Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens > Cat TV and Photos

Cat TV and Photos Post photos of your cats or embed YouTube videos. Nice place to show off your kittens or cat buddies

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-21-2010, 04:46 PM
phatgurl phatgurl is offline
Animal Lover
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 47
Rep Power: 0
phatgurl is on a distinguished road
Default KiKi Manja

rupanya ramai ek kucing nama kiki... tapi kali ni saya tunjukkan KiKi saya pulak. kucing biasa je... dulu dia duduk kat kaki lima jalan, depan kedai husband sampai la satu hari tengok kaki kiri belakang dia dah terkulai sampai dia kena seret badan berjalan. dahla kecik, kesian sangat so husband bawa la dia balik nak hantar gi vet. saye tengok dia comel... tak sampai hati nak biarkan dia duduk terbiar so kami decide untuk adopt dia.

baru sebulan jaga KiKi... tak sangka jugak sebab selama ni saye tak pernah berminat nak bela kucing. tapi bila dah ada sekor, aduhai sayang nye laa sesangat. ok, ni pics masa KiKi tengah tido...

[/IMG]
__________________
http://phattgurll.blogspot.com
Reply With Quote
  #2  
Old 09-21-2010, 07:03 PM
indah_baiduri indah_baiduri is offline
Animal Lover
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 7
Rep Power: 0
indah_baiduri is on a distinguished road
Default Re: KiKi Manja

hai phatgurl... comel ur kiki... off topic jap... ur husband asal utara ek? dlu SPM at SMKA? btl ke?
Reply With Quote
  #3  
Old 09-22-2010, 11:16 AM
phatgurl phatgurl is offline
Animal Lover
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 47
Rep Power: 0
phatgurl is on a distinguished road
Default Re: KiKi Manja

Quote:
Originally Posted by indah_baiduri View Post
hai phatgurl... comel ur kiki... off topic jap... ur husband asal utara ek? dlu SPM at SMKA? btl ke?
Thanks...
Haah dia asal orang utara. SMKA tu sekolah agama kat kedah ke?
__________________
http://phattgurll.blogspot.com

Last edited by phatgurl; 09-23-2010 at 10:50 AM.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-27-2010, 05:24 PM
afzan afzan is offline
Animal Lover
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 34
Rep Power: 0
afzan is on a distinguished road
Default Re: KiKi Manja

, yeahhh kiki dapat umah baru, tuan baru, alhamdulillah, tuhlah klu Jan pun namapk je kucing2 stray nih sian je...Ingin sgt nak amik dan bela, huhu, tapi ongkosnya tidak cukup.....lagi2 tgk yang cantik2..kucing siam kadang2..ish2x..

sekarang pun kat umah, ada kucing oren mcm garfield (jantan) datang..dia ada colar, I guess he is lost lah...sian dia..nak bela & kurung dlm 3-tier cage dia takmau...asik reverse & keraskan badan.., so Jan bila dia meow2 tuh, Jan bg lah makan...kat oren tuh..

Sure kiki dulu penat tu dulu kat luar, sekrang dah ada umah...tuh yang semua pic tido tuh ek, rehat2 kiki... So, mcmana kaki diia..?
Reply With Quote
  #5  
Old 09-28-2010, 01:36 PM
phatgurl phatgurl is offline
Animal Lover
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 47
Rep Power: 0
phatgurl is on a distinguished road
Default Re: KiKi Manja

itulah kalu nak ikut kesian kang boleh wat zoo kucing laa plak Jan. dapat bantu mana yang mampu mcm bagi makan tu pun dah kira baik sangat dah... murah rezeki kucing tu.

kaki KiKi dah fully recover after 2 weeks gitu. skang dah aktif melompat, berlari... sampai kan kena alih sume barang2 kena letak kat tempat tinggi. saye suke tengok KiKi tido sebab comel yang teramat sangat. tu yang pantang dia zZzZz sket.. snap pics... hehehe
__________________
http://phattgurll.blogspot.com
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kiki shakyhand Cat TV and Photos 23 09-15-2010 11:44 AM
Kiki, Lala dan Choco prinz38i Cat TV and Photos 23 03-14-2010 01:09 AM
Salem & Manja (Especially for Lyn_Cat) sillylupie Cat TV and Photos 27 07-06-2009 04:19 PM
Urgent help needed Kiki Lost in car accident pyton Cats & Kittens 16 06-16-2009 01:10 PM
cute, white and manja cat for adoption. :) skeezer General Discussion 8 01-28-2009 01:06 AM


All times are GMT +8. The time now is 11:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.