Go

Go Back   PetFinder.my > Pet Welfare, Rescue & Adoption > Rescuers & Fosterers

Rescuers & Fosterers For rescuers and fosterers, the true heroes of PetFinder.my

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 08-19-2010, 11:33 PM
juannasue's Avatar
juannasue juannasue is offline
Pet Nanny
 
Join Date: Mar 2010
Location: Pandan Indah
Posts: 90
Rep Power: 13
juannasue is on a distinguished road
Default Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Sue ada 11 cats termasuk Neiyo (my paralysed cat) and still I'm trying my best to help other abandoned cats or rescue them. All new cats need to deworm and fully check.If new cat ada kutu or sakit and merebak to all my cats then I need to spend more than RM20 for one big bottle of frontline/ feliway (RM80) and ubat-ubat lain.. Pergi balik ke Vet pun kena bayar duit teksi (lesen ada tapi takut sungguh nak bawa kereta ) so tak ada untung pun dari RM20 tu .. last solution Sue boleh call SPCA datang ambik but then kena bayar juga pada SPCA ... sigh~
__________________
Pet Nanny
Reply With Quote
  #22  
Old 08-20-2010, 12:01 AM
blackie007's Avatar
blackie007 blackie007 is offline
Petfinder Moderator
 
Join Date: Aug 2008
Location: KL
Posts: 3,418
Rep Power: 18
blackie007 has disabled reputation
Default Re: Syak sesuatu yang tidak baik

We understand. You are doing a great job. However, instead of asking for funds to help you out, perhaps you might consider putting the cats you rescued from the security guard up for adoption.

Quote:
Originally Posted by juannasue View Post
Sue ada 11 cats termasuk Neiyo (my paralysed cat) and still I'm trying my best to help other abandoned cats or rescue them. All new cats need to deworm and fully check.If new cat ada kutu or sakit and merebak to all my cats then I need to spend more than RM20 for one big bottle of frontline/ feliway (RM80) and ubat-ubat lain.. Pergi balik ke Vet pun kena bayar duit teksi (lesen ada tapi takut sungguh nak bawa kereta ) so tak ada untung pun dari RM20 tu .. last solution Sue boleh call SPCA datang ambik but then kena bayar juga pada SPCA ... sigh~
Reply With Quote
  #23  
Old 08-20-2010, 12:52 AM
juannasue's Avatar
juannasue juannasue is offline
Pet Nanny
 
Join Date: Mar 2010
Location: Pandan Indah
Posts: 90
Rep Power: 13
juannasue is on a distinguished road
Default Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Thats what I wrte in my thread and you already deletd it, I even put my number if anybody interested for adoption..too bad, you deleted important words and now looks like I only tell story about what happen and didnt mention about adoption :(

I tak mampu jaga all my cats, tak kan I nak tambah kucing lagi and ask fund from other people for each cat I rescued ?..I remember I ask for adoption fees bukan fund for helping me jaga rescued cat. Dah silap tanggapan dah ni.
__________________
Pet Nanny
Reply With Quote
  #24  
Old 08-20-2010, 01:03 AM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 15
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Syak sesuatu yang tidak baik

there's a confusion here. I really thought I read Juannasue's posting offering the cat for adoption with RM20 for the fee. I did not see any wrong in that. Just that she put in elaborations of what RM20 comprises. I also seek for the previous post of her, but then I realized you deleted it. And am getting more confused..

Juannasue, try letak dekat posting profile petfinder.Itu pun boleh jugak rasanya. Bulu panjang kan. Senang saja nak rehome
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne

Last edited by nurkasih; 08-24-2010 at 12:29 AM.
Reply With Quote
  #25  
Old 08-20-2010, 01:34 AM
juannasue's Avatar
juannasue juannasue is offline
Pet Nanny
 
Join Date: Mar 2010
Location: Pandan Indah
Posts: 90
Rep Power: 13
juannasue is on a distinguished road
Default Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Saturday ada orang datang nak pilih my cat for adoption, hope dia minat pada kucing yang baru ni. If not then letak di profile petfinder.. di sana my username petnanny. Dah register tapi tak upload apa pun lagi. Thanks nurkasih..


P/s : kalau rajin buka youtube buka la my profile di sana, hope you like my videos.

http://youtube.com/juannasue
__________________
Pet Nanny
Reply With Quote
  #26  
Old 08-22-2010, 01:26 AM
juannasue's Avatar
juannasue juannasue is offline
Pet Nanny
 
Join Date: Mar 2010
Location: Pandan Indah
Posts: 90
Rep Power: 13
juannasue is on a distinguished road
Default Re: Syak sesuatu yang tidak baik

blackie tak reply-reply pun.. boleh ke nak tulis again pasal adoption fee and put my number again?
__________________
Pet Nanny
Reply With Quote
  #27  
Old 08-22-2010, 09:55 AM
Nur_illiyana's Avatar
Nur_illiyana Nur_illiyana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: Bandar Kinrara
Posts: 288
Rep Power: 13
Nur_illiyana is on a distinguished road
Default Re: Syak sesuatu yang tidak baik

hi juannasue,
Maybe u can create a profile for this poor kitty.. put it for adoption and state your adoption fee there..
__________________
http://myfurrkids.blogspot.com/
Reply With Quote
  #28  
Old 08-22-2010, 11:01 AM
boy_milna's Avatar
boy_milna boy_milna is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Aug 2010
Location: damansara
Posts: 92
Rep Power: 13
boy_milna is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to boy_milna
Default Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Quote:
Originally Posted by juannasue View Post
Saturday ada orang datang nak pilih my cat for adoption, hope dia minat pada kucing yang baru ni. If not then letak di profile petfinder.. di sana my username petnanny. Dah register tapi tak upload apa pun lagi. Thanks nurkasih..


P/s : kalau rajin buka youtube buka la my profile di sana, hope you like my videos.

http://youtube.com/juannasue
saya pon rajin buka youtube akak tengok qiqi..hehe..geram..
__________________
hye hye bye bye ---/@
Reply With Quote
  #29  
Old 08-22-2010, 11:05 AM
boy_milna's Avatar
boy_milna boy_milna is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Aug 2010
Location: damansara
Posts: 92
Rep Power: 13
boy_milna is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to boy_milna
Default Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Quote:
Originally Posted by juannasue View Post
blackie tak reply-reply pun.. boleh ke nak tulis again pasal adoption fee and put my number again?
biarlah kak. saya pun tak faham apa masalahnya. saya pun ada baca memang akak tulis for adoption dan akak ambil adoption fee RM20 hanya untuk tidak membebankan akak untuk tanggung sikit cat yang di adopt tu..memang bukan akak dapat untung just kurangkan beban. akak letak saja di listings PF instead dekat forum..
__________________
hye hye bye bye ---/@
Reply With Quote
  #30  
Old 08-23-2010, 10:07 AM
MidnightMaiden's Avatar
MidnightMaiden MidnightMaiden is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 199
Rep Power: 13
MidnightMaiden is on a distinguished road
Default Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Hi Juanna,

Aside from bukak profile u might want to PM the administrators as well, just to get a clearer explanation & to make sure that there's no mis-understanding. Takut orang salah tafsir your intention pulak.

Good luck my dear.
Reply With Quote
  #31  
Old 08-23-2010, 09:18 PM
juannasue's Avatar
juannasue juannasue is offline
Pet Nanny
 
Join Date: Mar 2010
Location: Pandan Indah
Posts: 90
Rep Power: 13
juannasue is on a distinguished road
Default Re: Syak sesuatu yang tidak baik

how to explain .. d exact important parts dah kena delete. It's ok, next time admin & moderators must read 4564 times before accused anyone. I don't want to post any new post here. Maybe I make own blog about all rescued cats. I know I didnt do anything wrong and when moderators make mistake they just silence dont want to say anything.. hmmm...
__________________
Pet Nanny
Reply With Quote
  #32  
Old 08-24-2010, 12:23 AM
boy_milna's Avatar
boy_milna boy_milna is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Aug 2010
Location: damansara
Posts: 92
Rep Power: 13
boy_milna is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to boy_milna
Question Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Quote:
Originally Posted by juannasue View Post
how to explain .. d exact important parts dah kena delete. It's ok, next time admin & moderators must read 4564 times before accused anyone. I don't want to post any new post here. Maybe I make own blog about all rescued cats. I know I didnt do anything wrong and when moderators make mistake they just silence dont want to say anything.. hmmm...
akak chill la ye..xbest lah marah2 bulan pose ni..nanti cepat lapar..
__________________
hye hye bye bye ---/@
Reply With Quote
  #33  
Old 08-24-2010, 05:33 PM
juannasue's Avatar
juannasue juannasue is offline
Pet Nanny
 
Join Date: Mar 2010
Location: Pandan Indah
Posts: 90
Rep Power: 13
juannasue is on a distinguished road
Default Re: Syak sesuatu yang tidak baik

tak marah tapi upset aje.
__________________
Pet Nanny
Reply With Quote
  #34  
Old 08-25-2010, 11:28 AM
FurKids's Avatar
FurKids FurKids is offline
Pets Are NOT Disposable
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,041
Rep Power: 17
FurKids is on a distinguished road
Default Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Quote:
Originally Posted by juannasue View Post
Thats what I wrte in my thread and you already deletd it, I even put my number if anybody interested for adoption..too bad, you deleted important words and now looks like I only tell story about what happen and didnt mention about adoption :(

I tak mampu jaga all my cats, tak kan I nak tambah kucing lagi and ask fund from other people for each cat I rescued ?..I remember I ask for adoption fees bukan fund for helping me jaga rescued cat. Dah silap tanggapan dah ni.
Good job you are doing, Sue. Saya rasa tak salah minta bantuan/dermaan utk membeli makanan dan jagaan kucing yg diselamatkan sementara menunggu dapat adoption sebab bukan semua orang ada duit berlebihan nak buat kerja perikemanusiaan selamatkan nyawa kucing tu. Kalau puasa sekalipun, waktu malam pun kena makan juga ya dak? Kucing mana boleh live on fresh air, water and sunshine ... manusia beralunan cinta boleh laaaa ....

All the best to you, my friend ....
__________________
"We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies
Reply With Quote
  #35  
Old 08-25-2010, 01:55 PM
azmyrax's Avatar
azmyrax azmyrax is offline
was a cat before
 
Join Date: Jul 2010
Location: PJ
Posts: 118
Rep Power: 13
azmyrax is on a distinguished road
Default Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Quote:
Originally Posted by FurKids View Post
manusia beralunan cinta boleh laaaa ....
Reply With Quote
  #36  
Old 08-28-2010, 06:58 PM
juannasue's Avatar
juannasue juannasue is offline
Pet Nanny
 
Join Date: Mar 2010
Location: Pandan Indah
Posts: 90
Rep Power: 13
juannasue is on a distinguished road
Default Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Si comey sayang tadi dah di adopt oleh ahli petfinder. Memang nampak sangat dia ni pernah di bela, masuk cage tak takut , calm aje. Alhamdulillah, selesai tugas jaga dia hingga dapat tuan baru.
__________________
Pet Nanny
Reply With Quote
  #37  
Old 08-29-2010, 10:04 PM
juannasue's Avatar
juannasue juannasue is offline
Pet Nanny
 
Join Date: Mar 2010
Location: Pandan Indah
Posts: 90
Rep Power: 13
juannasue is on a distinguished road
Default Re: Syak sesuatu yang tidak baik

Sue ada jumpa dua anak kucing di kawasan parking kereta tadi. Mencari-cari juga mak dia tapi tak nampak pun, rasanya kena buang ni. Comel dua-dua ekor kontot. Baik selamatkan sebelum jadi makanan Guard kawasan ni. Kalau ada yang berminat nak adopt leh call Sue ok 012-6509227

Ni link video rakam telatah dua ekor Kenit ni (tak tau nak panggil apa)
http://www.youtube.com/watch?v=pl5sHmdffcU


*******
__________________
Pet Nanny
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cats

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Jom list cat food yang ada/tidak ada pork hemorion Cats & Kittens 73 12-24-2012 01:26 PM
Anak kucing DLH, DMH dan DSH yang tidak terurus! Please Adopt Them! tediber Rescuers & Fosterers 24 09-01-2010 04:27 PM
Luka Tak Baik-Baik MissBakawali Health, Disease & Diet 37 07-02-2010 08:34 AM
Mintak Jasa Baik!!! mello2311 Rescuers & Fosterers 22 07-01-2010 02:15 PM
HELP!!!kitten i ada sesuatu keluar dari bontot berwarna merah.. lovecat Health, Disease & Diet 8 01-24-2009 09:01 PM


All times are GMT +8. The time now is 05:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.