Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Food

Pet Food List and review pet food here

Reply
 
Thread Tools
  #241  
Old 08-25-2008, 12:31 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

ko tau Ina,tadi aku gi petshop kat opis.aku nampak 1 akak tu beli Blackwood 3.5kg harga RM65.aku pun cite kat dia kita punya blackwood story.dia ingat aku ni org gila.kerek nak mampus kakak tu.dia kata,alah tak naklah beli byk2.aku kata tak payah beli byk2.beli je berapa kilo akak nak.nanti 1 karung tu kita share2.pastu aku ajak dia join forum sini.berlagak nak mampus.aku ni cuma ramah je dan nak tlg2 sapa2 yg beli blackwood.dia ingat aku nak rompak rumah dia ke?? berlagak sungguh.

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
sama2 Moggies...alahai terlupa nak letak venue..@ Rumah Felix the cat aka kak nurul, desa tasik, bandar tasik selatan

betul, my review pon sama mcm Moggies...pendek kata stakat nih..tak cerewet la dgn blackwood...
Reply With Quote
  #242  
Old 08-25-2008, 12:49 PM
chemonk's Avatar
chemonk chemonk is offline
Puppet Master~
 
Join Date: Aug 2008
Location: Port Dickson
Posts: 587
Rep Power: 0
chemonk is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

chihihi.. yg ni mmg aku nak gelak ... masa kak june tegu makcik tu kak june pakai serkup muka ke? nampak mcm perompak??? hahahahaha....

biasala.. kat kl.. kalau kene tegur je.. terus jual mahal.. rasanya makcik tu byk sgt dah org direct selling dtg tegur dia.. tu yg dia malas nak layan tu... chihihihihi


ps: makcik tu glemer tak? mcm mak datin tak?
__________________
meoowwwwww~~
Reply With Quote
  #243  
Old 08-25-2008, 12:55 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

takdelah makcik.umur anggar dlm 40-45 thn.pakai keta wira je,tp aku tgk dia punya langsi mcm Mak Datin.pakaian pun so and so je.aku kata kami ni cat lovers.so kita org bantu kekawan yg nak beli Blackwood dgn harga berpatutan.aku kata kami forum kucing.aku kita org kenal byk org dan juga dpt ilmu.ini bukan direct selling.klu direct selling approach lain.aku cite aku pun byk kucing,so pakai blackwood mmg jimat.dgn dia pun setuju yg mkn blackwood poo tak bau,bulu kurang gugur.so apa nak takut?? dia bukan rugi apa2 pun.

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
chihihi.. yg ni mmg aku nak gelak ... masa kak june tegu makcik tu kak june pakai serkup muka ke? nampak mcm perompak??? hahahahaha....

biasala.. kat kl.. kalau kene tegur je.. terus jual mahal.. rasanya makcik tu byk sgt dah org direct selling dtg tegur dia.. tu yg dia malas nak layan tu... chihihihihi


ps: makcik tu glemer tak? mcm mak datin tak?
Reply With Quote
  #244  
Old 08-25-2008, 01:07 PM
moggies's Avatar
moggies moggies is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 60
Rep Power: 16
moggies is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
takdelah makcik.umur anggar dlm 40-45 thn.pakai keta wira je,tp aku tgk dia punya langsi mcm Mak Datin.pakaian pun so and so je.aku kata kami ni cat lovers.so kita org bantu kekawan yg nak beli Blackwood dgn harga berpatutan.aku kata kami forum kucing.aku kita org kenal byk org dan juga dpt ilmu.ini bukan direct selling.klu direct selling approach lain.aku cite aku pun byk kucing,so pakai blackwood mmg jimat.dgn dia pun setuju yg mkn blackwood poo tak bau,bulu kurang gugur.so apa nak takut?? dia bukan rugi apa2 pun.
ala june. agaknyer makcik tu ingat u nak tipu dia. biasa la tu. lagi2 laa kat big cities, kalau ada org nak buat baik jer, org ingat ada udang di sebalik mi. masa nurul intro blackwood ngan harga best ni kat old kampung pun ada org yg skeptical kan?
__________________
rudy & yanty
and our furry dungdungs: eri, minn, chichita, ayoi, indy, elle, comot, puteh, jamie, uban, lola & ms mumm7 & co

www.moggiesplace.blogspot.com
Reply With Quote
  #245  
Old 08-25-2008, 01:10 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

ini Rudy ke Yanty.he!!he!he!! that's why I asked her to join the forum to get to know others cat lovers.I wrote for her some more kat piece of paper.suruh dia join.I told her you will be surprise how much we don't know about cats, you can get from here.exchange info and sharing tips. so dia tak fikir yg kita ni menipu.I gave my number klu nak mcm2 info ttg byk hal kucing atau forum etc blh call.up to her.if she think that I'm one those crook.tak pelah.he!!he!!he!!

Quote:
Originally Posted by moggies View Post
ala june. agaknyer makcik tu ingat u nak tipu dia. biasa la tu. lagi2 laa kat big cities, kalau ada org nak buat baik jer, org ingat ada udang di sebalik mi. masa nurul intro blackwood ngan harga best ni kat old kampung pun ada org yg skeptical kan?
Reply With Quote
  #246  
Old 08-25-2008, 01:14 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
ko tau Ina,tadi aku gi petshop kat opis.aku nampak 1 akak tu beli Blackwood 3.5kg harga RM65.aku pun cite kat dia kita punya blackwood story.dia ingat aku ni org gila.kerek nak mampus kakak tu.dia kata,alah tak naklah beli byk2.aku kata tak payah beli byk2.beli je berapa kilo akak nak.nanti 1 karung tu kita share2.pastu aku ajak dia join forum sini.berlagak nak mampus.aku ni cuma ramah je dan nak tlg2 sapa2 yg beli blackwood.dia ingat aku nak rompak rumah dia ke?? berlagak sungguh.
.:: Hehehe!!! Tumpang gelak... Kesian Kak June... Takpe la Kak June, mungkin dia orang kaya kot... Tak kisah pun harga mahal ke murah... Kita yg tak berapa nk kaya harta ni la nk kena kira... Biar kaya budi bahasa... Betul tak??? ::.

P/S: Tak sabar nk tunggu parti Blackwood Sabtu nieh... Kakak Kehepsi ada tak???
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #247  
Old 08-25-2008, 02:15 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 17
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
ko tau Ina,tadi aku gi petshop kat opis.aku nampak 1 akak tu beli Blackwood 3.5kg harga RM65.aku pun cite kat dia kita punya blackwood story.dia ingat aku ni org gila.kerek nak mampus kakak tu.dia kata,alah tak naklah beli byk2.aku kata tak payah beli byk2.beli je berapa kilo akak nak.nanti 1 karung tu kita share2.pastu aku ajak dia join forum sini.berlagak nak mampus.aku ni cuma ramah je dan nak tlg2 sapa2 yg beli blackwood.dia ingat aku nak rompak rumah dia ke?? berlagak sungguh.

hahahah..adoi lar June..ko ni memang peramah lah...tak takot pon ye jugak...tapi tak pe...satu hari nanti mosti acik tu akan tercarik2 gak no. tepon ko balek dan join forum nih...err makcik keje ke makcik dok umah..mana tau dia langsi dgn kau sebenarnye dia nak tutup malu tamo ko tau yg dia tak ade intenet kat umah...
Reply With Quote
  #248  
Old 08-25-2008, 02:34 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 17
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
hahahah..adoi lar June..ko ni memang peramah lah...tak takot pon ye jugak...tapi tak pe...satu hari nanti mosti acik tu akan tercarik2 gak no. tepon ko balek dan join forum nih...err makcik keje ke makcik dok umah..mana tau dia langsi dgn kau sebenarnye dia nak tutup malu tamo ko tau yg dia tak ade intenet kat umah...
setuju setuju..
mungkin keadaanya gitu..
kesian makcik takda tenet..
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #249  
Old 08-25-2008, 02:41 PM
moggies's Avatar
moggies moggies is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 60
Rep Power: 16
moggies is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
hahahah..adoi lar June..ko ni memang peramah lah...tak takot pon ye jugak...tapi tak pe...satu hari nanti mosti acik tu akan tercarik2 gak no. tepon ko balek dan join forum nih...err makcik keje ke makcik dok umah..mana tau dia langsi dgn kau sebenarnye dia nak tutup malu tamo ko tau yg dia tak ade intenet kat umah...
wahahahahahahaha... tak tahan!
sian makcik tuh.
__________________
rudy & yanty
and our furry dungdungs: eri, minn, chichita, ayoi, indy, elle, comot, puteh, jamie, uban, lola & ms mumm7 & co

www.moggiesplace.blogspot.com
Reply With Quote
  #250  
Old 08-25-2008, 02:49 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

wakakakakakakakkak!! iya tak iya gak.takde internet nak cover line lah tu
aku saja yg salah sangka.

Quote:
Originally Posted by moggies View Post
wahahahahahahaha... tak tahan!
sian makcik tuh.
Reply With Quote
  #251  
Old 08-25-2008, 03:36 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 16
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
sama2 Moggies...alahai terlupa nak letak venue..@ Rumah Felix the cat aka kak nurul, desa tasik, bandar tasik selatan

betul, my review pon sama mcm Moggies...pendek kata stakat nih..tak cerewet la dgn blackwood...
Besan...nak tanya pendek tu saper ..?
__________________

MJ
Reply With Quote
  #252  
Old 08-25-2008, 04:58 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 17
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Besan...nak tanya pendek tu saper ..?
..junee ko tlg sikit besan aku ni june...

maksud saya...senang cerita blackwood ni memang sesuai untuk anak2 bulu...bukannye pendek tu refer kepada sesape ...

apepon aku ngaku..aku ni pendek aka hobbit...size xs...wakakakkakaka...
Reply With Quote
  #253  
Old 08-25-2008, 05:47 PM
moggies's Avatar
moggies moggies is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 60
Rep Power: 16
moggies is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Hi Felix n Imann,

I think Yanty's been speaking to you about our Blackwood order. I've just banked in the money early this afternoon. Here's the transaction history. Sorry it's not proper. Kelam kabut tadi. Tak nak miss this month's order.

Thanks!
Rudy
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	felix-aug.jpg
Views:	69
Size:	9.1 KB
ID:	442  
__________________
rudy & yanty
and our furry dungdungs: eri, minn, chichita, ayoi, indy, elle, comot, puteh, jamie, uban, lola & ms mumm7 & co

www.moggiesplace.blogspot.com
Reply With Quote
  #254  
Old 08-25-2008, 06:09 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

Tok Penghulu/Besan,pendek pendek jgn sebut tau.sensitif.kawan kita ni hobbit sikit size dia.jd klu dengar perkataan pendek tu tersentap sket.wakakakakakak!!

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
..junee ko tlg sikit besan aku ni june...

maksud saya...senang cerita blackwood ni memang sesuai untuk anak2 bulu...bukannye pendek tu refer kepada sesape ...

apepon aku ngaku..aku ni pendek aka hobbit...size xs...wakakakkakaka...
Reply With Quote
  #255  
Old 08-25-2008, 06:14 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 17
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
Tok Penghulu/Besan,pendek pendek jgn sebut tau.sensitif.kawan kita ni hobbit sikit size dia.jd klu dengar perkataan pendek tu tersentap sket.wakakakakakak!!

bwakakakaka...tau takpee...

esok kat pati blekwud dia nak tego aku pon dia takot june..mosti dia ingat aku ni anak sapa lah tesesat nihhh......ni bukan besan..ni besen...
Reply With Quote
  #256  
Old 08-25-2008, 06:16 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

wakakakakakakak!! ini aku tak tahan nak bergolek ketawa kat lantai.ko pakailah kad lekat kat dahi.mak dan bini orang.

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
bwakakakaka...tau takpee...

esok kat pati blekwud dia nak tego aku pon dia takot june..mosti dia ingat aku ni anak sapa lah tesesat nihhh......ni bukan besan..ni besen...
Reply With Quote
  #257  
Old 08-25-2008, 07:06 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 16
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Nie aper citer yang korang golek2 june..saper yang pendek..nak tau gak nie...June aku tengok semalam...tak pendek pun...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #258  
Old 08-25-2008, 08:48 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

Alah,klu nak tau tunggu je masa gader2 blackwood.aku tak pendek bang.aku kan comel saja.he!!he!!

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Nie aper citer yang korang golek2 june..saper yang pendek..nak tau gak nie...June aku tengok semalam...tak pendek pun...
Reply With Quote
  #259  
Old 08-26-2008, 08:50 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 17
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Blackwood

Order blackwood dah dibuka...

Order start = 18 - 24Aug08.

Bank in start = 25 - 27Aug08

stock collection = 30Aug 08. (bandar tasek selatan - rumah nurul a.k.a felix the cat)..

Plse remember to sms the amount bank in...nickname...and which pack u order...

Bank in to Public Bank 4869651605 Phyliss Teng Hui Lee..

SMS to Nurul a.k. Felix the cat at 0163808664.

who ever nak share big pack....kindly find your own partner...once dah complete one big bag....baru put order.


Senarai order:

1. Imann = 24kgs
2. Imann = 3.5kgs kitten
3. nurul = 24kgs
4. dinmalek = 24kgs
5. Dr Zaitun = 24kgs x 2 bags
6. kak samiah - 24kgs x2 bags
7. June 10kgs + Filinlee 8kgs + Fanna 6kgs = 24kgs
8. june = 7.5 kitten
9. bhutan = 24kgs
10.ila79 = 24kgs.
11. koocing kpg 12kgs + nynakayle 12kgs = 24kgs
12. Chitam = 24kgs
13. Amara = 24kgs
14. mimi = 24kgs
15. Duyongleo = 24kgs
16. Fanna/Aishah = 24kgs
17. Mondok = 3.5kgs
18. Mycomot 10kgs + Fanstasticat 6kgs + Simistri 8Kgs = 24kgs
19 Abgraldo = 24kgs
20. Linda = 24kgs
21. Moggies = 24kgs


sila chk senarai ini..kalau ada tersalah update...sila infrm...kalau ada nama tercicir...jgn lupa kasi tau aaaaaa....[/QUOTE]


RED - PAID
__________________
Reply With Quote
  #260  
Old 08-26-2008, 09:46 AM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
bwakakakaka...tau takpee...

esok kat pati blekwud dia nak tego aku pon dia takot june..mosti dia ingat aku ni anak sapa lah tesesat nihhh......ni bukan besan..ni besen...
.:: Waaa... Kak Hatemetoday, knp plak jadik besen... Huhuhuhu!!! ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.