Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Food

Pet Food List and review pet food here

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-31-2010, 12:05 AM
origin origin is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 75
Rep Power: 13
origin is on a distinguished road
Default BLACKWOOD - KITTEN. RM15 per kg - KL & Ampang Area!

Salam,
Saya ada satu pek BLACKWOOD KITTENS 7.5kg tetapi saya hanya perlukan 2.5kg saja utk kitten saya dan selebihnya saya ingin jual kepda sesapa yang berminat.

HARGA : RM15 sekilo atau RM70 utk 5kg

Contact saya di : 017-3336562

Boleh COD kat tempat2 ni: Kg Pandan, Pandan Perdana, Pandan Jaya (kira almost semua Pandan lah), Ampang, Sg Wang Complex, Dekat2 Hotel Istana, The Weld, stesen LRT area KL tertentu dan Taman KLCC. Kelana Jaya pd masa tertentu shj. Selain dari tempat2 ni kena bincang dulu.
Saya tau dah ada org jual blackwood ni tapi saya tengok macam leceh je sebab kena kumpul2 org, kena bank-in duit dulu dan collect tempat yang jauh dari City Center. Lagipun saya bukan nak bersaing cuma nak jual pada sesapa yang berminat especially yang tinggal or keje dekat2 city center. Oh ya, kut2 ada yg tertanya, package tu punya 'best before' date ialah 27 OCT 2010.

Last edited by origin; 02-03-2010 at 12:02 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-03-2010, 12:19 AM
origin origin is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 75
Rep Power: 13
origin is on a distinguished road
Default Re: BLACKWOOD - KITTEN. RM15 per kg - KL & Ampang Area!

INFO : baru tadi (kul 10pm 2feb) dah jual 1 kg kat org, so pek 7.5kg tu sekarang dah terbuka (tapi saya tutup dgn plastik dan simpan dlm kontainer agar tak mudah masuk angin) dan tinggal 5.5kg. (saya perlu 1 kg je)
Reply With Quote
  #3  
Old 03-21-2010, 08:44 PM
origin origin is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 75
Rep Power: 13
origin is on a distinguished road
Default Re: BLACKWOOD - KITTEN. RM15 per kg - KL & Ampang Area!

SOLD!! Sorry coz late to update this. Sold since 2 weeks ago. Thanks to buyers and to those who called me.
New stock coming soon.. This wednesday, I hope.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Wt$] PREMIUM BLACKWOOD KITTEN FOOD RM15 Only!, Engineered for Kittens & Active Adults DKNYbeDelicious Pet Food 14 03-25-2010 09:48 AM
Spca ampang in need of more adopters... mrsdolittle SPCA 305 02-04-2010 08:54 PM
Looking for help in Ampang, Please?! Mutt General Discussion 0 05-23-2009 09:26 PM
Looking for assistance in Ampang....... Mutt Rescuers & Fosterers 0 05-21-2009 10:40 PM


All times are GMT +8. The time now is 02:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.