Thread: Juadah Berbuka
View Single Post
  #2  
Old 08-05-2009, 05:21 PM
farahnm farahnm is offline
Cayang Kucing
 
Join Date: May 2009
Location: Putrajaya
Posts: 273
Rep Power: 14
farahnm is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to farahnm
Default Re: Juadah Berbuka

Hehehe..best topik ni,
Kalo perantau kat Putrajaya mesti perasan satu booth roti john kat pasar Precint 2.. tak ingat nama apa tp sign board dia kaler oren.. dalam banyak2 booth roti john tak tau ngapa (termasuk lah saya) ..booth ni orang tuju....berbaris orang beli.. macam zaman sekolah rendah dulu beratur nak amik air milo subsidi....ada laa dalam dekat 30 orang queue.. tp memang sedap roti john nye

Quote:
Originally Posted by kitty_inky View Post
Since dah ada thread kuih raya ,sempena ramadhan yang bakal menjelang takbeberapa lama lagi, kebanyakan dari kita semua nye perantau.segelintir jer yang lahir kat kota ni.ime pose ni mula la teringin macam macam kan...?
Dari bubor lambok sampaila ayam golek.

I like to go to bazar ramadhan taman melawati .memang meriah.Bagi org yang tak pandai sangat memasak macam i ni, bazar ramadhan la tempat mencari juadah.hehehehe.My favourite kat sana tauhu Aloha.tauhu tu disumbat kentang lecek, daging cicncang ngan sayur. .berair liur den.hehehehehehe.Not just that i suka observed nama makanan kat sana.fuyo semua nama artis.kek lapis mawi la,dan macam -macam lagi.
bagi u all pulak macam mana?
__________________
Bobo -- Yuke --- Seleme
Reply With Quote