. Ke mana pergi, akan ikut tapi this time memang tak boleh nak bawak. Dan dia jugak tak pernah dan tak akan nak duduk dalam cage....
Need advice from u guys, what to do before send them for boarding? Macamana nak handle situation if they 'mengganas' dalam cage? And saya selalu dengar, diorang ni akan jad stress after balik dari boarding, is it true? Macamana kalau this happenned? Really dalam dilema.
Ayooo..... once kita dah attach dengan special creatures ni, like hidup kita semua untuk dia. Rite??
Reply With Quote