Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Events

Events Latest happenings and events pertaining to pets and animal welfare

Reply
 
Thread Tools
  #321  
Old 04-22-2009, 04:34 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

Quote:
Originally Posted by euanna View Post
Agak2 kalau nak biasakan kucing dgn orang ramai.. bawak dia jalan2 kat tpt crowded ok ker?

Ai maklumla.. saya ni memang xde pengunjung.. nak terima pengunjung pun segan .. Family yang datang jenguk pun once in a few months atau adik saya yang ikut angin dia nak dtg ke tidak..

Ish.. nak train kucing nih... *lipat lengan baju* *kesat peluh* panjang cerita ni.. nak biasakan diri dia dgn orang ramai.. nak biasakan dia dgn kena kurung dalam sangkar.. apa lagi yer...
A ah, crowd tapi bukan yang bising2 mcm ada bunyi mercun ker or too loud music. Paling bagus kat taman kanak2 tu but makesure dier dah poo (takut nanti dia poo kat taman, orang marah lak...) Pakai tali kat leher.... Cari yg sesuai dan selamat. Or bawak jalan2 dengan kete, jangan kurung dia dlm sangkar dlm kete.
Reply With Quote
  #322  
Old 04-22-2009, 05:32 PM
Lyn_Cat's Avatar
Lyn_Cat Lyn_Cat is offline
LeenMaF|a
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 505
Rep Power: 15
Lyn_Cat is on a distinguished road
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

Quote:
Originally Posted by sal_8130 View Post
Terima kasih pakcu.... baiklah lah pakcu nie. nanti sal bwk toty jumpa dgn pakcu, boleh jugak pakcu terang kan apa yg patut. kot sesuai or tak masuk show... hehehhehehe
A'ah lah pakcu..nak berguru ngan pakcu nih.. Lin pun nak cuba jugaklah bawak masuk Didi nanti.. Boleh bagi list2 untuk persediaan tak pakcu? untuk pengetahuan, didi umur 1 tahun 6 bulan ..tp vaksin kad yang lama dah hilang masa pindah2 umah. notice masa nak vaksin kan dia baru2 nih.. so camne yerk..? nak kena buat vaksin semula ke..? nanti nak bawak kedai pakcu ..sbb masalah bulu gugur tak solve lagi.. aritu kata bulu dia gugur teruk sbb stress x dpt kawen.. skang dah zassss pun still gugur jugak.. camne nak masuk show nih...??

Bukan apa...asal dapat mknan kucing free pun jadiklah.... hihihih sambil tima pengalaman..
__________________
My Albums....
Didie Zidane ~ Snowbell~ Chiko ~ Kembang ~ Comel ~
Yam
Reply With Quote
  #323  
Old 04-22-2009, 05:55 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

Bagus la tu. Vaksin tu kena buat ler, bulan 5 sekali, bulan 6 sekali. Tentang bulu gugur, cuba bagi brewers yeast, leh control sikit masalah tu. Kucing Pakcu bagi supplement tuh jer and hari2 sikat. Persediaan tu Pakcu dah PM kat Lyn..
Quote:
Originally Posted by Lyn_Cat View Post
A'ah lah pakcu..nak berguru ngan pakcu nih.. Lin pun nak cuba jugaklah bawak masuk Didi nanti.. Boleh bagi list2 untuk persediaan tak pakcu? untuk pengetahuan, didi umur 1 tahun 6 bulan ..tp vaksin kad yang lama dah hilang masa pindah2 umah. notice masa nak vaksin kan dia baru2 nih.. so camne yerk..? nak kena buat vaksin semula ke..? nanti nak bawak kedai pakcu ..sbb masalah bulu gugur tak solve lagi.. aritu kata bulu dia gugur teruk sbb stress x dpt kawen.. skang dah zassss pun still gugur jugak.. camne nak masuk show nih...??

Bukan apa...asal dapat mknan kucing free pun jadiklah.... hihihih sambil tima pengalaman..
Reply With Quote
  #324  
Old 04-22-2009, 06:22 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 16
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

Betul kata Nik tu EJ,
kalau tak bwk Ray jalan2, mana dia nak hilang rasa takut dgn orang
dan bunyi-bunyian di luar sana .....
yang dia kenal skrg ni cuma EJ dgn kwn2 yang selalu dtg umah aje

Kalau takut Ray ilang, EJ boleh guna leash dgn harness mcm dalam gambar ni. Mula2 dia takut la..lama2 dia akan biasa dan enjoy gi jalan2
entah entah EJ yang penat nanti...
hari2 Ray asik ajak jalan2 jer



Quote:
Originally Posted by nik_tropicana View Post
EJ, cuba ko test letak dier kat dpn umah..
bagi dier mesra ngan orang ramai...
manelah tau berjaya..
Reply With Quote
  #325  
Old 04-23-2009, 09:49 AM
DJSNAZ83's Avatar
DJSNAZ83 DJSNAZ83 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bandar Baru Sentol,KL...hometown is Kelantan.
Posts: 941
Rep Power: 14
DJSNAZ83 is on a distinguished road
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Betul kata Nik tu EJ,
kalau tak bwk Ray jalan2, mana dia nak hilang rasa takut dgn orang
dan bunyi-bunyian di luar sana .....
yang dia kenal skrg ni cuma EJ dgn kwn2 yang selalu dtg umah aje

Kalau takut Ray ilang, EJ boleh guna leash dgn harness mcm dalam gambar ni. Mula2 dia takut la..lama2 dia akan biasa dan enjoy gi jalan2
entah entah EJ yang penat nanti...
hari2 Ray asik ajak jalan2 jer


ahahah...mmg agak susah..memandangkan tasik titiwangsa hanya jarak 200m dr umah saya,rasanya nak bawak ray gi jalan2 kt tasik tu...bior dia tgk dunia luar..jgn nak bermanja je kt umah tu..
__________________
http://www.rizcoon.com
Reply With Quote
  #326  
Old 04-23-2009, 10:25 AM
namakuAriff's Avatar
namakuAriff namakuAriff is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Feb 2009
Location: Shah Alam
Posts: 147
Rep Power: 14
namakuAriff is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to namakuAriff
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

cunnnn!!! saya nak masuk ring kekeke pakcu, next show sy nk masuk 2 ekor, yang nih conpem, tania & leonydas! (sian tania kene berpuasa lagi )
Reply With Quote
  #327  
Old 04-23-2009, 10:36 AM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

Quote:
Originally Posted by namakuAriff View Post
cunnnn!!! saya nak masuk ring kekeke pakcu, next show sy nk masuk 2 ekor, yang nih conpem, tania & leonydas! (sian tania kene berpuasa lagi )
Ok, arip cop yg dlm ring... keje arip utamanya masa judging... set. Bagus, tambah lagi.... bersemangat nampak..bagus
Reply With Quote
  #328  
Old 04-23-2009, 11:01 AM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default NEXT CAT SHOW!! 30 - 31 May, 2009 Kulai

Hi,
Pakcu will be entering show kat Kulai ni. InsyAllah, nak anta 2 pedigree n 3 non pedigree. Last year Pakcu ada gak gi Kulai ni, memang best n orang pun ramai datang tgk. Hadiah2 pun menarik2 jugak. Apa2 pun Pakcu enjoy sangat show last year kat Kulai. Walaupun ada citer2 negative pasal organising dulu, tapi kali ni organising committee dia dah lain, so Pakcu rasa ok la kalau nak join lagi.
Format pertandingan, sama macam last year. 1st Day - Fun Show, 2nd Day CFA Show (2 Rings). Kalau you all nak masuk, better bayar before 30th April ni. Memang murah giler!! Dari KL, rasanya dalam 3 jam jer driving. And ada banyak hotel kat Kulai yang bole terima kucing, so no need worry.

Quote:
Originally Posted by Celis View Post
The most awaited IOI Mall Kulai- CFA 2nd International Cat Show 2009!!!



Venue: IOI Mall, Bandar Putra Kulai, Johor
Date: 31st May 2009


Judges:
1. Pam Delabar (AB)
2. Carolyn Lyons (AB)


Show Cat Fee:
Pedigree All Entries RM40* / RM80
Household Pet - All Entries RM25* / RM 50 (HHP Entry Limit 25 cats)

* All Early Bird entries has to be submitted and proof of payment must be received before Midnight 30th April 2009

Additional charges (if necessary):
a) Double caging RM40 each
b) Grooming Space RM40
c) Sales Cages - RM50 each (cats for sale must be accompanied by Show Cats)
d) Malaysian Import/Export/Health Certificate - RM100

For more information on Import/Export Permit and Health Cert, please contact the Show Manager.


Entry Opening date: NOW OPEN!
Closing Date: When entry limit is reached or Midnight May 13th, 2009, whichever comes first
Entry Limit: 125 cats

Note: All entries MUST be accompanied with valid vaccination cards.


Show Hotel Information:
B Link Hotel
No. 31-10, 31-11, Jalan Raya Kulai Besar, 81000 Johor.
Tel/ Fax: 07-6630696
Rooms are available from RM45 to RM75. Please call the hotel and mention that you are participating in Kulai International Cat Show to get the pre-booked rooms.


Show Transportation :
Bus from KL to Kulai and return now available at RM100 per head and RM10 per carrier. Only 20 seats available.
Please email abymummy@yahoo.com to reserve your seats!


Courier Address for CFA Entry Forms and Money Orders / Bank Draft:

All cheques should be made payable to Rosette & Box Designs. Please add RM0.50 for all cheques outside of the Klang Valley (Malaysia) and please add RM25 for all overseas payments.

Banking details as follows:

Maybank
Rosette & Box Designs
A/C #:564427200679

For details and payment, please contact Show Manager or email to showentry@gmail.com. Do not send the form and the money order / bank draft to the USA address as written in the footnote of the CFA form.

If sending entries by mail, please send all documents/cheques to:

7B, SPB Towers, Jalan Batai, Damansara Heights, 50490 Kuala Lumpur
Show Manager: Adilah Roose (+60196695099) abymummy@yahoo.com
Entry Clerk: Syahrun Najah Ariffin (+60192749552) showentry@yahoo.com

Please send all your enquires to showentry@gmail.com or contact the person as above

Show Website :
http://mycatshow.wordpress.com/

Check-In and Show Hours:

Show hall will be opened from 8.00 am to 9.30 am for exhibitors check-in and veterinarian inspection.

Judging will commence promptly at 10.00 am and all entries not checked-in with the entry clerk by the start of judging will be marked as absent.

The show will be opened to the public from 10.00 am onwards.


Where to get the ENTRY FORM:
Please click here.
http://www.cfa.org/exhibitors/entryf...m-Ariffin.html

Show Rules and scoring

The show will be held in accordance with CFA show rules, which will be strictly enforced.

All registered entries will be scored for CFA Regional and National Awards.
General Information

All claws of entries must be clipped prior to entering the show hall.

Under HHP (Domestic cats), all cats above 8 months must be desexed (neutered/spayed).

Please bring your own litter & litter pan, food and water dishes.

All entries are expected to be free from fleas/fungus and should have been vaccinated by a licensed veterinarian against feline enteritis, feline rhinotracheitis and calici viruses prior to entry.

For foreign exhibitors, all entries must be vaccinated against rabies, micro chipped and must have health certificate together with a valid import/export permit.

Smoking is prohibited in the show hall.
Reply With Quote
  #329  
Old 04-23-2009, 11:38 AM
namakuAriff's Avatar
namakuAriff namakuAriff is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Feb 2009
Location: Shah Alam
Posts: 147
Rep Power: 14
namakuAriff is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to namakuAriff
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

pakcu,kulai ker??adoi!! igtkn kt midvalley, klu midvalley sy masuk la, klu kulai, uhuhu jauhnye..terpaksa la dilepaskan nampaknye... hurmmm...knp x jd kt midval pakcu?
Reply With Quote
  #330  
Old 04-23-2009, 12:55 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

Quote:
Originally Posted by namakuAriff View Post
pakcu,kulai ker??adoi!! igtkn kt midvalley, klu midvalley sy masuk la, klu kulai, uhuhu jauhnye..terpaksa la dilepaskan nampaknye... hurmmm...knp x jd kt midval pakcu?
Ler.. yg kat Kulai cat show lain, bukan MCC. MCC show tu memang ler kat KL, bulan 6 n 7. Bulan 7 dah confirm kat Mid Valley KL 3-5 July - Pet World Malaysia 2009, bulan 6 tu lum tau lagi exact date.
Reply With Quote
  #331  
Old 04-23-2009, 03:14 PM
namakuAriff's Avatar
namakuAriff namakuAriff is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Feb 2009
Location: Shah Alam
Posts: 147
Rep Power: 14
namakuAriff is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to namakuAriff
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Ler.. yg kat Kulai cat show lain, bukan MCC. MCC show tu memang ler kat KL, bulan 6 n 7. Bulan 7 dah confirm kat Mid Valley KL 3-5 July - Pet World Malaysia 2009, bulan 6 tu lum tau lagi exact date.
wakakaka...sengal tul la ko nih aripp okeh!yang kt kl sume sy join!wakakaka!tgh syiok nih cat show, leh kumpul ramai kwn + mkanan kucing (klu menang la)
Reply With Quote
  #332  
Old 04-23-2009, 03:52 PM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 14
euanna is on a distinguished road
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

Quote:
Originally Posted by namakuAriff View Post
cunnnn!!! saya nak masuk ring kekeke pakcu, next show sy nk masuk 2 ekor, yang nih conpem, tania & leonydas! (sian tania kene berpuasa lagi )
Oh noooooooo.. catshow kat Mines haritu Leonydas ada ke? Tak perasan.......... alalalalala........ nak tgk Leonydas dgn lidah cumelnyaaaaa
Reply With Quote
  #333  
Old 04-24-2009, 12:12 AM
Lyn_Cat's Avatar
Lyn_Cat Lyn_Cat is offline
LeenMaF|a
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 505
Rep Power: 15
Lyn_Cat is on a distinguished road
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

pakcu , mintak tolong explain bab nih..tak paham lah.. biasanya kalo masukkan kucing dlm show.. cage kita bawak sendiri kan..? so , maksudnya, kalo kita nak beli cage ka situ pun boleh yerk? Pastu yang bab A & D tu ape maksudnya?

Additional charges (if necessary):
a) Double caging RM40 each
b) Grooming Space RM40
c) Sales Cages - RM50 each (cats for sale must be accompanied by Show Cats)
d) Malaysian Import/Export/Health Certificate - RM100

hmmm... for household cat limit for 25 jerk...? mesti berebut2 org nak masuk nih..cukup ke kouta takat 25 jerk..?
__________________
My Albums....
Didie Zidane ~ Snowbell~ Chiko ~ Kembang ~ Comel ~
Yam
Reply With Quote
  #334  
Old 04-24-2009, 03:17 AM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

Quote:
Originally Posted by Lyn_Cat View Post
pakcu , mintak tolong explain bab nih..tak paham lah.. biasanya kalo masukkan kucing dlm show.. cage kita bawak sendiri kan..? so , maksudnya, kalo kita nak beli cage ka situ pun boleh yerk? Pastu yang bab A & D tu ape maksudnya?
Carrier tu bawak sendiri. Show cage organiser sediakan. Satu for each show cat registered. Tak payah beli, dia org dah sediakan...hehehe.

Additional charges (if necessary):
a) Double caging RM40 each
Kalau memerlukan cage extra... selalunya untuk kucing besar mcm maine
coon, satu show cage probably tak cukup besar. So, kalau nak tambah
cages, RM 40.00 utk satu extra cage.
b) Grooming Space RM40
Kalau nak buat grooming, so dia orang akan sediakan satu meja and satu
tempat khas untuk you groom. Selalunya ini pada orang yang nak sediakan
grooming service. Sesiapa yang nak groom cat dier, kena bayarler pada
org ni.
c) Sales Cages - RM50 each (cats for sale must be accompanied by Show Cats) Yang ni pada mereka yang nak jual kucing. So, setiap kucing yang nak dijual, satu cage di sewa RM50.00 satu.

d) Malaysian Import/Export/Health Certificate - RM100
Ini terpakai kepada kucing-kucing Pedigree yang didatangkan khas dari
luar negera, semata-mata untuk menyertai show ini.


hmmm... for household cat limit for 25 jerk...? mesti berebut2 org nak masuk nih..cukup ke kouta takat 25 jerk..?
Selalunye, CFA show ni lebih kepada pedigree cat. Tapi, kalau nak pastikan kucing household diterima masuk, register ler cepat-cepat.. hehe.
Harap dapat menjawab persoalan Lyn.
Reply With Quote
  #335  
Old 04-24-2009, 06:47 AM
Nana's Avatar
Nana Nana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: KL
Posts: 246
Rep Power: 14
Nana is on a distinguished road
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Ler.. yg kat Kulai cat show lain, bukan MCC. MCC show tu memang ler kat KL, bulan 6 n 7. Bulan 7 dah confirm kat Mid Valley KL 3-5 July - Pet World Malaysia 2009, bulan 6 tu lum tau lagi exact date.
Pakcu, bulan 7 kat midval 3-5 July? catshow hari yg ke berapa? bkn tiga2 hari ek?
Reply With Quote
  #336  
Old 04-24-2009, 10:05 AM
namakuAriff's Avatar
namakuAriff namakuAriff is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Feb 2009
Location: Shah Alam
Posts: 147
Rep Power: 14
namakuAriff is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to namakuAriff
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

Quote:
Originally Posted by euanna View Post
Oh noooooooo.. catshow kat Mines haritu Leonydas ada ke? Tak perasan.......... alalalalala........ nak tgk Leonydas dgn lidah cumelnyaaaaa
hehehe..haritu leonydas takder la, disebabkan masalah tertentu, leo x dapek nk join, dia anto bini dia no 2 je, tania next show yg kat midval dia ader, euanna dtg tau, leh sy suh leo jelir lidah kt euanna kekeke
Reply With Quote
  #337  
Old 04-24-2009, 10:12 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 16
adamyala is on a distinguished road
Default Re: NEXT CAT SHOW!! 30 - 31 May, 2009 Kulai

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Hi,
Pakcu will be entering show kat Kulai ni. InsyAllah, nak anta 2 pedigree n 3 non pedigree. Last year Pakcu ada gak gi Kulai ni, memang best n orang pun ramai datang tgk. Hadiah2 pun menarik2 jugak. Apa2 pun Pakcu enjoy sangat show last year kat Kulai. Walaupun ada citer2 negative pasal organising dulu, tapi kali ni organising committee dia dah lain, so Pakcu rasa ok la kalau nak join lagi.
Format pertandingan, sama macam last year. 1st Day - Fun Show, 2nd Day CFA Show (2 Rings). Kalau you all nak masuk, better bayar before 30th April ni. Memang murah giler!! Dari KL, rasanya dalam 3 jam jer driving. And ada banyak hotel kat Kulai yang bole terima kucing, so no need worry.
Pakcu,
ada tak senarai hotel2 kat Kulai yang 'cat friendly' tu ?
Mungkin berguna untuk zai dan kwn2 yang lain nanti
Tq pakcu
Reply With Quote
  #338  
Old 04-24-2009, 10:16 AM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

Quote:
Originally Posted by Nana View Post
Pakcu, bulan 7 kat midval 3-5 July? catshow hari yg ke berapa? bkn tiga2 hari ek?
Cat Show hari Ahad tu (hari ketiga), hari 1-2, exhibition sajer.
Reply With Quote
  #339  
Old 04-24-2009, 10:58 AM
nazeri's Avatar
nazeri nazeri is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 241
Rep Power: 15
nazeri is on a distinguished road
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Cat Show hari Ahad tu (hari ketiga), hari 1-2, exhibition sajer.
harap2 xder aral yg melintang..leh join nanti
__________________
~U.P.G.R.A.D.I.N.G~
Reply With Quote
  #340  
Old 04-24-2009, 11:17 AM
DJSNAZ83's Avatar
DJSNAZ83 DJSNAZ83 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bandar Baru Sentol,KL...hometown is Kelantan.
Posts: 941
Rep Power: 14
DJSNAZ83 is on a distinguished road
Default Re: MCC Cat Show ...19th April 2009 - CONFIRMED!!

Quote:
Originally Posted by nazeri View Post
harap2 xder aral yg melintang..leh join nanti
ish...kata xnak ke kulai....
__________________
http://www.rizcoon.com
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pet World Malaysia 2009 3 - 5 July 2009 dog is my buddy Events 74 07-13-2009 03:05 PM
PETS WORLD MALAYSIA 2009, July 3-5, 2009 Midvalley shermanyck Coffee Room 1 07-13-2009 02:54 PM
Petfinder Gathering 2009 Ferreted Announcements, Notices and Contests 13 03-04-2009 06:01 PM
PetFinder Hari Raya Gathering - Oct 19th AndyKoh Events 680 10-25-2008 10:15 AM
Petfinder MTV Gathering - Oct 19th dog is my buddy Events 2 10-20-2008 02:25 PM


All times are GMT +8. The time now is 04:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.