Go

Go Back   PetFinder.my > Pet Welfare, Rescue & Adoption > Rescuers & Fosterers

Rescuers & Fosterers For rescuers and fosterers, the true heroes of PetFinder.my

Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 08-22-2010, 01:16 AM
juannasue's Avatar
juannasue juannasue is offline
Pet Nanny
 
Join Date: Mar 2010
Location: Pandan Indah
Posts: 90
Rep Power: 13
juannasue is on a distinguished road
Default Re: adopt la kucing2 ini

la boy.. mieraonepj memang ada 3 ekor lagi kucing di rumah dia, comel gila. Ada yang muka eksyen ada yang peramah ada yang jenis katik. Kucing akak aje yang tak pernah jumpa orang luar tu yang jadi penakut tu.
__________________
Pet Nanny
Reply With Quote
  #42  
Old 08-22-2010, 10:42 AM
boy_milna's Avatar
boy_milna boy_milna is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Aug 2010
Location: damansara
Posts: 92
Rep Power: 12
boy_milna is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to boy_milna
Default Re: adopt la kucing2 ini

Quote:
Originally Posted by juannasue View Post
la boy.. mieraonepj memang ada 3 ekor lagi kucing di rumah dia, comel gila. Ada yang muka eksyen ada yang peramah ada yang jenis katik. Kucing akak aje yang tak pernah jumpa orang luar tu yang jadi penakut tu.
oh..ingatkan kak mieraonepj tu xde cat kat umh die..so babies sume dah balik kat akak balik ke?
__________________
hye hye bye bye ---/@
Reply With Quote
  #43  
Old 08-22-2010, 11:10 AM
juannasue's Avatar
juannasue juannasue is offline
Pet Nanny
 
Join Date: Mar 2010
Location: Pandan Indah
Posts: 90
Rep Power: 13
juannasue is on a distinguished road
Default Re: adopt la kucing2 ini

Ha ah Sukee dah balik. Dia balik terus makan dan minum pastu banyak mulut entah apa la dia tanya. Sedih gak tapi apa leh buat, bukan suka-suka nak bagi dia pada orang lain.
__________________
Pet Nanny
Reply With Quote
  #44  
Old 08-22-2010, 11:14 AM
boy_milna's Avatar
boy_milna boy_milna is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Aug 2010
Location: damansara
Posts: 92
Rep Power: 12
boy_milna is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to boy_milna
Default Re: adopt la kucing2 ini

Quote:
Originally Posted by juannasue View Post
Ha ah Sukee dah balik. Dia balik terus makan dan minum pastu banyak mulut entah apa la dia tanya. Sedih gak tapi apa leh buat, bukan suka-suka nak bagi dia pada orang lain.
oh.seronok dia dapaat balik rumah..so macam mana sekrang?akak kena jaga juga la nampaknya?
__________________
hye hye bye bye ---/@
Reply With Quote
  #45  
Old 08-23-2010, 09:31 AM
mieraonepj mieraonepj is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 26
Rep Power: 0
mieraonepj is on a distinguished road
Default Re: adopt la kucing2 ini

boy_milna, jangan panggil sya kakk, terase tua plak heheheh.....

nak gelak bile sue kata kucing sya katek hehehhe mcm ayam katek plak heheheh
Reply With Quote
  #46  
Old 08-23-2010, 10:23 AM
boy_milna's Avatar
boy_milna boy_milna is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Aug 2010
Location: damansara
Posts: 92
Rep Power: 12
boy_milna is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to boy_milna
Default Re: adopt la kucing2 ini

Quote:
Originally Posted by mieraonepj View Post
boy_milna, jangan panggil sya kakk, terase tua plak heheheh.....

nak gelak bile sue kata kucing sya katek hehehhe mcm ayam katek plak heheheh
eh umo nak msuk 30an kan..xtua lagi ke?xkan nak panggil acik..
__________________
hye hye bye bye ---/@
Reply With Quote
  #47  
Old 08-29-2010, 10:01 PM
juannasue's Avatar
juannasue juannasue is offline
Pet Nanny
 
Join Date: Mar 2010
Location: Pandan Indah
Posts: 90
Rep Power: 13
juannasue is on a distinguished road
Default Re: adopt la kucing2 ini

Sue ada jumpa dua anak kucing di kawasan parking kereta tadi. Mencari-cari juga mak dia tapi tak nampak pun, rasanya kena buang ni. Comel dua-dua ekor kontot. Kalau ada yang berminat nak adopt leh call Sue ok 012-6509227

Ni link video rakam telatah dua ekor Kenit ni (tak tau nak panggil apa)
http://www.youtube.com/watch?v=pl5sHmdffcU


*******
__________________
Pet Nanny
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
adoption

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
- please adopt me - Hunter Hall of Shame 9 09-06-2012 08:43 PM
Kucing2 yang pelik bakanya tp kiut...Share info shareen_natasha Cats & Kittens 187 12-04-2010 09:08 PM
HELP ! Please adopt my 2nd dog stratboy Dogs & Puppies 2 04-06-2010 06:47 PM
Please Adopt Me... shareen_natasha Cats & Kittens 18 02-01-2009 08:22 PM
Which dog to adopt? eyegel Dogs & Puppies 5 06-19-2008 01:15 PM


All times are GMT +8. The time now is 03:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.