Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens

Cats & Kittens General information and discussions on taking care of your feline buddy

Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 06-14-2010, 10:47 PM
nadyazgal's Avatar
nadyazgal nadyazgal is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2010
Location: kuala lumpur-tawau
Posts: 66
Rep Power: 13
nadyazgal is on a distinguished road
Default Re: want 2 know d real price..tolong

sy pulak beli 1 pipet frontline spot on combo rm18.. boleh thn dlm sebulan cmtu.. pstu vaccine n deworm kat klinik veterinar shah alam seksyen 13 rm45. tp skg ni klinik tu ade promotion 3 kali vaccine rm105. so jimat banyak jugak tu..
Reply With Quote
  #82  
Old 06-15-2010, 08:16 AM
prinz38i prinz38i is offline
Human :-)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Seri Kembangan
Posts: 542
Rep Power: 14
prinz38i is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to prinz38i
Default Re: want 2 know d real price..tolong

Hi nadyazgal,

Klinik tu kat area giant dekat ngan stadium tu ke? RM105 tu kene baya sekali gus ke? untuk seko kucing je or kite boleh bawak 3 ekor kucing and dapat harga tu? and harga tu for vaccin + deworm or vaccin sahaja? hehehee.. banyak soalan nie...

Quote:
Originally Posted by nadyazgal View Post
sy pulak beli 1 pipet frontline spot on combo rm18.. boleh thn dlm sebulan cmtu.. pstu vaccine n deworm kat klinik veterinar shah alam seksyen 13 rm45. tp skg ni klinik tu ade promotion 3 kali vaccine rm105. so jimat banyak jugak tu..
Reply With Quote
  #83  
Old 06-15-2010, 04:07 PM
noniehoney's Avatar
noniehoney noniehoney is offline
MuchiMiko
 
Join Date: May 2010
Location: Subang-PJ-Tanah Merah
Posts: 12
Rep Power: 0
noniehoney is on a distinguished road
Default Re: want 2 know d real price..tolong

Klinik tu kat area giant dekat ngan stadium tu ke? RM105 tu kene baya sekali gus ke? untuk seko kucing je or kite boleh bawak 3 ekor kucing and dapat harga tu? and harga tu for vaccin + deworm or vaccin sahaja? hehehee.. banyak soalan nie...[/QUOTE]

sekor cat, byr lum sum rm 105, dapat 3x deworm+vaccine.
Reply With Quote
  #84  
Old 06-16-2010, 01:58 AM
nadyazgal's Avatar
nadyazgal nadyazgal is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2010
Location: kuala lumpur-tawau
Posts: 66
Rep Power: 13
nadyazgal is on a distinguished road
Default Re: want 2 know d real price..tolong

Quote:
Originally Posted by prinz38i View Post
Hi nadyazgal,

Klinik tu kat area giant dekat ngan stadium tu ke? RM105 tu kene baya sekali gus ke? untuk seko kucing je or kite boleh bawak 3 ekor kucing and dapat harga tu? and harga tu for vaccin + deworm or vaccin sahaja? hehehee.. banyak soalan nie...
3 kali vaccine+deworm rm105.. byr sekali gus masa pegi vaccine yg pertama tu (vaccination tu kan kena wat monthly for d first three months pastu baru annually).. yup klinik tu dkt ngn giant besar dkt stadium tu.. klinik veterinar shah alam nama dia..

saya pun slalu byk soalan cmtu.. hehee
Reply With Quote
  #85  
Old 07-01-2010, 04:32 PM
glee's Avatar
glee glee is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28
Rep Power: 0
glee is on a distinguished road
Default Re: want 2 know d real price..tolong

salam..


pe kate kite mintak moderator..buat satu fix thread yang hanya untuk
maklumkan harga dan tempat for any service,product ke pape pon pasal bulus2 kite ni

sebagai reference kepada yang sedang mencari pape pon produk untuk bulus ni
then kite sume boleh bandingkan harga dan dapat tau tempat mana yg kite boleh dapat harga murah untuk keperluan bulus2 kite..

n kite boleh gak blacklist mana2 vet yang cekik darah
or precaution to our ahli PF tentang ape2 produk yang xelok untuk bulus2

senang kan..
Reply With Quote
  #86  
Old 07-01-2010, 05:10 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default want 2 know d real price..tolong

Dear, budak budak baru masuk,browse thread one by one baru buka baru. Ini tidak,tak belek thread lain terus buka yg baru.Maka akak pun kena kerja extra/keras merge all the duplicate thread jd satu.

Jd utk yg ke 200 kali akak pesan,sebelum buka thread baru,chk dulu the existing thread. wokay!

Quote:
Originally Posted by glee View Post
salam..


pe kate kite mintak moderator..buat satu fix thread yang hanya untuk
maklumkan harga dan tempat for any service,product ke pape pon pasal bulus2 kite ni

sebagai reference kepada yang sedang mencari pape pon produk untuk bulus ni
then kite sume boleh bandingkan harga dan dapat tau tempat mana yg kite boleh dapat harga murah untuk keperluan bulus2 kite..

n kite boleh gak blacklist mana2 vet yang cekik darah
or precaution to our ahli PF tentang ape2 produk yang xelok untuk bulus2

senang kan..
Reply With Quote
  #87  
Old 07-02-2010, 08:11 AM
glee's Avatar
glee glee is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28
Rep Power: 0
glee is on a distinguished road
Default Re: want 2 know d real price..tolong

Quote:
Originally Posted by June View Post
Dear, budak budak baru masuk,browse thread one by one baru buka baru. Ini tidak,tak belek thread lain terus buka yg baru.Maka akak pun kena kerja extra/keras merge all the duplicate thread jd satu.

Jd utk yg ke 200 kali akak pesan,sebelum buka thread baru,chk dulu the existing thread. wokay!
alamak..sori..saya kene marah..ampunnn
Reply With Quote
  #88  
Old 06-09-2011, 03:52 PM
hanissyazwan's Avatar
hanissyazwan hanissyazwan is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 136
Rep Power: 12
hanissyazwan is on a distinguished road
Default Re: want 2 know d real price..tolong

vaksin kalau yg 4in 1 ialah rm25

kalau yg 5in 1 ialah rm39...


eloknya ambil 5in 1 sbb dia include pnyakit leukemia...

harga dri dr azura di kbvc
__________________
A cat thinks: Hey, these people I live with feed me, love me, provide me with a nice warm, dry house, pet me, and take good care of me... I must be a god! O.O.O.O.O.O.O
rep me if i help,so others will also follow my right suggestion/recommendation!!!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
deworming, fleas, vaccinating

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
tolong fia86 Cats & Kittens 92 11-19-2009 05:36 PM
TOlong. Help ME!! Jebat HIlang!! fia86 Lost & Found 0 03-11-2009 08:33 AM
Dog Training. Place n Price. Anyone know? BellXun Dogs & Puppies 8 02-26-2009 09:14 PM
dry dog foods price list loulou Pet Products 0 09-27-2008 09:49 PM
kibbles price chemonk Pet Products 28 08-25-2008 09:33 AM


All times are GMT +8. The time now is 09:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.