Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Hall of Shame

Hall of Shame There are lots of cruel and inconsiderate people out there. Expose their cruel deeds to the world and let them be shamed!

Closed Thread
 
Thread Tools
  #21  
Old 09-03-2010, 06:58 PM
adrianng87's Avatar
adrianng87 adrianng87 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 188
Rep Power: 13
adrianng87 is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Owner!!

yes FurKids, i am still waiting for sasha to return kacang.

but, seems like sasha have deleted me from her facebook and also deleted her PF profile pic. and yesterday she actually sms my friend shah that she doesnt wana contact my number instead my friend shah and feels like kicking me. i think professionally she shouldnt have done and said all of this. i wonder if she will contact me personally soon to return them back.
  #22  
Old 09-03-2010, 07:59 PM
Maneki Neko's Avatar
Maneki Neko Maneki Neko is offline
Petfinder Moderator
 
Join Date: Jan 2009
Location: Phnom Penh, Cambodia
Posts: 844
Rep Power: 14
Maneki Neko is on a distinguished road
Red face Re: Irresponsible & Unconsiderate Owner!!

Furkids, Midnight Maiden, and Nurkasih said it first and said it best: This is an unfortunate case of well-intentioned people and highly-stressed cats all working together to make... well... a mess. I know it's not funny when you're the one confronting a house that smells of cat poo, nor when one cat is so stressed that it's gone into hiding. My sympathies really go out to all parties involved, whether they have 2 or 4 feet. :-)

I would like to say this, though... We've had some extremely emotional threads here on PF in the past. We often leap to defend cats & dogs whom we fear have been abused, neglected, or bred & sold for profit. This time, though, everyone seems to have looked at the situation from both sides and realised that there are no bad intentions or willful mistreatment. It's nice to see that our community can behave calmly and reasonably when the situation is not one of life or death.

Sasha, as Furkids said, please don't give up on Petfinder; it can be a wonderful and very POSITIVE source of good information and support. I also agree with Midnight Maiden's comment that you deserve credit for returning the cats, rather than throwing them out or giving them away. I hope you are able to find & return Kacang, as well. :-)
  #23  
Old 09-04-2010, 01:04 AM
kacak kacak is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 18
Rep Power: 0
kacak is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

salam 1 malaysia.......
Jangan salah kan kucing yea...salahkan manusia..... Pengalaman saya jika kucing di lepas bebas ( keluar masuk rumah ) , mereka akan berak , kencing dimana sahaja tak kira di dalam atau di luar. Bagi kucing jantan , akan kencing dimana saja untuk menandakan kawasan ...... jadi dimana masalahnye sekarang, kucing atau manusia...tentulah manusia.
Walau di ajar tempat membuang berak kencing, kucing di lepas bebas tetap akan mencari kawasan yang mereka ingini. Perhati kucing yg sentiasa di kurung di dalam rumah , mereka akan mencari bekas pasir. Oleh itu kita kena pastikan bila adopt kucing kucing ini, sentiasa dalam rumah atau lepas bebas keluar masuk rumah!!!!.......Lepas bebas memang ada masalah sikit, mereka akan membuat bising atau mencari tempat di dalam rumah untuk melepaskan hajat.
Kalau betul diajar mengunakan bekas pasir, pastikan bekas itu tidak penuh dgn najis mereka.
Bagi saya 2 orang kawan nie ada salah ada betul, no1 rumah dah habis ubahsuai, jadi teruskan jaga semula kucing kesayang itu, yang no2. tu tentu balik berniaga penat,sampai rumah je dah berbau tahi kucing dalam rumah,lagi membara hati ( kata pandai guna tanda pasir ) haram tak tau rupa nya.
Takpayah nak tuduh saipa salah atau betul, ada tanggung jawab jaga , agak kurang tanggungjawab, macam nilah jadi tuduh menuduh. yang kenal dengan kucing ini sangat tentu tuan lama.......
pokok tidak akan bergoyang kalau angin tidak bertiup... fikir fikir lah
! MALAYSIA
  #24  
Old 09-04-2010, 05:10 AM
adrianng87's Avatar
adrianng87 adrianng87 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 188
Rep Power: 13
adrianng87 is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

salam kacak, thank you for your kind replies.
harap maklum, kucing2 saya adalah kucing home base (kucing tak lepas bebas). dalam pengalaman saya, walaupun pintu utama di rumah saya dibuka, lobak & kacang tidak akan mendekatinya. pernah juga mencuba bawak mereka keluar dari rumah, dengan jarak 2 tapak kaki sahaja, mereka akan berlari masuk rumah dengan huru hara. dan sekiranya anda membaca thread saya dengan teliti, sasha tidak membeli pasir dan litter box untuk mengajar cara melepas hajat mereka dengan melihat keadaan yang begitu mendesak dan pecah kepala untuk dia walaupun dia telah diberi nasihat dari kawan dia yang spesifik.

saya memang mengaku kesalahan saya bahawa saya tidak boleh menjaga seumur hidup mereka, tp, inisiatif saya di PF ini, dengan serius saya adalah untuk mencari adopter yang boleh menerima segala tanggungjawab atas kucing2 saya tersebut. dengan memberi kata2 janji yang dia akan menjaga kucing2 dengan apa2 batasnya oleh sasha, memang sangat mengecewakan atas sikap dia yang cepat putus asa tentang cara hidup kucing2 ini yang mgatakan diskripsi toilet train dpd saya adalah palsu.

juga, tujuan saya post thread ini adalah untuk memberi pengalaman dan ketidakpuas hati saya tentang adopter sasha kepada orang lain agar tiada kes mcm ini akan berlaku lagi di kalang orang yang nak buat adoption kucing. thread ini bukan nk dapatkan sendiri award apa2 atau pujian dpd pihak mana2.

dan untuk pengetahuan semua orang, saya telah menghubungi adopter pertama "Muhamad" pada pukul 8.30 malam tadi, untuk meminta testimonial lobak dan kacang semasa mereka di bawah penjagaan dia dan isterinya. kata Muhamad, "dia orang memang tiada masalah kencing dan berak, mereka akan mencari tandas dan melepaskan hajat mereka pada atas lantai dalam tandas, apa yang kita lakukan adalah cuma membersihkan kencing dan berak mereka." ditambah oleh saya, "pernah tak mereka panjat atas sinki untuk berak dan kencing?" jawabnya "atas sinki? tak pernah. bagaimana ia akan berlaku pada adopter kedua?" dan itulah jawapan testimonial yang saya rasa semua pihak di sini ingin tahu.

saya juga perlu bekerja dari pagi 10 hingga ke 10 malam puratanya. sekali lagi saya ingin beritahu, semalam adalah hari pertama sekali lagi untuk lobak di rumah saya, dengan expectation saya pada pagi, memang dia takut lagi dan tidak mempunyai keinginan untuk memakan dan berak pada pagi, tapi apa yang saya dapat perhatikan pada malam bila saya sampai di rumah adalah, kencing yang dilepas hajat oleh lobak adalah dalam tandas atas lantai. itu telah memadai apa yang dikatakan toilet train oleh saya. sila rujuk pada gambar di bawah.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC_0165_lo.jpg
Views:	108
Size:	115.7 KB
ID:	10010   Click image for larger version

Name:	DSC_0166_lo.jpg
Views:	110
Size:	63.1 KB
ID:	10011  
  #25  
Old 09-04-2010, 05:32 AM
maris_sa528 maris_sa528 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 111
Rep Power: 13
maris_sa528 is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

Quote:
Originally Posted by adrianng87 View Post
salam kacak, thank you for your kind replies.
harap maklum, kucing2 saya adalah kucing home base (kucing tak lepas bebas). dalam pengalaman saya, walaupun pintu utama di rumah saya dibuka, lobak & kacang tidak akan mendekatinya. pernah juga mencuba bawak mereka keluar dari rumah, dengan jarak 2 tapak kaki sahaja, mereka akan berlari masuk rumah dengan huru hara. dan sekiranya anda membaca thread saya dengan teliti, sasha tidak membeli pasir dan litter box untuk mengajar cara melepas hajat mereka dengan melihat keadaan yang begitu mendesak dan pecah kepala untuk dia walaupun dia telah diberi nasihat dari kawan dia yang spesifik.
Sungguh amat mengagumkan tahap penguasaan Bahasa Malaysia Incik Adrian.. Inilah yang dikatakan semangat 1Malaysia yang diwar-warkan.

Heeeeeee.... pada tahap pengetahuan saya yang tidaklah begitu mantap tentang penjagaan kucing ini, yang dimaksudkan dengan istilah 'toilet-trained' adalah apabila kucing peliharaan berupaya mengesan 1 tempat khas di dalam rumah untuk melepas hajat. Tidak kiralah sama ada di dalam kotak berpasir , di tepi lubang dalam bilik air, di sekitar kawasan bilik air, atau satu tempat pilihan ddi tepi katil, barangkali.

Sekiranya mengexpect kucing untuk buang air di dalam Mangkuk Tandas, adalah lebih afdal dibeli saja 'Litter Kwitter' untuk mengajar. Itupun semestinya memerlukan pengajaran lebih dari 3 hari.

Apa yang diperlukan disini adalah sedikit tolerasi, kepercayaan, kesabaran, dan kesungguhan.

Sekian terima kasih. Saya berharap Incik Adrian & Cik Shasha akan berbaik2 semula untuk kesejahteraan, dan menjaga hubungan muhibbah 1malaysia ini. Jangan pula, kerana kucing, kita berpecah belah, ya!

Raya minggu depan. *tetiba.
  #26  
Old 09-04-2010, 05:52 AM
shahcats shahcats is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: gombak
Posts: 114
Rep Power: 13
shahcats is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

Quote:
Originally Posted by maris_sa528 View Post
Sungguh amat mengagumkan tahap penguasaan Bahasa Malaysia Incik Adrian.. Inilah yang dikatakan semangat 1Malaysia yang diwar-warkan.

Apa yang diperlukan disini adalah sedikit tolerasi, kepercayaan, kesabaran, dan kesungguhan.

Sekian terima kasih. Saya berharap Incik Adrian & Cik Shasha akan berbaik2 semula untuk kesejahteraan, dan menjaga hubungan muhibbah 1malaysia ini. Jangan pula, kerana kucing, kita berpecah belah, ya!

Raya minggu depan. *tetiba.
hahaha sempat lg promote 1 malaysia ni..betul kata-kata marisa..paling penting adalah toleransi,kepercayaan,KESABARAB dan kesungguhan.
DSH la paling senang dijaga..masalah berak dan kencing merata-rata ditempat yang baharu untuk kucing baru di adoptasi adalah perkara normal.
sebagai manusia yang boleh berpikir berbanding haiwan tersebut..kita perlu mengatasi dengan bijak.3 hari terlalu awal untuk mengalah. bila keadaan kucing sudah sesuai dengan kawasan baharu barulah kita akan gembira bersama kucing-kucing tersebut.salam satu malaysia!
  #27  
Old 09-04-2010, 04:51 PM
adrianng87's Avatar
adrianng87 adrianng87 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 188
Rep Power: 13
adrianng87 is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

dear all, just to update lobak under my care now, below here are lobak's latest photo. about her behavior throughout this 2days, she is very discipline and manja. i mean, how can lobak be any hard to care? saying is hard to even look after them, it is absolutely ridiculous even when you are telling people that you have 20years of experience in caring cats.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC_0001_lo.jpg
Views:	129
Size:	254.3 KB
ID:	10019   Click image for larger version

Name:	DSC_0002_lo.jpg
Views:	122
Size:	263.6 KB
ID:	10020   Click image for larger version

Name:	DSC_0005_lo.jpg
Views:	106
Size:	58.5 KB
ID:	10021   Click image for larger version

Name:	DSC_0007_lo.jpg
Views:	106
Size:	64.6 KB
ID:	10022   Click image for larger version

Name:	DSC_0011_lo.jpg
Views:	128
Size:	66.8 KB
ID:	10023  

  #28  
Old 09-05-2010, 12:48 AM
kacak kacak is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 18
Rep Power: 0
kacak is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

Salam 1 malaysia......
Kalau betul lobak dan kacang buang hajat di dalam tandas, bagi saya lagi senang..ambik air curahkan dah bersih. Cuma bau sahaja yang ada. Semua najis berbau. Saya juga menternak kambing dan lembu,najis mereka pun berbau tapi boleh di buat baja kompos ( organik ).
Dari pandangan saya selepas membaca ' thread' andrian, lobak dan kacang mungkin tertekan dengan suasana baru. Yang 'adopted' tu kena lah banyak bersabar,haiwan nie ambil masa untuk diajar,manusia pun sampai ke akhir hayat kena belajar........
Yang penting pemilik haiwan , kena tahu cara penjagaan,jangan terlalu harap mereka terus pandai. Anak kecil pun ambil masa untuk diajar menggunakan tandas tanpa menggunakan lampai pakai buang.Inikan pula haiwan,yang kita faham dari gerak geri dan suara mereka....
Salam1 malaysia..jangan bermasam muka tuduh menuduh,yang penting kita sayang pada haiwan peliharaan. Andrian bagus betul BAHASA MALAYSIA kamu!
Saya saja tulis dalam B.M,tak sangka ramai jugak yang reply dalam B.M.
  #29  
Old 09-05-2010, 07:17 AM
shahcats shahcats is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: gombak
Posts: 114
Rep Power: 13
shahcats is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

Quote:
Originally Posted by kacak View Post
Salam 1 malaysia......
Kalau betul lobak dan kacang buang hajat di dalam tandas, bagi saya lagi senang..ambik air curahkan dah bersih. Cuma bau sahaja yang ada. Semua najis berbau. Saya juga menternak kambing dan lembu,najis mereka pun berbau tapi boleh di buat baja kompos ( organik ).
Dari pandangan saya selepas membaca ' thread' andrian, lobak dan kacang mungkin tertekan dengan suasana baru. Yang 'adopted' tu kena lah banyak bersabar,haiwan nie ambil masa untuk diajar,manusia pun sampai ke akhir hayat kena belajar........
Yang penting pemilik haiwan , kena tahu cara penjagaan,jangan terlalu harap mereka terus pandai. Anak kecil pun ambil masa untuk diajar menggunakan tandas tanpa menggunakan lampai pakai buang.Inikan pula haiwan,yang kita faham dari gerak geri dan suara mereka....
Salam1 malaysia..jangan bermasam muka tuduh menuduh,yang penting kita sayang pada haiwan peliharaan. Andrian bagus betul BAHASA MALAYSIA kamu!
Saya saja tulis dalam B.M,tak sangka ramai jugak yang reply dalam B.M.
salam 1 malaysia
yup..memang kucing akan tertekan ditempat yang baharu.perkara ini juga di beritahu kepada tuan baharu kucing2 tersebut.
saya bersetuju kita kene perlu bersabar dalam penjagaan kucing2 tersebut.
saya juga bersetuju bahasa melayu encik adrian sangat bagus. kadang2 lagi bagus dari saya yang berbangsa melayu
inilah dikatakan satu malaysia.
  #30  
Old 09-05-2010, 12:14 PM
adrianng87's Avatar
adrianng87 adrianng87 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 188
Rep Power: 13
adrianng87 is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

salam 1 malaysia,

kepada kacak, terima kasih byk2 kerana sudi mendalami aduan saya.
kacak mmg sangat memahami sebagai seorang pemilik haiwan kucing, juga lembu dan kambing. cara yang dikongsikan oleh kacak untuk bersihkan kencing dan berak mereka adalah sangat betul, dan saya percaya ia juga amat logik di kalangan pemilik2 kucing di dunia ini.

ini adalah kerja yang paling asas dan wajib sekali untuk kita menjaga haiwan peliharaan kita wlpun mereka adalah toilet trained, tidak kira spesiesnya kucing, anjing, lembu, kambing dan byk lagi untuk dinamakan. saya percaya bahawa semua jenis haiwan peliharaan di dunia ini akan mempunyai tahap tekanan seperti manusia bila mereka berada di tempat tinggal yang baru, mereka memerlukan masa yang byk untuk menyesuaikan diri (3hari +/-). dalam masa penyesuaian diri itu, tentu byk masalah tingkah laku atau salah laku akan dilihat pada mereka. di sinilah sasha telah bermula untuk memutus asa, wlpun mengatakan dia mempunyai pengalaman selama 20tahun dalam memiliki kucing.

saya difahamkan bagaimana anda semua memikir pada sasha bahawa dia telah melakukan tanggunjawab yang sangat baik untuk memulangkan kucing2 saya dalam keadaan terdesak. jika kucing2 saya mempunyai masalah lain yang saya tidak memberitahu kepada sasha sebelum menerima kucing2 tersebut, saya akan mengaku kesalahan saya. tetapi desakannya itu sangat menunjukkan dia telah memungkiri janjinya, "i will train them even if they are not toilet trained." (ini tidak bermaksud lobak & kacang bukan kcg toilet train) kesimpulannya, sasha adalah seorang yang tidak berpengalaman dalam menjaga kucing (home base / kcg tidak keluar masuk rumah).
  #31  
Old 09-05-2010, 12:18 PM
adrianng87's Avatar
adrianng87 adrianng87 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 188
Rep Power: 13
adrianng87 is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

to update everyone, this is the third day i am waiting for sasha to return kacang (as promised she will send over my home personally).

me and shahcats have sent smses to her, and yet still no replies from her.
  #32  
Old 09-05-2010, 09:40 PM
adrianng87's Avatar
adrianng87 adrianng87 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 188
Rep Power: 13
adrianng87 is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

dear all, below are my conversations between me and sasha to get kacang back via sms.

on 5 sep 2010,
12.31pm (me)
sha, if you are planning to return kacang, pls inform me 1 day earlier as to allow me to prepare my schedule. tq.

3.37pm (sasha)
found ur cat. come n get it.

3.44pm (me)
what's wrong with you? you promised to send over right? you even told the world wide web that you are gonna send her to my house.

8.34pm (sasha)
my problem is u! i was going to but what makes u think im gonna send it over after what u said about me? aku xde masa nak layan ko. if you want ur cat. come get it urself!

8.40pm (me)
i dont think the problem is me. you promised you were gona send over. you wasted my time to travel to trust you were a trusted adopter. and didnt you blacklisted me and my vehicle? this is gettin personal sha. you are more adult to think.

8.41pm (sasha)
i apologized openly but u keep on defaming me. yes, its getting personal.

8.47pm (me)
you did not apologise. i am still keeping the msgs you sent in for the past few days. you said you dont care what thoughts mine are on you in the first place. you acted impolite to return the cats knowing you gave up easily. now you are telling me to pick kacang up myself after all my traveling and you promised to send back? this is gettin seriously personal.

8.55pm (sasha)
yes i apologized openly. i even explained y i acted in such a way. dats enough to show how sorry i was of da situation but u keep on defaming me on n on n on.. ur rude too. so y should i bother anymore? maybe ur cat is trained to pee n poop in da toilet at ur house but not at mine. how do u explain all the mess they made around my house? the latest on d bed, under the coffee table. whatever. i dont wanna waste my time talking to u. u want it. u come get it.

9.09pm (me)
my hse only? i thk you are not even half close to know the cats well. muhamad said they are doin what i told was true. you said you hv over 20yrs of exp and you dont even hv patience to deal the cats. you did not apologise sasha. you were gettin personal saying that i lied to you about the cats. things i said in PF is everthg i see, i dont make up stories. think agn, if you did your best of promising to adopt the cats, will i post you in hall of shame? it'll be hall of fame otherwise. if you tend to deal this personally by not fulfilling your promise. you will get more shame. you blacklisted me to enter your house and you are now tellin me to get the cats myself? this must be the best joke i ever had.

9.16pm (sasha)
if u treat it as a joke, then be it.

9.30pm (me)
you blacklisted me to enter your house and now you are tellin me to get kacang myself? what are you thkg sasha?

no replies from sasha yet. tbc...
  #33  
Old 09-06-2010, 08:36 AM
FurKids's Avatar
FurKids FurKids is offline
Pets Are NOT Disposable
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,041
Rep Power: 17
FurKids is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Owner!!

Quote:
Originally Posted by adrianng87 View Post
yes FurKids, i am still waiting for sasha to return kacang.

but, seems like sasha have deleted me from her facebook and also deleted her PF profile pic. and yesterday she actually sms my friend shah that she doesnt wana contact my number instead my friend shah and feels like kicking me. i think professionally she shouldnt have done and said all of this. i wonder if she will contact me personally soon to return them back.
Tak per lah, Adrian, guna orang tengah pun tak per, especially when things have broken down, emotions are running so high and the parties involved are trading blows (badabob, badaboop, badabob, badaboop) like a pingpong match.

Tak per la, Adrian, kay? Just let things go, ya friend? As long as Kacang gets to come home. Shah tolong, ya? And make sure you guys ikat the carrier door baik-baik and all the snaps holding the upper and lower compartments are secure. And Shah, DON'T drop the carrier out of haste or nervousness, cover the carrier with a thin curtain piece to keep Kacang calm.

Adooh, the way you describe your cats' indoor behaviour, Adrian, aku takut sungguh si Kacang tu escape and end up as an outdoor stray in all this kelam kabut. She is high risk kena gelek kereta as most 100% indoor cats because they are so un-streetsmart. Poor girl!

Adrian, cepat ask your friend Shah to text Sasha to pick up Kacang since your car is now not allowed entry. Or does Sasha mean that you wait at the guardhouse and she will bring Kacang out to you?

Communication between the two of you have broken down, so you really need to use a neutral third party as middleman i.e. Shah. It will also serve to "save face" on both sides, kay? Looks like Sasha is making the effort in the right direction by talking through a "middle" person. The temperature is too high already. Kena cepat selesaikan masalah ini, Adrian, nanti semua balik kampung makan lemang dan rendang, and Kacang is dangling in the air lak.

Peace be unto you all, and prayers for Kacang (err, Adrian, why the name "Kacang" for such a pretty girl? Give a nama lawa-lawa, you know, if ever you call a pretty 2-legged girl "Kacang" silap haribulan maybe she knock you on der head with her stilletos, no? ).

Good luck, all parties!
__________________
"We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies

Last edited by FurKids; 09-06-2010 at 08:41 AM.
  #34  
Old 09-06-2010, 10:58 AM
adrianng87's Avatar
adrianng87 adrianng87 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 188
Rep Power: 13
adrianng87 is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

yeah FurKids, i am thinking of asking a third party to help if sasha still prefers to go the hard way.

by the way, sasha did not even reply my friend shah. her actions i see is goin more personal than you thought FurKids.

i think by now kacang is already caged by sasha and tak kne gelek kereta. but if what she told me ystday that she found kacang is true, not like she bagi tau she is on her way already (15mins and tak sampai2) after an hour and the promising of send her back at the end tak muncul2.

Furkids, sasha tidak suruh saya tunggu di depan guard house rumah dia sedangkan diberitahu dengan "come get it urself / then be it". actually, i dont see any efforts in her, not at all!

i am aiming to get kacang back before raya. and btw, kacang was named by my friend shah before i could tell its name for him to open adoption here. kacang's real name is whisky, lobak is snowwhite.
  #35  
Old 09-06-2010, 02:21 PM
vivienlpl's Avatar
vivienlpl vivienlpl is offline
Vivien Wuz Ere
 
Join Date: Jul 2008
Location: Earth - where every human beings have to live together with animals
Posts: 921
Rep Power: 15
vivienlpl is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

poor kitty cat....tolak sini tolak sana.....

adrian if you werent stuck in this situation you should continue keeping them..... pity them la!! aiyoh...

sasha, why do you want to adopt this kind of two cats when seeing from your reply, you are one busy person. If you really busy, you shouldnt even think of keeping any pets..... chances your cat also will go missing....

Free time, spend it for yourself...

also you cannot blame the cats, cats like any other animals they do recognize people and environment. Bringing them home - its like bringing them into a new environment. They can litter trained at with the previous owner how well it trained..they need to restart over and you need to give them some time to adjust.

they dont do wonders and it can be annoying if they are peeing everywhere or shitting everywhere - get used to it because its their nature and it needs lot of patience to train them.

those who adopt has to be really serious and committed. Animals that you adopt are not some product that you test dont like throw back...
There are lot of understandings and patience too...some animals can really get your nerve but its something you have to ask yourself...if you want them...its part of it....

if you are too busy, no time..... dont...have pets.... its better for you and the animal.
__________________
  #36  
Old 09-06-2010, 11:24 PM
adrianng87's Avatar
adrianng87 adrianng87 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 188
Rep Power: 13
adrianng87 is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

dear all, sasha did not reply any msgs after that last smses from the above on 5 sep 2010, and on 6 sep 2010, here are my "pursuit of kacang", as follow she sent these (during my working hours):

2.34pm (sasha)
we're leaving at 6 if u wanna get ur cat. otherwise i'll just gv her to my friend as a present.

2.40pm (me)
sha, you are the most terrible person ive ever met, you dont even tell me ystday, i hv told u to inform me earlier 1 day. this is like forcing me to go out of my office now to collect it. well done.

2.48pm (sasha)
& you are such a big sissy. see u at the guard house!

3.00pm (me)
when you are the one who did wrong you saying i am a sissy, when you dont even keep 1 of your promises since day 1. not even one. i cant come out of my office bcos of you silly action to set by today at 6. you did not tell me anythg ystday. sha, you can say whatever you want about f*ck me or sissy, watch your mouth.

2.59pm (sasha)
u watch ur big mouth!

3.03pm (me)
u watch ur big mouth yg xdpt nk janji ape2 since day 1 about the cats and sending over. i think ur mouth is even bigger and uglier with alot of bacterias in it. (yeah guys, i know it sounds childish of me!!! but i actually need to say something back!)

3.18pm (sasha)
ooooh.. im scared! NOT! da la, mls nk layan org bangang mcm ko ni. makin terserlah plak kebodohan & kebangangan ko! yg ko xpuas hati sgt aku nk pulangkn kucing ko asl? amek je la. cam mak nenek plak. dat was my good intention of giving ur cat back! aku da ckp elok2 ko nk gak pokpek2 mulut ko tu, meleret2kn cite. this is a consequences of ur own actions. have to deal with all this crap just to give ur cat back? ill just gv it to my friend then. booyah!

3.25pm (me)
(and after she said she will give kacang to her fren without my authority, i went overated and replied... i know i am at my limit already.)
you are the biggest B***CH ever. if you dont return my kacang. i will make police report tonite after my work. i will keep all your msgs for proof.

3.27pm (sasha)
well ur a son of a b***ch uself! typical chinese! they lie to u straight up at ur face & bring their attitude from their country!
(sorry but i had to highlight this, i did not lie anythg about the cats to her, its only her that lied to me about the 20yrs of cat exp and send kacang back, when i got this racist msg from her, i know she is gettin nasty, and will foresee more nasty words from her very impolite personality, my colleagues was reading this as well and none of us in my office were happy about sasha's word, but they calmed me down again. so i requested my fren shah who is not working to get kacang back.)

3.32pm (me)
(and i replied more calmly than before to ensure i really get back kacang before she balik kampung for dont know god knows when. and my fren called her and she did not pickup)
i just hv 1 question, do you wana give kacang back. thats all you need to answer. if yes, u might hv to answer my fren's call.

3.32pm (sasha)
what have i been trying to do all this while? throw her away?
(i actually wanted to tell her actions of not keeping promise to send back, but was cooled down by my colleague back then while i was working and gettin hyped up with my anger!!! so i replied to her back polite, and decided to ask my good fren shah to collect kacang since he is not working. and in the mean time, shah was trying hard to call her but sasha just end his call to voicemail, and happened as follow...)

3.36pm (me)
my fren will call you and you dont even pickup, hw is this gona settle?

(my fren shah called her over and over and still she doesnt pickup.)

3.51pm (me)
when my fren had tried to call u u dont pickup. how can my fren even take d cat frm u? he has got no credits anymore just to call ur voice calls.

3.53pm (sasha)
just come get the cat. we're leaving at 6.

(in between here, sasha did not pickup my fren's call, then she answered this as though she picked her fon up previously.)

3.55pm (sasha)
house fon use credit?

3.56pm (me)
my fren has got no more credits to contact u. u should call him. he will be free.

(she still doesnt wana pickup any of my fren's call)

4.00pm (me)
when my fren called u using hse fon u dont even pickup. hows that gonna solve? now u call shah. i am busy working. i would prefer you to call him anythg, not me now.

4.04pm (me)
he will be ariving at grd hse in 30mins. pls be on time n no delays as now is raining heavy.

approx 30mins, my fren reached at her guard hse and finally my fren took back kacang.
but when shah went back home to check kacang, kacang had some minor injuries / bruises / cuts (he could not identify) on her nose and mouth. and when shah send over to my house about 10pm on the same day, i could not identify it too, but i managed to take some pictures for everyone's analysis, please suggest what you think that made this injuries? caged for too long that kacang struggled in carrier?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	06092010329.jpg
Views:	130
Size:	141.7 KB
ID:	10029   Click image for larger version

Name:	06092010330.jpg
Views:	122
Size:	146.7 KB
ID:	10030  

Last edited by adrianng87; 09-06-2010 at 11:41 PM. Reason: there is more...
  #37  
Old 09-07-2010, 12:02 AM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 15
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

Adrian, your cam is not that clear. But I can see that the injury most probably happened when she was outside, trying to hide.

And finally, glad Kacang is back. And on Shasha's part, I am very ashamed of what happened and of the words uttered. It never crossed my mind or even I personally met anyone who has this kind of attitude and disrespect to the others. It really shocked me and as a Malay, I feel like I have to say "sorry of the words she uttered about a Chinese etc etc" on behalf of her. If she will not say sorry, I would tho as she claimed, we do not know the other part of the coins. But the unnecessary stress she put on you and Kacang and the unnecessary winding and wining ways she put all of you through had already bring out to the limelight what kind of a person she is.

nevertheless, this case sadden me and shocked me. The case is very straight forward yet made complicated with intention of playing around and of ridicule attitude one's has. It is firstly is kinda notthing-to-worry about kinda case..and now it turns to a sadden type, when human's behaviour is in concern. Ini bulan Ramadhan , dah menghampiri bulan Syawal.. masih tak ada tolak ansur dan juga budi bahasa. Malu saja ajaran agama, mak ayah, guru-guru dan orang tua tak diguna pakai. Kucing juga jadi mangsa..
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
  #38  
Old 09-07-2010, 12:30 AM
clover clover is offline
Animal Lover
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 25
Rep Power: 0
clover is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

Adrian, congrats for getting back Kacang safely and my sympathies to you having to deal with a spoilt brat with an attitude problem. And now a race chauvinist too...my..my...

How terribly rude..... what a shame......
  #39  
Old 09-07-2010, 12:41 AM
adrianng87's Avatar
adrianng87 adrianng87 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 188
Rep Power: 13
adrianng87 is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

nurkasih and clover,
thanks for your immediate replies. but i dont have a better camera now with me, perhaps i should try another camera tomorrow.

yes. i am very2 sad about the racism liner she put in my face. its rather like a smack in your face. tou i am a chinese, but i have no problem with and have a lot of close malay frens, like shah is (my best fren whose a super active in dealing cats), they did not say any racist things to me before. this is my very first time facing an adopter like this, also claimed she was a graduated student from UIA, tapi... (geleng2) to see her attitude like this. indeed shame! to have even wana provoke, she used racist words to deal and this is very a bad example of 1malaysia (first year menjelang hari 1malaysia).

now i am having some sort of trauma to see new adopters thinking they want to adopt cats anywhere in PF. this is my worst nightmare guys.
  #40  
Old 09-07-2010, 12:42 AM
kacak kacak is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 18
Rep Power: 0
kacak is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

salam 1 malaysia,selamat menyambut hari raya kpd yg beragama islam....
la....kenapa jadi macam ini???? kucing kucing itu takut la tu! mesti kena hentam....manusia punya pasal,haiwan jadi mangsa. Ini baru lah dikatakan sapa manusia sapa haiwan,otak siapa boleh pakai,siapa tak boleh pakai..
Yang penting masih hidup......Jangan layan sudah orang jenis ni....dalam dunia ini memang ramai dan macam perangai. baru meriah suasana dunia,kalau semua baik tak de la berita yang menarik nak di dengar!!!!
Oh ya andrian..u ada ad kan female DLH ? saya berminat la,nak jadikan kawan kat kucing saya di rumah,kena adopt dengan anaknya sekali ke? tak berani ambik 2 ekor takut nanti berubah pulak perangai ...
kalau boleh adopt lepas seminggu raya saya adopt...
Pasal CHINESE &^%$#@!(*&^ yang dia ckp tu , buat tak kisah je,semua kaum sama je . Ada yang baik ada yang jahat,yang penting tahu batas batas dan rasa hormat
Closed Thread

Bookmarks

Tags
adopter, cats, irresponsible, sasha, unconsiderate

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Adopter prognesubis Dogs & Puppies 11 06-23-2010 04:15 PM
Irresponsible vets MidnightMaiden General Discussion 8 05-29-2010 01:10 PM
Pregnant Cat (Looking for adopter/fosterer) xxept0 Rescuers & Fosterers 0 01-18-2010 04:53 PM


All times are GMT +8. The time now is 07:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.