Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Food

Pet Food List and review pet food here

Reply
 
Thread Tools
  #2041  
Old 05-24-2009, 09:12 AM
illa79's Avatar
illa79 illa79 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 129
Rep Power: 15
illa79 is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam to All, Kedai Blackwood dah buka semula
Seperti biasa order di buka pada 21 Mei 2009 hingga 4 Jun 2009. Pembayaran mesti la dibuat selewat lewatnya pada 4 Jun 2009. Pengambilan makanan akan di adakan pada 6 Jun 2009 di tempat biasa
[/CENTER]

24 Kg Adult
Price : RM220
(Kalo sharing harga sekilo RM9.20, tapi kena la cari partner masing masing ye...)


1. Nurul (12 kg) dan Chida (12 kg) = 24 kg
2. Erin = 24 kg
3. Mondok (10kg) + Linda Gamble (5kg) + Abzalia (9kg) = 24 kg
4. Zou (15 kg) + Fadzil (9 kg) = 24 kg
5. Laila (10 kg) + Meira (5kg) + Nastygurl (9 kg) = 24 kg
6. 7. Pak Cu = 24 kg x 5 bags
7. Kawan Linda Gamble (3kg) + Moggies (12 kg) + As (5 kg) + Fir (4 kg) = 24 kg
8. June (15 kg) + Prinz (9 kg) = 24 kg
9. Darling (12 kg) + illa79 (6kg) +
10. Farah's sister = 24 kg

Adult 7.5kg
Price : RM90.00
1. Farah
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kitten 3.63 kg
Price : RM64.00
1. Nastygurl
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kitten 7.5 kg
Price : RM128.00
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
__________________
Dogs have owners,cats have slaves...
Reply With Quote
  #2042  
Old 05-24-2009, 09:19 AM
camarputih camarputih is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2009
Posts: 47
Rep Power: 0
camarputih is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Sebenarnya... lagi elok bagi makan kitten food pada kucing yang berumur less than 1 year sebab kitten food mengandungi protein untuk tumbuh besar mereka.

Tapi bagi Nurul, Nurul dulu bagi kitten food tapi mereka makan yang adult dan yang adult pula makan kitten food. So after stock abes, Nurul continue je bagi adult. So far tak ada apa apa pula. Tumbuh besar normal je. So its actually up to you.
kalau yang adult nih x keras ke? sian lak kat depa tuh kalau keras... hmmm
tgk yg adult lagi murah dari kitten nye... nak join beli gaks la kot... tapi cemana nak membahagi nih... kena bwk bekas sendiri ek -if kongsi la, 24 kg tu cam byk sgt je.... ade ruang utk selit lagi ke? cam mana nak byr nih.... no ac leh kasi?
Reply With Quote
  #2043  
Old 05-24-2009, 09:32 AM
Nana's Avatar
Nana Nana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: KL
Posts: 246
Rep Power: 15
Nana is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Kak Nurul, Nana amik 3 kg ek skali dgn Darling & illa79. Tapi sorry again this time around, xdpt collect on the day lg. Nana dtg amik maybe the next weekend kot, at your convenience, hopefully.
Reply With Quote
  #2044  
Old 05-24-2009, 09:33 AM
Nana's Avatar
Nana Nana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: KL
Posts: 246
Rep Power: 15
Nana is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam to All, Kedai Blackwood dah buka semula
Seperti biasa order di buka pada 21 Mei 2009 hingga 4 Jun 2009. Pembayaran mesti la dibuat selewat lewatnya pada 4 Jun 2009. Pengambilan makanan akan di adakan pada 6 Jun 2009 di tempat biasa


24 Kg Adult
Price : RM220
(Kalo sharing harga sekilo RM9.20, tapi kena la cari partner masing masing ye...)


1. Nurul (12 kg) dan Chida (12 kg) = 24 kg
2. Erin = 24 kg
3. Mondok (10kg) + Linda Gamble (5kg) + Abzalia (9kg) = 24 kg
4. Zou (15 kg) + Fadzil (9 kg) = 24 kg
5. Laila (10 kg) + Meira (5kg) + Nastygurl (9 kg) = 24 kg
6. 7. Pak Cu = 24 kg x 5 bags
7. Kawan Linda Gamble (3kg) + Moggies (12 kg) + As (5 kg) + Fir (4 kg) = 24 kg
8. June (15 kg) + Prinz (9 kg) = 24 kg
9. Darling (12 kg) + illa79 (6kg) + Nana (3kg) +
10. Farah's sister = 24 kg

Adult 7.5kg
Price : RM90.00
1. Farah
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kitten 3.63 kg
Price : RM64.00
1. Nastygurl
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kitten 7.5 kg
Price : RM128.00
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Reply With Quote
  #2045  
Old 05-24-2009, 09:34 AM
binbin's Avatar
binbin binbin is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Oct 2008
Location: AmPunk....
Posts: 365
Rep Power: 15
binbin is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Nana View Post
Salam to All, Kedai Blackwood dah buka semula
Seperti biasa order di buka pada 21 Mei 2009 hingga 4 Jun 2009. Pembayaran mesti la dibuat selewat lewatnya pada 4 Jun 2009. Pengambilan makanan akan di adakan pada 6 Jun 2009 di tempat biasa


24 Kg Adult
Price : RM220
(Kalo sharing harga sekilo RM9.20, tapi kena la cari partner masing masing ye...)


1. Nurul (12 kg) dan Chida (12 kg) = 24 kg
2. Erin = 24 kg
3. Mondok (10kg) + Linda Gamble (5kg) + Abzalia (9kg) = 24 kg
4. Zou (15 kg) + Fadzil (9 kg) = 24 kg
5. Laila (10 kg) + Meira (5kg) + Nastygurl (9 kg) = 24 kg
6. 7. Pak Cu = 24 kg x 5 bags
7. Kawan Linda Gamble (3kg) + Moggies (12 kg) + As (5 kg) + Fir (4 kg) = 24 kg
8. June (15 kg) + Prinz (9 kg) = 24 kg
9. Darling (12 kg) + illa79 (6kg) + Nana (3kg) + Binbin (3kg) = 24 kg
10. Farah's sister = 24 kg

Adult 7.5kg
Price : RM90.00
1. Farah
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kitten 3.63 kg
Price : RM64.00
1. Nastygurl
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kitten 7.5 kg
Price : RM128.00
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Last edited by binbin; 05-24-2009 at 09:43 AM.
Reply With Quote
  #2046  
Old 05-24-2009, 09:35 AM
binbin's Avatar
binbin binbin is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Oct 2008
Location: AmPunk....
Posts: 365
Rep Power: 15
binbin is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

kak nurul saya nak 3 kilo kongsi ngan darling ngan ila......
amik kat BTS kan.....
Reply With Quote
  #2047  
Old 05-24-2009, 10:32 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 18
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam to All, Kedai Blackwood dah buka semula
Seperti biasa order di buka pada 21 Mei 2009 hingga 4 Jun 2009. Pembayaran mesti la dibuat selewat lewatnya pada 4 Jun 2009. Pengambilan makanan akan di adakan pada 6 Jun 2009 di tempat biasa

24 Kg Adult
Price : RM220
(Kalo sharing harga sekilo RM9.20, tapi kena la cari partner masing masing ye...)


1. Nurul (12 kg) dan Chida (12 kg) = 24 kg
2. Erin = 24 kg
3. Mondok (10kg) + Linda Gamble (5kg) + Abzalia (9kg) = 24 kg
4. Zou (15 kg) + Fadzil (9 kg) = 24 kg
5. Laila (10 kg) + Meira (5kg) + Nastygurl (9 kg) = 24 kg
6. 7. Pak Cu = 24 kg x 5 bags
7. Kawan Linda Gamble (3kg) + Moggies (12 kg) + As (5 kg) + Fir (4 kg) = 24 kg
8. June (15 kg) + Prinz (9 kg) = 24 kg
9. Darling (12 kg) + Illa (6 kg) + Nana (3 kg) + Binbin (3kg) = 24 kg
10. Farah's sister = 24 kg
11. Amara (5kg) +

Adult 7.5kg
Price : RM90.00
1. Farah
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kitten 3.63 kg
Price : RM64.00
1. Nastygurl
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kitten 7.5 kg
Price : RM128.00
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/

Last edited by Felix The Cat; 05-24-2009 at 10:41 AM.
Reply With Quote
  #2048  
Old 05-24-2009, 10:37 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 18
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by camarputih View Post
kalau yang adult nih x keras ke? sian lak kat depa tuh kalau keras... hmmm
tgk yg adult lagi murah dari kitten nye... nak join beli gaks la kot... tapi cemana nak membahagi nih... kena bwk bekas sendiri ek -if kongsi la, 24 kg tu cam byk sgt je.... ade ruang utk selit lagi ke? cam mana nak byr nih.... no ac leh kasi?
Hi Camarputih,

Memang keras
Tapi Nurul selalu tumbuk kibbles tu jadi kecik kecik jadi kitten tu boleh makan
No hal punya kalo nak order.
Nak berapa kg ye?
A'ah... kena bawa la bekas sendiri.
Pasal bayaran kena la masukkan kat Public Bank Berhad atas nama Teng Hui Lee @ Phyllis (tu nama glamour sebelum masuk Islam)
Akaun No. 4869651605.
Lepas bank in tolong update ya...
Number 016 380 8664.
Thank you!
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #2049  
Old 05-24-2009, 10:39 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 18
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Nana View Post
Kak Nurul, Nana amik 3 kg ek skali dgn Darling & illa79. Tapi sorry again this time around, xdpt collect on the day lg. Nana dtg amik maybe the next weekend kot, at your convenience, hopefully.
Salam Nana,

Pasal collection tu no problem.
Anytime je.
Orang rumah sentiasa ada so boleh datang anytime.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #2050  
Old 05-24-2009, 10:48 AM
prinz38i prinz38i is offline
Human :-)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Seri Kembangan
Posts: 542
Rep Power: 14
prinz38i is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to prinz38i
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Hi Camarputih,

Memang keras
Tapi Nurul selalu tumbuk kibbles tu jadi kecik kecik jadi kitten tu boleh makan
No hal punya kalo nak order.
Nak berapa kg ye?
A'ah... kena bawa la bekas sendiri.
Pasal bayaran kena la masukkan kat Public Bank Berhad atas nama Teng Hui Lee @ Phyllis (tu nama glamour sebelum masuk Islam)
Akaun No. 4869651605.
Lepas bank in tolong update ya...
Number 016 380 8664.
Thank you!
Hi Camarputih... saye plak selalunye campurkan air dalam bekas makanan diorang.. lg pun bekas makanan sy jenis yg bowl kecik2 tu.. so 4 bowl 2 campur air, 2 lg biar gitu je.. my kittens pun majoriti umo 4-5 bulan gak.. 2 je yg dah besa. So far mmg diorang paling suka makan yg campur air, selalunye yg tu lah paling cepat abis, mungkin dah lembut dah senang nak telan kut
Reply With Quote
  #2051  
Old 05-24-2009, 11:37 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 18
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam to All, Kedai Blackwood dah buka semula
Seperti biasa order di buka pada 21 Mei 2009 hingga 4 Jun 2009. Pembayaran mesti la dibuat selewat lewatnya pada 4 Jun 2009. Pengambilan makanan akan di adakan pada 6 Jun 2009 di tempat biasa

24 Kg Adult
Price : RM220
(Kalo sharing harga sekilo RM9.20, tapi kena la cari partner masing masing ye...)


1. Nurul (12 kg) dan Chida (12 kg) = 24 kg
2. Erin = 24 kg
3. Mondok (10kg) + Linda Gamble (5kg) + Abzalia (9kg) = 24 kg
4. Zou (15 kg) + Fadzil (9 kg) = 24 kg
5. Laila (10 kg) + Meira (5kg) + Nastygurl (9 kg) = 24 kg
6. Pak Cu = 24 kg x 5 bags
7. Kawan Linda Gamble (3kg) + Moggies (12 kg) + As (5 kg) + Fir (4 kg) = 24 kg
8. June (15 kg) + Prinz (9 kg) = 24 kg
9. Darling (12 kg) + Illa (6 kg) + Nana (3 kg) + Binbin (3kg) = 24 kg
10. Farah's sister = 24 kg
11. Amara (5kg) +

Adult 7.5kg
Price : RM90.00
1. Farah
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kitten 3.63 kg
Price : RM64.00
1. Nastygurl
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kitten 7.5 kg
Price : RM128.00
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #2052  
Old 05-24-2009, 01:19 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

Ok. I'm cancelling my order thru Nurul. Had decided to order direct from BW. Tak nak lah nak menyusahkan tuan rumah kalau nak collect dari sana. I'll also will collect my order personally from the store itself. so there's no issues on the deliveries lagi. Tak nak lah nak gaduh-gaduh kat sini pasal small matter ni. Thanks and have a nice day!

Last edited by abgraldo; 05-24-2009 at 04:12 PM.
Reply With Quote
  #2053  
Old 05-24-2009, 01:42 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 18
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam to All, Kedai Blackwood dah buka semula
Seperti biasa order di buka pada 21 Mei 2009 hingga 4 Jun 2009. Pembayaran mesti la dibuat selewat lewatnya pada 4 Jun 2009. Pengambilan makanan akan di adakan pada 6 Jun 2009 di tempat biasa

24 Kg Adult
Price : RM220
(Kalo sharing harga sekilo RM9.20, tapi kena la cari partner masing masing ye...)


1. Nurul (12 kg) dan Chida (12 kg) = 24 kg
2. Erin = 24 kg
3. Mondok (10kg) + Linda Gamble (5kg) + Abzalia (9kg) = 24 kg
4. Zou (15 kg) + Fadzil (9 kg) = 24 kg
5. Laila (10 kg) + Meira (5kg) + Nastygurl (9 kg) = 24 kg
6. Kawan Linda Gamble (3kg) + Moggies (12 kg) + As (5 kg) + Fir (4 kg) = 24 kg
7. June (15 kg) + Prinz (9 kg) = 24 kg
8. Darling (12 kg) + Illa (6 kg) + Nana (3 kg) + Binbin (3kg) = 24 kg
9. Farah's sister = 24 kg
10. Amara (5kg) + Camarputih (12 kg) +

Adult 7.5kg
Price : RM90.00
1. Farah
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kitten 3.63 kg
Price : RM64.00
1. Nastygurl
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kitten 7.5 kg
Price : RM128.00
1. Nina
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/

Last edited by Felix The Cat; 05-24-2009 at 07:27 PM.
Reply With Quote
  #2054  
Old 05-24-2009, 01:46 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 18
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Ok. I'm cancelling my order thru Nurul. Had decided to order direct from BW. Tak nak lah nak menyusahkan tuan rumah kalau nak collect dari sana. I'll also will collect my order personally from the store itself. so there's no issues on the deliveries lagi. So, sapa-sapa nak mintak Pakcu tolong order n nak collect from kedai Pakcu, please PM me. So far, dah ada la 5 orang yang nak share order dengan Pakcu. Harga samala macam biasa, tak der perubahan. Details on the payment is all in the PM. Tak nak lah nak gaduh-gaduh kat sini pasal small matter ni. Thanks and have a nice day!
Tau tak pe... memang tak ada orang nak gaduh pun dalam forum nie. Tapi eversince Pak Cu suggest that delivery pergi Bangi it became an ISSUE. Kita kat sini is for SHARING AND HELPING EACH OTHER. NOT TO COMPETE AGAINST EACH OTHER. NOTHING GAINED. IF THIS ISSUE WAS NOT BROUGHT UP IN THE FIRST PLACE IT WOULD HAVE NOT HAPPENED. SO MORAL OF THE STORY IS THINK BEFORE YOU ACT.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/

Last edited by Felix The Cat; 05-24-2009 at 02:01 PM.
Reply With Quote
  #2055  
Old 05-24-2009, 03:47 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

Niat nak tolong kawan-kawan, Mana yang senang nak bagi lagi senang. Bukan nak compete untuk commission pun. Nak bagi pilihan lagi bagi kemudahan untuk kawan-kawan. Tapi disalah tafsir lak. Apa nak buat...
Reply With Quote
  #2056  
Old 05-24-2009, 03:51 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 18
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
niat nak tolong kawan-kawan, mana yang senang nak bagi lagi senang. Bukan nak compete untuk commission pun. Nak bagi pilihan lagi bagi kemudahan untuk kawan-kawan. Tapi disalah tafsir lak. Apa nak buat...
Bukan salah tafsir tapi yang betul. Kalo betul ada niat nak tolong kawan at least have the courtesy to dicuss with me first before you post and started unneccessary ISSUES. Begitu ke nak tolong kawan kawan? Memang tindakan Pak Cu tak betul sebab if you think of people in Bangi what about people at other places too? They have every right to VOTE for the convenient place that they want. Again.... I would like to STRESS, before suggesting change of venue, everyone was happy with the old arrangement and then suddenly with your proposal it upsets some of them including ME.

Also, if you want to people to order BW from you please start a new thread or do it at your own thread and please keep my thread clean. Thank you.

REMINDER : ANYONE WHO HAS COMMENTS PLEASE KEEP TO YOURSELF. I AM NOT HERE TO ARGUE WITH ANYONE. THIS THREAD IS STRICTLY FOR ORDERING OF BLACKWOOD ONLY.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/

Last edited by Felix The Cat; 05-24-2009 at 04:25 PM.
Reply With Quote
  #2057  
Old 05-24-2009, 07:03 PM
camarputih camarputih is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2009
Posts: 47
Rep Power: 0
camarputih is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by prinz38i View Post
Hi Camarputih... saye plak selalunye campurkan air dalam bekas makanan diorang.. lg pun bekas makanan sy jenis yg bowl kecik2 tu.. so 4 bowl 2 campur air, 2 lg biar gitu je.. my kittens pun majoriti umo 4-5 bulan gak.. 2 je yg dah besa. So far mmg diorang paling suka makan yg campur air, selalunye yg tu lah paling cepat abis, mungkin dah lembut dah senang nak telan kut

kena campur byk air ke? hehehe... tak penah lak campur2 ngan air nie... takut nanti jadi cam lembik lak... kalau nak tumbuk tu.. kat umah camar nie... lesung batu pun xde.. hehe.. kalau blender... melampau la pulak...
Reply With Quote
  #2058  
Old 05-24-2009, 07:08 PM
camarputih camarputih is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2009
Posts: 47
Rep Power: 0
camarputih is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam to All, Kedai Blackwood dah buka semula
Seperti biasa order di buka pada 21 Mei 2009 hingga 4 Jun 2009. Pembayaran mesti la dibuat selewat lewatnya pada 4 Jun 2009. Pengambilan makanan akan di adakan pada 6 Jun 2009 di tempat biasa

24 Kg Adult
Price : RM220
(Kalo sharing harga sekilo RM9.20, tapi kena la cari partner masing masing ye...)


1. Nurul (12 kg) dan Chida (12 kg) = 24 kg
2. Erin = 24 kg
3. Mondok (10kg) + Linda Gamble (5kg) + Abzalia (9kg) = 24 kg
4. Zou (15 kg) + Fadzil (9 kg) = 24 kg
5. Laila (10 kg) + Meira (5kg) + Nastygurl (9 kg) = 24 kg
6. Kawan Linda Gamble (3kg) + Moggies (12 kg) + As (5 kg) + Fir (4 kg) = 24 kg
7. June (15 kg) + Prinz (9 kg) = 24 kg
8. Darling (12 kg) + Illa (6 kg) + Nana (3 kg) + Binbin (3kg) = 24 kg
9. Farah's sister = 24 kg
10. Amara (5kg) +

Adult 7.5kg
Price : RM90.00
1. Farah
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kitten 3.63 kg
Price : RM64.00
1. Nastygurl
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kitten 7.5 kg
Price : RM128.00
1. Nina
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
camar nak join ngan amara utk 12 kg ye... nanti lepas bank in duit camar update... ambik kat mana nih? BTS = bandar tasik selatan ?
Reply With Quote
  #2059  
Old 05-24-2009, 07:26 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 18
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by camarputih View Post
kena campur byk air ke? hehehe... tak penah lak campur2 ngan air nie... takut nanti jadi cam lembik lak... kalau nak tumbuk tu.. kat umah camar nie... lesung batu pun xde.. hehe.. kalau blender... melampau la pulak...
He..he... pasal banjirkan makanan tu pula Nurul pun tak pernah try. Kalo tak ada lesung cari la batu kat tepi jalan tu Letak dalam makanan dalam plastik and then tumbuk tumbuk Hancur la kibbles tu.

Pasal order tu no hal. Dah letak nama Camarputih dalam list. Tolong bank in duit selewat lewatnya sebelum atau pada 4hb Jun 2009. Tolong bank in kat Public Bank Berhad atas nama Teng Hui Lee @ Phyllis (tu nama glamour sebelum masuk Islam) 4869651605 dan tolong update kat sini atau sms kat Nurul supaya Nurul dapat monitor payment ya. Number phone 016 380 8664.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #2060  
Old 05-24-2009, 08:30 PM
Zarul's Avatar
Zarul Zarul is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,249
Rep Power: 16
Zarul is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam to All, Kedai Blackwood dah buka semula
Seperti biasa order di buka pada 21 Mei 2009 hingga 4 Jun 2009. Pembayaran mesti la dibuat selewat lewatnya pada 4 Jun 2009. Pengambilan makanan akan di adakan pada 6 Jun 2009 di tempat biasa

24 Kg Adult
Price : RM220
(Kalo sharing harga sekilo RM9.20, tapi kena la cari partner masing masing ye...)


1. Nurul (12 kg) dan Chida (12 kg) = 24 kg
2. Erin = 24 kg
3. Mondok (10kg) + Linda Gamble (5kg) + Abzalia (9kg) = 24 kg
4. Zou (15 kg) + Fadzil (9 kg) = 24 kg
5. Laila (10 kg) + Meira (5kg) + Nastygurl (9 kg) = 24 kg
6. June = 24 kg
7. Pak Cu = 24 kg x 5 bags
8. Kawan Linda Gamble (3kg) + Moggies (12 kg) +
9.
10.

Adult 7.5kg
Price : RM90.00
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kitten 3.63 kg
Price : RM64.00
1. June
2. Nastygurl
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Kitten 7.5 kg
Price : RM128.00
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
wah. hebat hebat. mesti pet shop pet shop pening kepala kenapa stok blackwood diaorg tak de sapa nak beli hehehhehe
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.