Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens > Health, Disease & Diet

Health, Disease & Diet Find out the best tips and practices on managing your cat's diet, health care, and issues with diseases from our community of animal lovers

Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 02-25-2011, 01:20 AM
bellakhan bellakhan is offline
Animal Lover
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 7
Rep Power: 0
bellakhan is on a distinguished road
Question Re: Premium Food yang ok dan affordable?

Hye..

I nk tnye sape pena dgr or feed their cats with Sportman's Pride brand? 0k x brand 2 c0mpare 2 others like Brit, BW etc..

Last edited by bellakhan; 02-25-2011 at 01:39 AM.
Reply With Quote
  #62  
Old 02-25-2011, 02:13 AM
graceccy87 graceccy87 is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: May 2010
Posts: 55
Rep Power: 13
graceccy87 is on a distinguished road
Default Re: Premium Food yang ok dan affordable?

Originally Posted by Coony
There are 2 very good quality super premium brand cat food in the market that is really worth your money. Brit from Europe & Total from Brazil, their price are around RM33.00 per 2kg bag. Most importantly they are in their original packing, don't go for pet food that are repack as you don't know the reason why.

hey, I am from Penang, before I didnt know Friskies is not gud for my babies.. I reli reli wanna buy gud food for them. Is there any petshop or distributor for these brand you mention in Penang or Northen area?
Reply With Quote
  #63  
Old 02-25-2011, 02:15 AM
graceccy87 graceccy87 is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: May 2010
Posts: 55
Rep Power: 13
graceccy87 is on a distinguished road
Default Re: Premium Food yang ok dan affordable?

Quote:
Originally Posted by Coony View Post
There are 2 very good quality super premium brand cat food in the market that is really worth your money. Brit from Europe & Total from Brazil, their price are around RM33.00 per 2kg bag. Most importantly they are in their original packing, don't go for pet food that are repack as you don't know the reason why.

To my understanding Blackwood is locally repack & do you know what is the packing hygiene like? Also be reminded not to buy pet food that is been repack by the pet shop in plastic bag as they might be expire goods or from damage bag by rats which is most probably contaminated.
Just know how to use quote..
Reply With Quote
  #64  
Old 02-26-2011, 12:12 AM
ashlycat ashlycat is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2009
Posts: 49
Rep Power: 0
ashlycat is on a distinguished road
Default Re: Premium Food yang ok dan affordable?

Quote:
Originally Posted by graceccy87 View Post
Originally Posted by Coony
There are 2 very good quality super premium brand cat food in the market that is really worth your money. Brit from Europe & Total from Brazil, their price are around RM33.00 per 2kg bag. Most importantly they are in their original packing, don't go for pet food that are repack as you don't know the reason why.

hey, I am from Penang, before I didnt know Friskies is not gud for my babies.. I reli reli wanna buy gud food for them. Is there any petshop or distributor for these brand you mention in Penang or Northen area?
i knew TOTAL only , could find at Toby pet shop, air itam, and petshop (1 floor not ground floor) beside KFC near sunshine bayan baru
Reply With Quote
  #65  
Old 02-26-2011, 05:51 PM
graceccy87 graceccy87 is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: May 2010
Posts: 55
Rep Power: 13
graceccy87 is on a distinguished road
Default Re: Premium Food yang ok dan affordable?

Quote:
Originally Posted by ashlycat View Post
i knew TOTAL only , could find at Toby pet shop, air itam, and petshop (1 floor not ground floor) beside KFC near sunshine bayan baru
ooh.. Thanks!!
Reply With Quote
  #66  
Old 02-26-2011, 06:29 PM
thini thini is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 400
Rep Power: 14
thini is on a distinguished road
Default Re: Premium Food yang ok dan affordable?

Quote:
Originally Posted by graceccy87 View Post
Originally Posted by Coony
There are 2 very good quality super premium brand cat food in the market that is really worth your money. Brit from Europe & Total from Brazil, their price are around RM33.00 per 2kg bag. Most importantly they are in their original packing, don't go for pet food that are repack as you don't know the reason why.

hey, I am from Penang, before I didnt know Friskies is not gud for my babies.. I reli reli wanna buy gud food for them. Is there any petshop or distributor for these brand you mention in Penang or Northen area?
I haven't come across Brit and Total in any petshops at Penang mainland... Would appreciate if someone could tell me where to find these brands
Reply With Quote
  #67  
Old 02-28-2011, 09:58 AM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 13
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Premium Food yang ok dan affordable?

Quote:
Originally Posted by milocute View Post
Baru je balik dari petshop Jln api2 tue
Alamat kedai tue ( Sin aquatic & pets enterprise)
* 54, Jalan api-api,
Taman Megah ria, 81750, Jb.
* Kalau awak dari pasir Gudang, naik flyover taman Rinting tue,
belok ke kiri eh, kalau kanan gi tesco plak ( lps beli BW blh lah g tesco
makan nasi ayam penyet )
* terus sampai jumpe trafic light pun terus sampai jumpe sekolah sebelah kanan kita, ada jalan betul2 sebelah kantin sekolah tue. So pandailah2 cari tmpt utk U turn utk masuk ke jalan tersebut (
* dah jumpe jalan tu terus sampai jumpe junction T , belok kanan dan petshop ada kat deretan kedai tue.
thanks milocute... info yang diberi sangat berinformasi...
tapi belum gaji lagi ini... lusa kot pergi sana...thanks again!

harga BW dia lebih kurang dengan Taman Universiti punya harga...

huhu... kalau lah kak nurul pindah sini, memang best....
baru beli BW dengan dia... tapi jauh... adik dari shah alam tolong amik... memang murah tapi susah sebab jauh sangat...
dulu dia kata kalau nak order BW tapi ambil 24kg punya daam 3 packs,supplier boleh hantar ke Johore tau.... tak berapa ingat info dia...
kena contact kak nurul camtu..
Reply With Quote
  #68  
Old 02-28-2011, 02:04 PM
graceccy87 graceccy87 is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: May 2010
Posts: 55
Rep Power: 13
graceccy87 is on a distinguished road
Default Re: Premium Food yang ok dan affordable?

emm.. I wanna ask.. Fancy Feast cat food.. Should be consider it as snack or daily food for the cats? my cats seem to like it a lot but i worry that it might not be suitable for everyday feeding..
Reply With Quote
  #69  
Old 03-09-2011, 11:58 AM
graceccy87 graceccy87 is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: May 2010
Posts: 55
Rep Power: 13
graceccy87 is on a distinguished road
Default Re: Premium Food yang ok dan affordable?

I buy Total K&S ady.. haha.. my cats love it so much.. even my neighbour cat try to sneak in to eat.. so weird..
Reply With Quote
  #70  
Old 03-09-2011, 12:19 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 18
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Premium Food yang ok dan affordable?

Quote:
Originally Posted by aku_ais View Post
thanks milocute... info yang diberi sangat berinformasi...
tapi belum gaji lagi ini... lusa kot pergi sana...thanks again!

harga BW dia lebih kurang dengan Taman Universiti punya harga...

huhu... kalau lah kak nurul pindah sini, memang best....
baru beli BW dengan dia... tapi jauh... adik dari shah alam tolong amik... memang murah tapi susah sebab jauh sangat...
dulu dia kata kalau nak order BW tapi ambil 24kg punya daam 3 packs,supplier boleh hantar ke Johore tau.... tak berapa ingat info dia...
kena contact kak nurul camtu..
Ha..ha... lucu la..
Mana Nurul nak pindah ke JB?
Kalo ada kerja kosong nak juga
Tapi nanti orang KL pula marah sebab tak boleh ambil stock

Macam nie... saper saper kat JB nak order boleh berkumpul jadi Nurul boleh tolong orderkan dan suruh supplier hantar.
Macam?
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #71  
Old 03-09-2011, 03:14 PM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 13
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Premium Food yang ok dan affordable?

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Ha..ha... lucu la..
Mana Nurul nak pindah ke JB?
Kalo ada kerja kosong nak juga
Tapi nanti orang KL pula marah sebab tak boleh ambil stock

Macam nie... saper saper kat JB nak order boleh berkumpul jadi Nurul boleh tolong orderkan dan suruh supplier hantar.
Macam?
tu la pasal... mahu sedih semua buyers kat KL kalau akak ke JB... hehe

Ok... memang rasanya kena beli dengan Kak nurul sebab harga melantun kat sini... mahal tau...
Cuma nak tau berapa minimum kena beli?


By the way, kenalkan, ini lah kak nurul ye! tokey BW di kuala lumpur sana... kita orang johor pun beli dengan dia je...
Reply With Quote
  #72  
Old 03-09-2011, 03:37 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 18
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Premium Food yang ok dan affordable?

Quote:
Originally Posted by aku_ais View Post
tu la pasal... mahu sedih semua buyers kat KL kalau akak ke JB... hehe

Ok... memang rasanya kena beli dengan Kak nurul sebab harga melantun kat sini... mahal tau...
Cuma nak tau berapa minimum kena beli?


By the way, kenalkan, ini lah kak nurul ye! tokey BW di kuala lumpur sana... kita orang johor pun beli dengan dia je...
Ish.... aku_ais nie... nak lagi kenal akk...
Macam la orang PF tak kenal akk
Rasanya tak ada minimum la.
Just kena bayar transportation fee dalam RM10.00 kalo tak silap.
Akk kena check balik.

Satu lagi, ada seorang member PF nama dia Casirex, dia selalu balik JB jadi boleh la minta bantuan dia bawakan. Lagipun dia pernah offer saper kat JB or Melaka kalo nak BW dia boleh tolong bawakan.

Kalo nak contact dia just sms akk dan akk akan bagi number dia.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #73  
Old 05-16-2011, 03:50 PM
elly's Avatar
elly elly is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2011
Location: kajang, selangor
Posts: 15
Rep Power: 0
elly is on a distinguished road
Default Re: Premium Food yang ok dan affordable?

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Ish.... aku_ais nie... nak lagi kenal akk...
Macam la orang PF tak kenal akk
seb baik ais kenalkan.. kalo tak akak dok tercari2 kat mana nak oder bw nih.

salam... akak org baru sini. nak oder bw camner eh? bape kg bleh oder? amik kat mana?
Reply With Quote
  #74  
Old 05-17-2011, 08:41 PM
thini thini is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 400
Rep Power: 14
thini is on a distinguished road
Default Re: Premium Food yang ok dan affordable?

Quote:
Originally Posted by elly View Post
seb baik ais kenalkan.. kalo tak akak dok tercari2 kat mana nak oder bw nih.

salam... akak org baru sini. nak oder bw camner eh? bape kg bleh oder? amik kat mana?
Salam Elly, check thread 'pet products & services' and click kat 'blackwood'
Reply With Quote
  #75  
Old 05-18-2011, 03:22 PM
elly's Avatar
elly elly is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2011
Location: kajang, selangor
Posts: 15
Rep Power: 0
elly is on a distinguished road
Smile Re: Premium Food yang ok dan affordable?

Quote:
Originally Posted by thini View Post
Salam Elly, check thread 'pet products & services' and click kat 'blackwood'
Tksh thini. Masuk ni dh 2x akak beli bw yg repack. Tp dorang tak bape makan la pulakkk..!!! Premium apa lagi yg best eh?
Reply With Quote
  #76  
Old 05-18-2011, 04:29 PM
thini thini is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 400
Rep Power: 14
thini is on a distinguished road
Default Re: Premium Food yang ok dan affordable?

Quote:
Originally Posted by elly View Post
Tksh thini. Masuk ni dh 2x akak beli bw yg repack. Tp dorang tak bape makan la pulakkk..!!! Premium apa lagi yg best eh?
kalau bab2 premium ni.. royal canin, science plan, IAMS.. ada lagi, lupa pulak namanya
Reply With Quote
  #77  
Old 05-19-2011, 02:11 PM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 13
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Premium Food yang ok dan affordable?

Quote:
Originally Posted by elly View Post
Tksh thini. Masuk ni dh 2x akak beli bw yg repack. Tp dorang tak bape makan la pulakkk..!!! Premium apa lagi yg best eh?
brit, Iams, Science plan, blackwood, royal canin, cat eye... semua tu premium cat food... :)
Reply With Quote
  #78  
Old 06-07-2011, 02:42 AM
elly's Avatar
elly elly is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2011
Location: kajang, selangor
Posts: 15
Rep Power: 0
elly is on a distinguished road
Default Re: Premium Food yang ok dan affordable?

salam & hi,

dah 2 bulan try bagi bw tapi dorang tak bape suka. tried sportmix gak.. langsung dorang tanak.. nak tanak terpaksa beli wiskas campokan dgn bw.. dorang makan wiskas jer.. pon macam lapar jer lagi.. siap masuk dlm tong sampah cari ikan..
Reply With Quote
  #79  
Old 06-07-2011, 02:33 PM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 13
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Premium Food yang ok dan affordable?

Quote:
Originally Posted by elly View Post
salam & hi,

dah 2 bulan try bagi bw tapi dorang tak bape suka. tried sportmix gak.. langsung dorang tanak.. nak tanak terpaksa beli wiskas campokan dgn bw.. dorang makan wiskas jer.. pon macam lapar jer lagi.. siap masuk dlm tong sampah cari ikan..
huhu...naya tu....

macam ni, cuba awak rendam BW dalam air panas or suam...bagi benda tu kembang, then bagi kat kucing... make sure jangan panas sangat!

insyallah berkesan...
Reply With Quote
  #80  
Old 06-09-2011, 08:40 AM
elly's Avatar
elly elly is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2011
Location: kajang, selangor
Posts: 15
Rep Power: 0
elly is on a distinguished road
Smile Re: Premium Food yang ok dan affordable?

Quote:
Originally Posted by miaomiao View Post
mana mau beli these Brit and Total brands in klang valley?
Quote:
Originally Posted by aku_ais View Post
huhu...naya tu....
macam ni, cuba awak rendam BW dalam air panas or suam...bagi benda tu kembang, then bagi kat kucing... make sure jangan panas sangat!

insyallah berkesan...
ais,

tq bg suggestion.. Akan akak cuba dalam masa lg sejam. skrg dorg masih tdo lg. Hihi.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Star Pro Premium Feline Formula Dry Cat Food nurkasih Pet Food 7 11-27-2013 07:00 PM
Jom list cat food yang ada/tidak ada pork hemorion Cats & Kittens 73 12-24-2012 01:26 PM
Premium cat food -RC, blackwood & orijen - cheap sale! origin Pet Food 44 10-12-2012 04:56 PM
[Wt$] PREMIUM BLACKWOOD KITTEN FOOD RM15 Only!, Engineered for Kittens & Active Adults DKNYbeDelicious Pet Food 14 03-25-2010 09:48 AM
Any suggestion where to get affordable pet products for a cat? maryleejane Pet Products 9 04-20-2009 10:13 AM


All times are GMT +8. The time now is 04:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.