View Single Post
  #7  
Old 08-03-2010, 03:34 PM
rawr2buny's Avatar
rawr2buny rawr2buny is offline
nyan nyan :3
 
Join Date: Jul 2010
Location: himitsu ;)
Posts: 114
Rep Power: 13
rawr2buny is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to rawr2buny
Default Re: Help, my lil kitten is sick :(

Salam, just nak update dekat sin sikit. Kyon dah makin sihat, makin gemuk, makin nakal, makin pandai. Suka tengok die active. Rasanya die tak sesuai makan RC Baby Cat kot. Lepas bg ubat, and ayam, Kyon dah tak cirit, tp few days after stop makan ayam and makan RC tu die cirit balik. Skrg bg Blackwood die dah tak cirit birit lg. Alhamdulillah.

Skrg ni masalah fungus je tinggal. Hopefully cepat dia baik.

Thanks Kak June for the advices and yeah I will take note of that, lepas ni tak pandai2 lagi dah, will ask the seniors first.
Reply With Quote