Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Hall of Shame

Hall of Shame There are lots of cruel and inconsiderate people out there. Expose their cruel deeds to the world and let them be shamed!

Closed Thread
 
Thread Tools
  #41  
Old 09-07-2010, 12:42 AM
indah_baiduri indah_baiduri is offline
Animal Lover
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 7
Rep Power: 0
indah_baiduri is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

setelah diperhati berhari2 tread ni, sasha stress dgn sikap kamu Adrian...
kalau saya juga, saya akan tension dgn sikap org mcm kamu...
provoke sana sini... this issue sepatutnya boleh settle awal2 lagi...
but disebabkan ketidaksabaran kamu, maka jadi lah mcm ni...

sy tahu, kamu buka tread ni sbb nk org laen beware dgn sikap org mcm sasha..
tp kamu terlalu cepat melatah, bw msk terus ke forum sedangkan ur cat masih lg dgn dia...

n sasha sudah minta maaf openly kan kat sini, tp u masih hentam dia...
last2 jadi lah mcm ni... dia dh sakit hati dgn ur attitude la adrian...

common la... kesian kucing... sekarang, benda sudah berlaku... tak guna nak bising2 lagi... jaga lah ur cats elok2...

sorry...
  #42  
Old 09-07-2010, 01:34 AM
adrianng87's Avatar
adrianng87 adrianng87 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 188
Rep Power: 13
adrianng87 is on a distinguished road
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

Quote:
Originally Posted by indah_baiduri View Post
setelah diperhati berhari2 tread ni, sasha stress dgn sikap kamu Adrian...
kalau saya juga, saya akan tension dgn sikap org mcm kamu...
provoke sana sini... this issue sepatutnya boleh settle awal2 lagi...
but disebabkan ketidaksabaran kamu, maka jadi lah mcm ni...

sy tahu, kamu buka tread ni sbb nk org laen beware dgn sikap org mcm sasha..
tp kamu terlalu cepat melatah, bw msk terus ke forum sedangkan ur cat masih lg dgn dia...

n sasha sudah minta maaf openly kan kat sini, tp u masih hentam dia...
last2 jadi lah mcm ni... dia dh sakit hati dgn ur attitude la adrian...

common la... kesian kucing... sekarang, benda sudah berlaku... tak guna nak bising2 lagi... jaga lah ur cats elok2...

sorry...
dear indahbaiduri,
ye mmg saya jenis tidak sabar. tapi jika kes ini berlaku pada awak, bagaimana pula awak akan berfikir tentang sasha ini yang bertindak begitu, yang dikatakan mempunyai pengalaman selama 20tahun dan mengatakan saya menipu dia padahal dia tidak mencuba sedaya upayanya untuk menjaga dan membiasakan kucing2 saya di tempat baru dia. dia tidak meminta maaf dengan saya secar ikhlas, dan juga ditambah dengan kata2 kasarnya yang tidak etikal. jika awak meminta maaf kepada orang lain, awak tidak menambah "foul language" dalam ayat awak. adakah cara itu yang sama awak buat kepada orang lain jugak 'indah'?

pada mulanya saya mmg tau cara ini akan membuat die lagi sedih, tapi untuk kesedaran juga ini perlu diberitahu. disebabkan kata2 janji sasha yang kosong sebelum ini. saya juga dinasihati oleh andy utk update thread saya di sini agar ia dapat membantu kes memulangkan kucing dipercepatkan.
  #43  
Old 09-07-2010, 01:51 AM
Administrator Administrator is offline
PetFinder Administrator
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 162
Rep Power: 10
Administrator has disabled reputation
Default Re: Irresponsible & Unconsiderate Adopter

Dear Members,

This thread will be closed as the issue has been resolved.

Adrian, please feel free to create a new thread to share with us on Kacang's latest updates, and keep up your good work in helping the cats.
Closed Thread

Bookmarks

Tags
adopter, cats, irresponsible, sasha, unconsiderate

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Adopter prognesubis Dogs & Puppies 11 06-23-2010 04:15 PM
Irresponsible vets MidnightMaiden General Discussion 8 05-29-2010 01:10 PM
Pregnant Cat (Looking for adopter/fosterer) xxept0 Rescuers & Fosterers 0 01-18-2010 04:53 PM


All times are GMT +8. The time now is 10:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.