Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens > Training & Behavioral Issues

Training & Behavioral Issues Does your cat have an attitude, or just simply refuses to listen to you? Share it with your peers here and learn more about a cat's behavior and training methods

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-08-2011, 01:48 PM
jedy83 jedy83 is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 10
Rep Power: 0
jedy83 is on a distinguished road
Default catnips

Hi guys.. boleh tau x? apa guna Catnips?? is it healthy for our cats??
Reply With Quote
  #2  
Old 09-08-2011, 04:25 PM
toffeecino toffeecino is offline
Animal Lover
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 21
Rep Power: 0
toffeecino is on a distinguished road
Default Re: catnips

Quote:
Originally Posted by jedy83 View Post
Hi guys.. boleh tau x? apa guna Catnips?? is it healthy for our cats??
catnip ni takdela good for their health, tapi tak memudaratkan kesihatan.
catnip ni lebih kepada benda yg addictive. ada kucing yg susceptible ada yg tak.kalau betul penggunaannya kita boleh melatih kucing kita supaya asah kuku kat scratching post, main dgn toys yg kita pilih untuk dia-so very good for training. catnip yg kering boleh juga dimasukkan ke dalam makanan sikit utk menambah selera makan.
selain tu, ianya juga merupakan hiburan utk kita yg stress ni bila tengok mereka hilang akal masa bau catnip ni. kesannya dalam 5-10 minit aje.
boleh tengok diorang diving, peluk2 meja
Reply With Quote
  #3  
Old 09-08-2011, 04:38 PM
d0odlez89's Avatar
d0odlez89 d0odlez89 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2011
Location: meru klang
Posts: 118
Rep Power: 12
d0odlez89 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to d0odlez89
Default Re: catnips

yeah. that right.hehe.. dulu i try spray kat tmpt straching, si mother ni punyela giler kat straching tu..haha. klaka gler.. my other cat,bau, then blah.haha..
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 09-09-2011, 08:37 AM
x-rulez's Avatar
x-rulez x-rulez is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2011
Location: Gombak, Kuala Lumpur
Posts: 140
Rep Power: 12
x-rulez is on a distinguished road
Default Re: catnips

kucing sy tak de kesan langsung dgn catnip ni....dh spray kat cat scratching pun wat bodo je maybe sbb dia dh neutered kot...sbb org kata bau catnip ni lebih kepada bau hormon yg dikeluarkan oleh kucing betina bila tgh on heat....kucing sy ni jantan & tak pernah mengawan so dia tak tau bau catnip ni macamane kot tu yg tak de efek tu....
Reply With Quote
  #5  
Old 09-09-2011, 10:11 AM
toffeecino toffeecino is offline
Animal Lover
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 21
Rep Power: 0
toffeecino is on a distinguished road
Default Re: catnips

Quote:
Originally Posted by x-rulez View Post
kucing sy tak de kesan langsung dgn catnip ni....dh spray kat cat scratching pun wat bodo je maybe sbb dia dh neutered kot...sbb org kata bau catnip ni lebih kepada bau hormon yg dikeluarkan oleh kucing betina bila tgh on heat....kucing sy ni jantan & tak pernah mengawan so dia tak tau bau catnip ni macamane kot tu yg tak de efek tu....
kalau ikut satu article yg saya baca tu, hanya 50% kucing yg berusia lebih 8 minggu yang susceptible dengan catnip tak kira jantina & reproductive status. anak saya ada 15, semuanya mandul bila mencecah 7 bulan,
tapi separuh gila kat catnip ni, 1/4 lari, 1/4 hidu pastu buat tak tahu aje
Reply With Quote
  #6  
Old 09-10-2011, 05:15 AM
jedy83 jedy83 is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 10
Rep Power: 0
jedy83 is on a distinguished road
Default Re: catnips

I see.. patutla my Lulu buat bodoh jer dgn catnips.. agaknya dia x berkenan anyway, thanks ya!
Reply With Quote
  #7  
Old 07-16-2012, 10:17 AM
jouhari jouhari is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2012
Location: Cyberjaya
Posts: 115
Rep Power: 11
jouhari is on a distinguished road
Default Re: catnips

from my catnip packaging, I learn that it kittens under 6 months rarely react to catnip. I have a year old cat that goes nuts over it. The other one would just eat it. A grandma cat didn't like it. So.... I'd say the catnip is for OUR entertainment hehehe.

P.S and oh, dont use it too often. It wouldn't be that usefull if they get too much of it.

Last edited by jouhari; 07-16-2012 at 10:18 AM. Reason: p.s
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.