Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Food

Pet Food List and review pet food here

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-07-2011, 12:22 PM
nani nani is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2009
Location: Kajang
Posts: 120
Rep Power: 14
nani is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nani Send a message via Skype™ to nani
Talking Order Blackwood Khas Ke JOHOR Area (link dengan Kak nurul)

Blackwood Ke JOHOR AREA


Salam n Hye...
Disebabkan banyak permintaan Blackwood ke Johor Area, Jadi saya bukak thread khas untuk pembeli Blackwood daripada Kak nurul yang mahukan penghantaran ke johor

Sila beri order masing2 dekat thread ni, then bile bekalan sampai, saya akan hantar ke sana then sesapa yang share portion tu boleh la bawak masing2 puye tupperware ke or plastic untuk ambil order masing2.

Harga same sahaje (dont worry) Cume add transportation fee shj. Charge tu akan divide dengan brpe ramai yang order. It will be fair n square la.So bayar dekat saya, sbab saya akan order n byr langsam trus kat kak nurul.

Method order same je macam kak nurul. 1- DROP UR ORDER 2- PAY 3-PICKUP AT PITSTOP AREA.

Reply With Quote
  #2  
Old 04-21-2011, 10:59 AM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 13
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Order Blackwood Khas Ke JOHOR Area (link dengan Kak nurul)

Quote:
Originally Posted by nani View Post
Blackwood Ke JOHOR AREA


Salam n Hye...
Disebabkan banyak permintaan Blackwood ke Johor Area, Jadi saya bukak thread khas untuk pembeli Blackwood daripada Kak nurul yang mahukan penghantaran ke johor

Sila beri order masing2 dekat thread ni, then bile bekalan sampai, saya akan hantar ke sana then sesapa yang share portion tu boleh la bawak masing2 puye tupperware ke or plastic untuk ambil order masing2.

Harga same sahaje (dont worry) Cume add transportation fee shj. Charge tu akan divide dengan brpe ramai yang order. It will be fair n square la.So bayar dekat saya, sbab saya akan order n byr langsam trus kat kak nurul.

Method order same je macam kak nurul. 1- DROP UR ORDER 2- PAY 3-PICKUP AT PITSTOP AREA.

hi Nani... bulan ni ada balik JB tak? stok anak bulus dah habis ni..
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blackwood di JOHOR dan MELAKA aku_ais Pet Food 16 06-20-2011 01:53 PM
Blackwood di MELAKA dan JOHOR aku_ais Health, Disease & Diet 29 05-25-2011 11:16 AM
BLACKWOOD - KITTEN. RM15 per kg - KL & Ampang Area! origin Pet Food 2 03-21-2010 08:44 PM
Happy Birthday Kak Nurul rock Coffee Room 25 12-10-2009 04:20 PM
khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee... chemonk Movies & TV 54 01-29-2009 06:24 PM


All times are GMT +8. The time now is 03:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.