View Single Post
  #6  
Old 07-21-2010, 10:55 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Help, my lil kitten is sick :(

Takpe. belajar dari kesilapan. Kena ingat klu baby manusia pun perlukan ibu pd usia muda begitu juga binatang.

Klu blh next time jgn beli kucing dari petshop. Kebanyakkan kes kucing petshop sakit dan byk meragam walau pun bukan semua. Ada petshop yg hanya fikirkan keuntungan tp bukan welfare of the animal.

Quote:
Originally Posted by rawr2buny View Post
Alright! Umm, yes sekarang ni dia makan RC Kitten. esok jugak tukar bg die makan ayam. harap die sihat cepat. tu la seller tu kata die sihat semua kan. sekali tengok mase nak beli tu mmg die baik diam je so xperasan.

Yeah, Im at fault too should have think more and do more research before pakai ambik je kitten. Sebelum ni kucing2 yg sy jage dah lepas 3-4months. Semua dah a bit kuat. Then ade satu kali kucing sendiri beranak. tu je yg jaga dari kecik. *sigh* taubat dah. kesian sangat kat kyon. whatever it is, i'll try my best to help Kyon recover. (>.<)9

Thank akak! really appreciate your help (o_O)7
Reply With Quote