Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens

Cats & Kittens General information and discussions on taking care of your feline buddy

Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 04-22-2011, 01:19 PM
YanAlberto YanAlberto is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2011
Location: Pasir Gudang
Posts: 55
Rep Power: 12
YanAlberto is on a distinguished road
Default Re: Macam mana nak tahu yang kucing tu pregger and mana tempat boarding yang MURAH?

Quote:
Originally Posted by aku_ais View Post
ha... ok... alhamdulillah jumpa juga komuniti kat pasir gudang ni...sellaunya fikir seorang je... hihi
hihihi...ramai2 kan lah komuniti pf pasir gudang ni...ckit sgt la...info2 psl vet,boarding n pet shop etc kat kawasan ni dan jb tersangat ckt...klu boleh nk share pengalaman masing2 yg pernah deal ngan vet, boarding, pet shop...etc harga2 produk, vet fees n mcm2 lah utk kemudahan bersama....apa yg akk baca sume kat area kl n selangor (mostly)...
Reply With Quote
  #62  
Old 04-22-2011, 03:15 PM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 13
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Macam mana nak tahu yang kucing tu pregger and mana tempat boarding yang MURAH?

Quote:
Originally Posted by YanAlberto View Post
hihihi...ramai2 kan lah komuniti pf pasir gudang ni...ckit sgt la...info2 psl vet,boarding n pet shop etc kat kawasan ni dan jb tersangat ckt...klu boleh nk share pengalaman masing2 yg pernah deal ngan vet, boarding, pet shop...etc harga2 produk, vet fees n mcm2 lah utk kemudahan bersama....apa yg akk baca sume kat area kl n selangor (mostly)...
tu la kak.... komuniti kecik sangat...
harap-harap akak buka thread tu,ramai yang datang melawat...and kumpul orang johor ni..
Reply With Quote
  #63  
Old 06-22-2011, 09:53 PM
hanissyazwan's Avatar
hanissyazwan hanissyazwan is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 136
Rep Power: 12
hanissyazwan is on a distinguished road
Default Re: Macam mana nak tahu yang kucing tu pregger and mana tempat boarding yang MURAH?

my mom says.if want to know either cat pregnant or not.see at her nipple. if u notice that her nipple a bit out. so congrats..
__________________
A cat thinks: Hey, these people I live with feed me, love me, provide me with a nice warm, dry house, pet me, and take good care of me... I must be a god! O.O.O.O.O.O.O
rep me if i help,so others will also follow my right suggestion/recommendation!!!
Reply With Quote
  #64  
Old 06-23-2011, 02:30 PM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 13
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Macam mana nak tahu yang kucing tu pregger and mana tempat boarding yang MURAH?

Quote:
Originally Posted by hanissyazwan View Post
my mom says.if want to know either cat pregnant or not.see at her nipple. if u notice that her nipple a bit out. so congrats..
Dear, thank you... it was False Alarm that time...
but now my cat has given birth to 2 adorable kittens...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
boarding, cheap, kitten, pregnant

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
macam mana nak bawak kucing pindah?... shahampang Cats & Kittens 36 01-28-2011 01:09 AM
macam mana nak dapat cert.2 untuk kucing? GarfieldNana Cats & Kittens 19 08-08-2010 01:55 AM
Macam mana nak tau kucing serasi ke tak? afzaa Training & Behavioral Issues 6 08-07-2010 02:26 PM
macam mana nk tukar makanan kucing? Nur_illiyana Cats & Kittens 7 04-10-2010 11:09 AM
macam mana taknak bg kucing lari fathin Cats & Kittens 9 12-13-2009 05:26 PM


All times are GMT +8. The time now is 10:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.