Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Products

Pet Products List and review non-food related pet products here, such as utensils, toys, cages, and apparel

Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 11-18-2009, 12:00 PM
aihachirobei aihachirobei is offline
Animal Lover
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 38
Rep Power: 0
aihachirobei is on a distinguished road
Default Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

shah alam seksyen bpe erk??
klu 2 tier tak de stok ke erk??
sy ade 2 ekor kucen jek..
Reply With Quote
  #42  
Old 11-29-2009, 02:15 PM
oleo's Avatar
oleo oleo is offline
Animal Lover
 
Join Date: Sep 2009
Location: Klang Valley
Posts: 21
Rep Power: 0
oleo is on a distinguished road
Default Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

hoho, sorry late reply. last 3 days stock sampai. ada lebih kurang 40sets untuk online buyer. price still same rm250.

boleh collect at my house section 24, shah alam or any area in shah alam. for set time n place better message my mobile first k. i will try to free my time for dealing.

map: http://buycages.blogspot.com/2009/11/contact.html
__________________
Meon > Oleo > Comot > Comel > Bonnie

Last edited by oleo; 11-29-2009 at 02:28 PM.
Reply With Quote
  #43  
Old 11-29-2009, 06:34 PM
Archinie Archinie is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Sep 2009
Location: Kajang
Posts: 73
Rep Power: 13
Archinie is on a distinguished road
Default Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

Quote:
Originally Posted by oleo View Post
hoho, sorry late reply. last 3 days stock sampai. ada lebih kurang 40sets untuk online buyer. price still same rm250.

boleh collect at my house section 24, shah alam or any area in shah alam. for set time n place better message my mobile first k. i will try to free my time for dealing.

map: http://buycages.blogspot.com/2009/11/contact.html
Hai, saya berminat la dgn cage ni..Skrg mmg tgh survey cage 3 level. Saya ada 3 ekor kucen. Ok x klu saya beli cage size ni? Now saya stay kat area Kajang. Kat cni paling murah kedai boleh bg RM360..Mcm x berbaloi kalau beli. Mslh skrg ni saya xtau mcm mana nk g collect cage tu..Saya x prnh lg smp ke area shah alam..Saya just nak tya klu awak leh tolong poskan..psl kos jgn risau nnt saya settle..Ataupun ada cara lain atau tmpt lain yg saya leh collect cage tu.. Saya mmg berminat nk bli.
Reply With Quote
  #44  
Old 11-30-2009, 11:41 AM
oleo's Avatar
oleo oleo is offline
Animal Lover
 
Join Date: Sep 2009
Location: Klang Valley
Posts: 21
Rep Power: 0
oleo is on a distinguished road
Default Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

Archinie, u message handphone saya, nanti kita deal macam mana. boleh jer, no problem. :)
__________________
Meon > Oleo > Comot > Comel > Bonnie
Reply With Quote
  #45  
Old 11-30-2009, 06:14 PM
haeiroul23's Avatar
haeiroul23 haeiroul23 is offline
Animal Lover
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 13
Rep Power: 0
haeiroul23 is on a distinguished road
Default Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

Quote:
Originally Posted by Archinie View Post
Hai, saya berminat la dgn cage ni..Skrg mmg tgh survey cage 3 level. Saya ada 3 ekor kucen. Ok x klu saya beli cage size ni? Now saya stay kat area Kajang. Kat cni paling murah kedai boleh bg RM360..Mcm x berbaloi kalau beli. Mslh skrg ni saya xtau mcm mana nk g collect cage tu..Saya x prnh lg smp ke area shah alam..Saya just nak tya klu awak leh tolong poskan..psl kos jgn risau nnt saya settle..Ataupun ada cara lain atau tmpt lain yg saya leh collect cage tu.. Saya mmg berminat nk bli.
u da survey kajang kat mana???
Reply With Quote
  #46  
Old 11-30-2009, 10:12 PM
Archinie Archinie is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Sep 2009
Location: Kajang
Posts: 73
Rep Power: 13
Archinie is on a distinguished road
Default Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

Quote:
Originally Posted by oleo View Post
Archinie, u message handphone saya, nanti kita deal macam mana. boleh jer, no problem. :)
Orait..Thanks. Nnt lps discuss dgn husband, saya akan sms awak..
Reply With Quote
  #47  
Old 11-30-2009, 10:18 PM
Archinie Archinie is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Sep 2009
Location: Kajang
Posts: 73
Rep Power: 13
Archinie is on a distinguished road
Default Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

Quote:
Originally Posted by haeiroul23 View Post
u da survey kajang kat mana???
Sy survey kat Jalan Reko..Kedai tu actually kedai akuarium, more kepada jual ikan. tp dia ada gak jual binatang lain and peralatan utk binatang lain selain kucing..Harga yg dia letak RM486 tp sbb sy slalu g kedai tu dia leh bg RM360. Warna putih je yg ada..Nsb baik x bli lg. Klu x menyesal x sudah. Lg 1 sy survey kat Bangi, tu pun bg RM360 tp yg ni warna hitam.
Reply With Quote
  #48  
Old 12-01-2009, 11:44 AM
Lyn_Cat's Avatar
Lyn_Cat Lyn_Cat is offline
LeenMaF|a
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 505
Rep Power: 15
Lyn_Cat is on a distinguished road
Default Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

Salam Oleo,
saya ade msg awak aritu..(lin-yg ingatkan cage tu 2nd hand) .. btw kalo sy nak bli, kalo nak jumpa kat giant shah alam(kat stadium) tu leh tak..?
__________________
My Albums....
Didie Zidane ~ Snowbell~ Chiko ~ Kembang ~ Comel ~
Yam
Reply With Quote
  #49  
Old 12-01-2009, 01:50 PM
oleo's Avatar
oleo oleo is offline
Animal Lover
 
Join Date: Sep 2009
Location: Klang Valley
Posts: 21
Rep Power: 0
oleo is on a distinguished road
Default Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

aha, nanti lyn msg handphone k. boleh set time free bila nak jumpa :)
__________________
Meon > Oleo > Comot > Comel > Bonnie
Reply With Quote
  #50  
Old 12-22-2009, 11:58 AM
wawa wawa is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Oct 2009
Location: tmn midah,cheras
Posts: 132
Rep Power: 13
wawa is on a distinguished road
Default Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

oleo. saye nk beli cage nih. s.alam kt mn? ade ag stok x?
Reply With Quote
  #51  
Old 12-22-2009, 01:15 PM
IntanLiyana IntanLiyana is offline
Animal Lover
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 27
Rep Power: 0
IntanLiyana is on a distinguished road
Default Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

hi...

tolong reserve kan satu untuk intan buley tak?
Reply With Quote
  #52  
Old 12-22-2009, 02:09 PM
oleo's Avatar
oleo oleo is offline
Animal Lover
 
Join Date: Sep 2009
Location: Klang Valley
Posts: 21
Rep Power: 0
oleo is on a distinguished road
Default Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

Salam. Buat masa ni saya tiada di Shah Alam. Kalau nak collect boleh terus ke shop Taman Berkeley Klang. Boleh jumpa Auntie Soo 017-3887228. Dan mention nama saya (HISHAM) untuk dapatkan harga RM 250.00. Kalau tidak harga jualan shop lebih tinggi.

SHOP ADDRESS:
NYH Aquatics Supplier
69, Jalan Rajawali, Taman Berkeley, 41150 Klang.
__________________
Meon > Oleo > Comot > Comel > Bonnie
Reply With Quote
  #53  
Old 12-25-2009, 10:26 PM
Pak Lubis's Avatar
Pak Lubis Pak Lubis is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Location: Lot 1247.Jalan KB 1, Kampung Bangi, Bangi Old Town
Posts: 259
Rep Power: 14
Pak Lubis is on a distinguished road
Default Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

Cage dah habis ke ?
Reply With Quote
  #54  
Old 12-26-2009, 02:13 PM
oleo's Avatar
oleo oleo is offline
Animal Lover
 
Join Date: Sep 2009
Location: Klang Valley
Posts: 21
Rep Power: 0
oleo is on a distinguished road
Default Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

Quote:
Originally Posted by Pak Lubis View Post
Cage dah habis ke ?
Cages still available, for this month semua cages kene collect di Shop Klang, saya out station. ;) TQ
__________________
Meon > Oleo > Comot > Comel > Bonnie
Reply With Quote
  #55  
Old 02-21-2010, 06:32 PM
origin origin is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 75
Rep Power: 13
origin is on a distinguished road
Default Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

Dah hujung februari ni so bole deal dgn U (oleo/sham) balik ke?
Reply With Quote
  #56  
Old 09-28-2010, 02:18 AM
izwanbest's Avatar
izwanbest izwanbest is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 122
Rep Power: 13
izwanbest is on a distinguished road
Default Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

ada lagi tak cage ni kalau ada saya nak satu
Reply With Quote
  #57  
Old 01-02-2011, 10:56 AM
azieazlie azieazlie is offline
MamaMeow
 
Join Date: Apr 2009
Location: taman medan, p.j
Posts: 177
Rep Power: 14
azieazlie is on a distinguished road
Default Re: 3 Level CAT CAGE for RM 250 ONLY

salam oleo/hisham, ada lagi tak cage nie, dah 3 hari talipon hp hisham, tak dapat... talipon auntie soo tak dapat jugak...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my kitten don't want to stay in the cage azzudagreat Training & Behavioral Issues 16 10-22-2009 09:07 AM
Cat's Cage & Playpen casriex Pet Products 38 09-29-2009 09:13 AM
WHITE CAGE to let go DJSNAZ83 General Discussion 59 07-16-2009 01:56 PM
3 tier Cat Cage wafzgemini Pet Products 1 07-09-2009 09:05 PM
3 tier cage to be given away Kulaifornia_Cattery Cats & Kittens 0 02-23-2009 03:57 PM


All times are GMT +8. The time now is 09:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.